Pa te je le srečala pametMPS napisal/-a: A-A...nebo novga lastnika...bo kr pr men ostala![]()
![]()
Scooby doo - STI 2.5T
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
en lastnik gtr ni hotu menjat tko da pol je padl use v vodo :mrgreen:Tevzy napisal/-a:Pa te je le srečala pametMPS napisal/-a: A-A...nebo novga lastnika...bo kr pr men ostala![]()
![]()
![]()
:54423
ekola po dolgih 2 leti koncčno sem se lotil motorja da vidim za kaj pije oz ''žre'' olje 1L na 1000km
http://shrani.si/f/2u/Qr/3lpVibbR/16387 ... 872543.jpg
http://shrani.si/f/2u/Qr/3lpVibbR/16387 ... 872543.jpg
Sam da nauš pol prodal, tko kt si par strani nazaj pisu. Morš še mal uživat v vožnji.
Valda da bi za 50k prodal :mrgreen:irCAR81 napisal/-a:Sam da nauš pol prodal, tko kt si par strani nazaj pisu. Morš še mal uživat v vožnji.
Pomojm bo tole ostal kr dolgo pri men...pri prodaji zelo tesko da bo kdo cenu use kar je in bo narejen
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Evo pa bodo šli miljoni, ampak boš pa hitrejši od Cupre.

Na avtocesti nebom :-Durbancebulj napisal/-a:Evo pa bodo šli miljoni, ampak boš pa hitrejši od Cupre.
Kakšni so plani? Kovanje, strokanje, bigger turbo ali "le" rebuild nazaj na tovarniški "original"?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
BackW00d napisal/-a:Kakšni so plani? Kovanje, strokanje, bigger turbo ali "le" rebuild nazaj na tovarniški "original"?
Baje da so kovani bati, da so tudi ojnice ojačane,....seprav da naj bi bil že kovan motor....baje...to bomo dans vidli ko Scooby odpre motor, če je kovan motor in v kakšnem stanju je, predusem pa da se vidi kje pije olje...a so tako velike tolerance ali pa kaj drugega.
Planov je več, bom vidu najprej v kakem stanju je motor :mrgreen: :mrgreen:
Me prav zanima kakšne bojo ugotovitve
Držim pesti na ugodne rezultate!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Motor je ze uzuni, danes še menjalnik se da ven da se še on pregelda....pol pa javim situacijo :mrgreen:BackW00d napisal/-a:Me prav zanima kakšne bojo ugotovitve![]()
Engine out :mrgreen:
Zgleda ful lep
Zgleda ful lep
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Kam si pa avto skril?
Ga ni bilo pred delavnico danes...

Avto je v moji drugi delavnici...sm bolj aktivn na FB stran Go Subie :mrgreen:urbancebulj napisal/-a:Kam si pa avto skril?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Nimam FBja.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost