naredi si en fejk pa spremljaj dogajanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:urbancebulj napisal/-a:Nimam FBja.
Scooby doo - STI 2.5T
Re: Scooby doo - STI 2.5T
In kaksna je situacija z motorjem? Je ok, ste najdl luknjo kjer je olje ven tekel? Gre zdej na 500 konjev? Itd. 
Trenutno je na pauzi motor zaradi neke nezgodne situacije pri mehaniku ampak je rekel da bo za vikend ze narazn.Cr00k napisal/-a:In kaksna je situacija z motorjem? Je ok, ste najdl luknjo kjer je olje ven tekel? Gre zdej na 500 konjev? Itd.
Use je odvisno kaksn znesek bo za popravilo...imam nek budget. Manj bo slo za popravilo bolj lahko se priblizam "the 500"
Pocas... :mrgreen:
Jst upam da bo vse ql in da se bo budget za 500hp porabu. Ker bi se rad pelu v 500 hp imprezi, pa če bom sebe čaku ne bom dočaku.
Vso srečo pri projektu

Nekoc se bos sigurno :mrgreen:irCAR81 napisal/-a:Jst upam da bo vse ql in da se bo budget za 500hp porabu. Ker bi se rad pelu v 500 hp imprezi, pa če bom sebe čaku ne bom dočaku.
Evo mal update...
Malo rje...standard ali pač :mrgreen:
Malo rje...standard ali pač :mrgreen:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kaj pa je tole zaena stvar? Me ze kar skrbi, ko pomislim, kaksen je sele moj...
Fajn porihti(te), bom z zanimanjem spremljal napredek
Spodnja vezna stena pod hladilnikom...jutri zvem kaj se dobi od vezne stene da zamenjam...mene tole mot..Cr00k napisal/-a:Kaj pa je tole zaena stvar? Me ze kar skrbi, ko pomislim, kaksen je sele moj...
Nepocutm se varnega
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ni normalno takole rjavo.
Moja no bila nič, pa je starejša, edino nosilci odbijačev so bili rjavi, pa niti slučajno toliko.
Ajde gas, bo bombnik tole!
:.sup
Moja no bila nič, pa je starejša, edino nosilci odbijačev so bili rjavi, pa niti slučajno toliko.
Ajde gas, bo bombnik tole!
:.sup
Urban, ti si imel dost sreče, večina starejših subarujev je namreč taka spredaj pri vezni steni, kot je na teh slikah. Sploh tisti avtomobili, ki nimajo zaščitne plastike, ker se pozimi sol na pleh prime in toplota od hladilnika pomaga, da sol lahko "dela" tudi v večjem mrazu.
Lahko ti pa povem da tudi na kakem novejšem (recimo 2005 letnik) vidiš enako pregnito vezno steno.
Zato se pa recimo splača avto dobro zaščitit, pa zaščito na par let obnavljat, da nimaš teh skrbi.
Lahko ti pa povem da tudi na kakem novejšem (recimo 2005 letnik) vidiš enako pregnito vezno steno.
Zato se pa recimo splača avto dobro zaščitit, pa zaščito na par let obnavljat, da nimaš teh skrbi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Moj Legacy 1991 ni imel tako slabe vezne stene. Mislim, da je pri novejših pločevina slabša, oziroma zaščita.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Danes narocil spodnji del veszne stene..slabih 80e,Thomas22 napisal/-a:Moj Legacy 1991 ni imel tako slabe vezne stene. Mislim, da je pri novejših pločevina slabša, oziroma zaščita.
Je pa porsinske rje kr precej....prostor okoli motorja in sprednjih kolotekov sm koncal z rjo
..razn vezno odrezat in zapikat nazaj
Zdej pa pocas proti zadnjemu delu
Evo ga odkrit vzrok zakaj je gutal odkar sem ga kupil 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
uff lepo ga je "postruzl"...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost