Črna Impreza STI

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Neo57
Uporabnik foruma
Prispevki: 635

Odgovor Avtor: Neo57 » 07. Julij 2009, 19:35

Ja u živo je še lepša in vedno zglancana :-)
No, vsaj kadar sem jo jaz videl...
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI

jure-sti
Uporabnik foruma
Prispevki: 247

Odgovor Avtor: jure-sti » 21. Julij 2009, 16:25

Lep avto, super barva! :D Prodrive kit je res super, ga mam tud sama na avtu, bremze mam pa ravno tako iste kot ti, performance friction in res se ne pregrejejo, pa ce ne vem kaj delas... Sem pa tud razmisljala glede prodrive podvozja, sam je kr velik cca 1800€, ce ne ves kolk pomaga. Sam ce pravs da je obcutna razlika , se mogoce res splaca... Cuvej imprezo, pa srecno voznjo!

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 21. Julij 2009, 18:01

Hvala lepa Urshy :-). Sem tvojo srebrno lepotičko tu na forumu zasledil že pred časom. Samo takrat še ni bilo govora o PF. Nova pridobitev?
Glede podvozja bi naredil malo EPP za moje skoraj nove rdeče Prodrive vzmeti z vzmetno konstanto prilagojeno originalnim KYB amortizerjem, ki še vedno čakajo na novega lastnika :cool: .

Zelooo dober približek RB320 kompletu, za le delček njegove cene, ki občutno izboljša vozne lastnosti in izgled avta s cca 3 cm nižjo lego.
Če ne bi bila zadovoljna vzamem nazaj :-P

jure-sti
Uporabnik foruma
Prispevki: 247

Odgovor Avtor: jure-sti » 21. Julij 2009, 20:07

Ja, bremze sem menjala spomladi, ker so se serijske ploscice pregrele in skoraj razpadle. Ko smo jih menjali so bile cisto napokane. Disk se je pa tudi zvil, pa so mi potem priporocali PF. Koliko si odstel za komplet?

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 21. Julij 2009, 20:40

Dobr šibaš punca ;-)

Za prednje diske s pesti po 229 Funtov za disk
Za samo rezervne prednje diske po 144 Funtov za disk
Za prednje ploščice po 106 Funtov za set
Za zadnje ploščice po 40 Funtov za set

imprezko
Uporabnik foruma
Prispevki: 351
Kraj: okolica ljubljane

Odgovor Avtor: imprezko » 21. Julij 2009, 21:38

kolk to pride u evrih in vrjetn to ne paše na wrx če se ne motm a obstaja kaj podobnega ker sicer bom mogu sam tut počasi mislit na nove sprednje diske in ploščice kaj priporočaš andrej
lp imprezko

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 21. Julij 2009, 21:56

Trenutni tečaj za EUR je cca 1 Pound = 1,16 EUR.

PF diski imajo luknje že za 114,3 in 100 vijake, samo so narejeni za Brembo čeljusti in bo pomoje premer prevelik za WRX.
PF ima za WRX uradno samo prednje zavorne obloge.

Drugače bi ti upal priporočiti diske Tarox, izbor najdeš tu http://www.scoobyworld.co.uk/catalog/in ... fbed615a38
in pa ploščice Tarox ali pa morda ploščice OMP za katere je nekdo tu na forumu napisal, da so cenovno ugodne in zelo korektne za ta denar.

Na tej povezavi imajo tudi zelo ugodne Brembo diske, ampak na žalost spet le za STI.

Jaz bi se izognil diskom EBC, in ploščicam Ferodo. EBC sem imel na WRX in so tresli od prvega km in to tako, da je premikalo volan, obraba pa je bila turbo. Ferodo pa dobesedno meče iskre in uničuje diske. Ampak cvilijo pa zelo racing :lol:

Zelo zelo korektna (na moji WRX preizkušena opcija) so tudi diski in obloge Roesch http://www.roeschbrake.com/introduzione.html . Če jih boš naročil reci meni, jih naročiva direktno od proizvajalca.

LP,
Andrej

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 22. Julij 2009, 12:45

S strani scoobyworld:

We currently provide fast shipping to the following countries:-

* France,
* Germany,
* Finland,
* Austria,
* Belgium,
* Corsica,
* Denmark,
* Finland,
* Greece,
* Italy,
* Luxembourg,
* Netherlands,
* Portugal,
* Spain,
* Sweden,
* Switzerland,
* Sardinia

We do not ship to any other counties other than those listed above.

Tko,da :?

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Julij 2009, 12:54

Na mestu od imprezkota bi vzel rabljene STI klešče (nekaj je še v malih oglasih) in PF diske. Mislim da bi bila to najboljša kombinacija.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 22. Julij 2009, 12:57

Naj te formalnosti ne obremenjujejo :). Meni je Scoobyworld poslal ror za WRX brez tezav.

Sploh bi pa verjetno bila najboljša izbira Roesch.

LP,
Andrej

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Julij 2009, 13:41

Andrej napisal/-a:Sploh bi pa verjetno bila najboljša izbira Roesch.
Glede na to da ma WRX enake prednje čeljusti kot sem mel jaz na GT-jki in da sem skuril (v bistvu so mi počl, tko kot kasneje brembo in ebc) 1 komplet roesch vr1 diskov in 3 komplete roesch ploščic (so precej drage - 150€ komplet) lahko mirno povem da se ne splača. Še najbolje od vse robe (price/performance) so original (made in japan) diski (ne vem kok so, sem dobil malo rabljene za 80€ par in so bli TOP) in omp ploščice (45€ komplet).

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 22. Julij 2009, 14:09

Andrej napisal/-a:Meni je Scoobyworld poslal ror za WRX brez tezav.
Tud jst sm že dobil robo od njih...

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 22. Julij 2009, 14:40

irCAR81 napisal/-a:in da sem skuril (v bistvu so mi počl, tko kot kasneje brembo in ebc) 1 komplet roesch vr1 diskov
Ti nažalost potem nisi referenca, ker uničiš vse diske, ne glede na blagovno znamko :lol:

Se pojavi vprašanje kdo je res kriv :lol: Just kiddin'

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 22. Julij 2009, 14:41

Sploh imam pa next to new OEM STI diske slučajno za prodat :cool:

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 22. Julij 2009, 14:43

Andrej napisal/-a:Se pojavi vprašanje kdo je res kriv :lol: Just kiddin'
Moj point je da so original subaru boljši od vseh teh roesch ebc ipd. Ampak original original... ne taki brembo k jih ma motomat.

Poleg tega so razne varjante tok drage, da potem ne rabiš več veliko doplačat za STI klešče in PF diske + ploščice. S tem da maš pol res tapravo stvar.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov