No, vsaj kadar sem jo jaz videl...
Črna Impreza STI
Lep avto, super barva!
Prodrive kit je res super, ga mam tud sama na avtu, bremze mam pa ravno tako iste kot ti, performance friction in res se ne pregrejejo, pa ce ne vem kaj delas... Sem pa tud razmisljala glede prodrive podvozja, sam je kr velik cca 1800€, ce ne ves kolk pomaga. Sam ce pravs da je obcutna razlika , se mogoce res splaca... Cuvej imprezo, pa srecno voznjo!
-
Andrej
Hvala lepa Urshy
. Sem tvojo srebrno lepotičko tu na forumu zasledil že pred časom. Samo takrat še ni bilo govora o PF. Nova pridobitev?
Glede podvozja bi naredil malo EPP za moje skoraj nove rdeče Prodrive vzmeti z vzmetno konstanto prilagojeno originalnim KYB amortizerjem, ki še vedno čakajo na novega lastnika
.
Zelooo dober približek RB320 kompletu, za le delček njegove cene, ki občutno izboljša vozne lastnosti in izgled avta s cca 3 cm nižjo lego.
Če ne bi bila zadovoljna vzamem nazaj
Glede podvozja bi naredil malo EPP za moje skoraj nove rdeče Prodrive vzmeti z vzmetno konstanto prilagojeno originalnim KYB amortizerjem, ki še vedno čakajo na novega lastnika
Zelooo dober približek RB320 kompletu, za le delček njegove cene, ki občutno izboljša vozne lastnosti in izgled avta s cca 3 cm nižjo lego.
Če ne bi bila zadovoljna vzamem nazaj
-
Andrej
-
Andrej
Trenutni tečaj za EUR je cca 1 Pound = 1,16 EUR.
PF diski imajo luknje že za 114,3 in 100 vijake, samo so narejeni za Brembo čeljusti in bo pomoje premer prevelik za WRX.
PF ima za WRX uradno samo prednje zavorne obloge.
Drugače bi ti upal priporočiti diske Tarox, izbor najdeš tu http://www.scoobyworld.co.uk/catalog/in ... fbed615a38
in pa ploščice Tarox ali pa morda ploščice OMP za katere je nekdo tu na forumu napisal, da so cenovno ugodne in zelo korektne za ta denar.
Na tej povezavi imajo tudi zelo ugodne Brembo diske, ampak na žalost spet le za STI.
Jaz bi se izognil diskom EBC, in ploščicam Ferodo. EBC sem imel na WRX in so tresli od prvega km in to tako, da je premikalo volan, obraba pa je bila turbo. Ferodo pa dobesedno meče iskre in uničuje diske. Ampak cvilijo pa zelo racing
Zelo zelo korektna (na moji WRX preizkušena opcija) so tudi diski in obloge Roesch http://www.roeschbrake.com/introduzione.html . Če jih boš naročil reci meni, jih naročiva direktno od proizvajalca.
LP,
Andrej
PF diski imajo luknje že za 114,3 in 100 vijake, samo so narejeni za Brembo čeljusti in bo pomoje premer prevelik za WRX.
PF ima za WRX uradno samo prednje zavorne obloge.
Drugače bi ti upal priporočiti diske Tarox, izbor najdeš tu http://www.scoobyworld.co.uk/catalog/in ... fbed615a38
in pa ploščice Tarox ali pa morda ploščice OMP za katere je nekdo tu na forumu napisal, da so cenovno ugodne in zelo korektne za ta denar.
Na tej povezavi imajo tudi zelo ugodne Brembo diske, ampak na žalost spet le za STI.
Jaz bi se izognil diskom EBC, in ploščicam Ferodo. EBC sem imel na WRX in so tresli od prvega km in to tako, da je premikalo volan, obraba pa je bila turbo. Ferodo pa dobesedno meče iskre in uničuje diske. Ampak cvilijo pa zelo racing
Zelo zelo korektna (na moji WRX preizkušena opcija) so tudi diski in obloge Roesch http://www.roeschbrake.com/introduzione.html . Če jih boš naročil reci meni, jih naročiva direktno od proizvajalca.
LP,
Andrej
S strani scoobyworld:
We currently provide fast shipping to the following countries:-
* France,
* Germany,
* Finland,
* Austria,
* Belgium,
* Corsica,
* Denmark,
* Finland,
* Greece,
* Italy,
* Luxembourg,
* Netherlands,
* Portugal,
* Spain,
* Sweden,
* Switzerland,
* Sardinia
We do not ship to any other counties other than those listed above.
Tko,da
We currently provide fast shipping to the following countries:-
* France,
* Germany,
* Finland,
* Austria,
* Belgium,
* Corsica,
* Denmark,
* Finland,
* Greece,
* Italy,
* Luxembourg,
* Netherlands,
* Portugal,
* Spain,
* Sweden,
* Switzerland,
* Sardinia
We do not ship to any other counties other than those listed above.
Tko,da
-
Andrej
Glede na to da ma WRX enake prednje čeljusti kot sem mel jaz na GT-jki in da sem skuril (v bistvu so mi počl, tko kot kasneje brembo in ebc) 1 komplet roesch vr1 diskov in 3 komplete roesch ploščic (so precej drage - 150€ komplet) lahko mirno povem da se ne splača. Še najbolje od vse robe (price/performance) so original (made in japan) diski (ne vem kok so, sem dobil malo rabljene za 80€ par in so bli TOP) in omp ploščice (45€ komplet).Andrej napisal/-a:Sploh bi pa verjetno bila najboljša izbira Roesch.
-
Andrej
Moj point je da so original subaru boljši od vseh teh roesch ebc ipd. Ampak original original... ne taki brembo k jih ma motomat.Andrej napisal/-a:Se pojavi vprašanje kdo je res krivJust kiddin'
Poleg tega so razne varjante tok drage, da potem ne rabiš več veliko doplačat za STI klešče in PF diske + ploščice. S tem da maš pol res tapravo stvar.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov