Scooby doo - STI 2.5T
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Se je skoraj ne opazi v vsej tej belini.
:.sup
kiki napisal/-a:to je Ljubelj
ja, mešam to 2je, sem opazil že prej da sem se zmotu ampak nemorem popravit
učeraj sem bil pri scooby.si in zamenjala sprednji 'športni (neznan)' stabilizator za originalnega in končnoooo odpravljen nadležen zvok ko sem se peljal čez luknje in neravnice...
zdaj je res top, XYZ amortizerji zdaj pridno tiho delajo
...ampak še vedno ni konec....imam še en problem in to je zvok škripanja med zadnjim spojlerom in haubo..sumim na vijake oz tam nekje....isto spušča zvok med nihanjem od lukenj cest
zdaj je res top, XYZ amortizerji zdaj pridno tiho delajo
...ampak še vedno ni konec....imam še en problem in to je zvok škripanja med zadnjim spojlerom in haubo..sumim na vijake oz tam nekje....isto spušča zvok med nihanjem od lukenj cest
Havbo dol pa se probat brez pelat, da vidiš če iz tam prihaja zvok. Al pa enga v prtlažnik, pa da jo mal drži. Kar ti je lažje. 
irCAR81 napisal/-a:Havbo dol pa se probat brez pelat, da vidiš če iz tam prihaja zvok. Al pa enga v prtlažnik, pa da jo mal drži. Kar ti je lažje.
Bogi Sani :mrgreen:
HahahaMPS napisal/-a:irCAR81 napisal/-a:Havbo dol pa se probat brez pelat, da vidiš če iz tam prihaja zvok. Al pa enga v prtlažnik, pa da jo mal drži. Kar ti je lažje.
Bogi Sani :mrgreen:
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Klučavnico malo nižje spusti v kufru, da bo bolj "zagrabilo/našponalo" havbo, morda bo bolje...
urbancebulj napisal/-a:Klučavnico malo nižje spusti v kufru, da bo bolj "zagrabilo/našponalo" havbo, morda bo bolje...
Aha mozno tudi to....najprej bom dal spoiler dol, da vidim če je kle problem...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Spoilar (vsaj pri meni je bilo tako) je bil poleg 6ih vijakov tudi prilepljen z nekakšno tesnilo maso.
Ko ga boš dajal dol pazi, da kaj ne polomiš oz. odrsaš, ker lahko potem začne rjavet havba.
Najprej prestavi ključavnico, mislim d aje 12 ključ, neke 3-4mm nižje, potem pa naprej.
Ko ga boš dajal dol pazi, da kaj ne polomiš oz. odrsaš, ker lahko potem začne rjavet havba.
Najprej prestavi ključavnico, mislim d aje 12 ključ, neke 3-4mm nižje, potem pa naprej.
urbancebulj napisal/-a:Spoilar (vsaj pri meni je bilo tako) je bil poleg 6ih vijakov tudi prilepljen z nekakšno tesnilo maso.
ah tam je že rja ko so luknje vijakov se mi zdi
to sem ga dal nazaj gor, sem dal nek 2 stranski penast trak ker nevem kaj se da v orginalu al silikon ali trak in kakšen....
ključavnico na haubi ali na odbijaču?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Tisti del v kufru!
Kako ste pa folijo limal na zadnjo havbo? Kar čez ključavnico in tretjo zavorno luč? Dejte to popravit, ker zdej zgleda kot sestavljanka. Kar se tiče pa tiče prednjega liftinga ga jaz ne bi nikoli delal, vendar vsakemu svoje. Feltne so pa lepe
. No, pa lepo grmi tudi
.
Go Westy, go!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost