Lol to je blo pa ekspres...k zmerigacki napisal/-a:Prodam UGODNO ! več info na pm !
Impreza GT by Gacki
Re: Impreza GT by Gacki
Nimam kulija, da bi se podpisal.
kot ponavadi 
Dam dva jurja. 
Pust avtu še kak dan ali dva časa (mogoče počakaj na naslednji sneg,
), da ti priraste k srcu,
Btw. včeri sem pod Črnivcem prej slišal, preden videl modro imprezo, takšno kot je tvoja,
- oz. si bil mogoče kar ti - glede na to, da je slikana blizu?
Btw. včeri sem pod Črnivcem prej slišal, preden videl modro imprezo, takšno kot je tvoja,
ja jaz sem bil včeri na Črnivcu, sem pa že orng probal kok gre to v snegFrEnKy napisal/-a:Pust avtu še kak dan ali dva časa (mogoče počakaj na naslednji sneg,), da ti priraste k srcu,
![]()
Btw. včeri sem pod Črnivcem prej slišal, preden videl modro imprezo, takšno kot je tvoja,- oz. si bil mogoče kar ti - glede na to, da je slikana blizu?
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Pomoje so ga amortizerji razočaral .... poznam rešitev .. Dol-Stein
2.100 pa roka
2.100 pa roka
amortizerju so bili menjani, avto dela bp ! na 1500 eur bi pa res mogoč šlo čez 
Če avto dela bp pol pa res nevem zakaj gre tolk hitr naprej............razn če si dubu kšno hudo ponudbo za kej druzga:)
Hitr ne bo šla drgač kukr za 4k
Hitr ne bo šla drgač kukr za 4k
pa sej jo da za 3600...
@gacki je audi fan, tako da je sigurno dobil kaksno priliko za kaksnega cockmobil-a z maljon konji 
Nimam kulija, da bi se podpisal.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
hahahamsenjur napisal/-a:pa sej jo da za 3600...
Čebul,a boš kupu? 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
noup, želja minilaPussyG napisal/-a:Čebul,a boš kupu?
Vidim,da je tema zelo zatavala v neznane vode zato eno pojasnilo z moje strani.
Jaz Gacki-ga nisem poznal do dneva,ko mi je Žaan omenil,da bi šla pogledat tole Imprezo.
Šel sem z veseljem zraven in pač podal svoje mnenje o avtu zato smo potem tudi avto kupili za 3000 eur. Z moje strani so bile na avtu zamenjane vse tekočine (motor,menjalnik,zadnji diferencial in zavorna) bili so zamenjani vsi štirje diski in zavorne ploščice,vse čeljusti so bile razstavljene,očiščene in podmazane (spredaj štiri batne,zadaj eno batne).Material in delo je prišlo okoli 420 eur,nato je še Gacki kupil platišča in zimske gume za 500 eur. No sedaj pa si sami izračunajte koliko bo nahitro zaslužil z prodajo.
Toliko v vednost preden se razprava nadaljuje
Jaz Gacki-ga nisem poznal do dneva,ko mi je Žaan omenil,da bi šla pogledat tole Imprezo.
Šel sem z veseljem zraven in pač podal svoje mnenje o avtu zato smo potem tudi avto kupili za 3000 eur. Z moje strani so bile na avtu zamenjane vse tekočine (motor,menjalnik,zadnji diferencial in zavorna) bili so zamenjani vsi štirje diski in zavorne ploščice,vse čeljusti so bile razstavljene,očiščene in podmazane (spredaj štiri batne,zadaj eno batne).Material in delo je prišlo okoli 420 eur,nato je še Gacki kupil platišča in zimske gume za 500 eur. No sedaj pa si sami izračunajte koliko bo nahitro zaslužil z prodajo.
Toliko v vednost preden se razprava nadaljuje
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost