Impreza WRX by Someonelost

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 26. April 2011, 18:29

Mnja; nimam Omege Lotus, da bi šel bejžat; itak je bila v SLO samo ena, pa še to je imel Šefik Purić.

Glede kazni - vidim da je kar strogo; sem mislil, da so bolj liberarni; sploh ko vidim švede, kako obvladajo makedam, pa drift... sem si predstavljal, da gonijo v nedogled z RWD Vulvami po tistih neskončno dolgih cestah mi mo jezer (vem da ni tko idealno, pa vendar; vem da je prvestvo, kjer cena avta ne sme presegat 1000 EUR (al pa 2jurja).. in da so vedno vsi avti na prodaj)...

kokrkol.. pazi na ženo; cegu pod gas; ko pa prideš v kuro, se pa pofočkaj, pa rečemo kako v živo.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Prispevki: 300
Kraj: Göteborg, Sweden
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 26. April 2011, 18:47

gorazd0 napisal/-a:Mnja; nimam Omege Lotus, da bi šel bejžat; itak je bila v SLO samo ena, pa še to je imel Šefik Purić.

Glede kazni - vidim da je kar strogo; sem mislil, da so bolj liberarni; sploh ko vidim švede, kako obvladajo makedam, pa drift... sem si predstavljal, da gonijo v nedogled z RWD Vulvami po tistih neskončno dolgih cestah mi mo jezer (vem da ni tko idealno, pa vendar; vem da je prvestvo, kjer cena avta ne sme presegat 1000 EUR (al pa 2jurja).. in da so vedno vsi avti na prodaj)...

kokrkol.. pazi na ženo; cegu pod gas; ko pa prideš v kuro, se pa pofočkaj, pa rečemo kako v živo.
Ne rabis omege lotus .. imas mulce tukaj ki se vozijo z 30 let starimi volvoti ki imajo po 500 konjev.. Na makadamu te sigurno ne bodo iskali (tak da si lahko das duska mimo jezer ce jim mas cas sploh videt ko picis) in tudi zamezijo kdaj pa kdaj za kako pi*darijo ampak na cesti pa je malo drugace.. Jaz sicer nisem neki dirkac ker mi vedno v glavo skace da je to nas druzinski avto in da ce ga oblecem na kako smreko bomo pes hodli z 2 otrokoma ampak mi vrag ni dal mira da pocasi zlezem v streetracersko sceno.. Bomo vidli ce bom kaj posnel naslednji vikend ko je srecanje v blizini.. Za sabo imam ENO celo dirko proti volvotu v40 ki ima okoli 260 konjev ki pa mu niso ravno pomagali ker je bil samo pikica na vzratnem ogledalu. Proti AWD se pac ne da srat kr tak..hehe Pa se to eno kaj sem peljal je bilo samo zaradi tega ker mulc enostavno ni nehal tezit, ne vem zakaj ampak vsi bi radi premagali subaruja..hehe

Hm, a se vsem ki kupijo imprezo zgodi isto kot meni? Kupli smo imprezo wrx bli cisto paf zaprisegli da ne bomo nic delali na motorju, potem smo zaceli razmisljat da nekaj moremo naredit na motorju (v tej fazi smo zdaj) in bomo montirali ecutek itd IN ZDAJ smo zaceli razmisljat zakaj ne bi kupli STI. Prokleti Subaru.. izgleda da bomo na koncu zrli samo kruh pa pasteto samo da se vozimo z sti-jem.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 26. April 2011, 19:07

Ja cene slave kaj čmo ;-) :twisted:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 26. April 2011, 19:18

Prid v SLo, pa naredi "BoboDrive"... in je to to. Več si lahko prebereš v temah "Bob rawle remap...1,2 3... 4.. ?"
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 26. April 2011, 19:24

gorazd0 napisal/-a:Prid v SLo, pa naredi "BoboDrive"... in je to to. Več si lahko prebereš v temah "Bob rawle remap...1,2 3... 4.. ?"
Hehe. Sem nasel tukaj fanta ki je najboljsi na svedskem kar se tice ecuteka in imprez. 600€ (drugace 2 x toliko) ker sem bil tolko sarmant ampak kar je bolj pomembno mi poba ne bo vzel nic ko bom namontiral kaj novega.. Sem se moral zazihrat da ko dam gor novi auspuh (downpipe, sportni katalizator itd.), menjam filtre ali karkoli drugega da bo nastelal map zastonj. Pa se servis majo dober in fantje sraufajo same malo "jace" avte.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 26. April 2011, 20:45

Someonelost napisal/-a: Hm, a se vsem ki kupijo imprezo zgodi isto kot meni? Kupli smo imprezo wrx bli cisto paf zaprisegli da ne bomo nic delali na motorju, potem smo zaceli razmisljat da nekaj moremo naredit na motorju (v tej fazi smo zdaj) in bomo montirali ecutek itd IN ZDAJ smo zaceli razmisljat zakaj ne bi kupli STI. Prokleti Subaru.. izgleda da bomo na koncu zrli samo kruh pa pasteto samo da se vozimo z sti-jem.
Večina nas je na istem. Jaz sem imel prej GT. Ko sem kupil STI sem bil prepričan, da ne bom vlagal vanj, češ dovolj je moči, mlad letnik, bla, bla bla.
No, potem se kar naenkrat pojavi mr. Rawle, medtem pa malo pogledaš po Witheline pa ..... paštete pa ne maram, hvalabogu.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 26. April 2011, 20:49

Jah nikol ni dost :roll:

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 26. April 2011, 21:43

gorazd0 napisal/-a:Mnja; nimam Omege Lotus, da bi šel bejžat; itak je bila v SLO samo ena, pa še to je imel Šefik Purić.
Malo za intermezzo; Opel Lotus Omego sem gledal v bližini Ljubljane 2 tedna nazaj.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 26. April 2011, 21:44

http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... mpreza.jpg

Sem uspel najt eno bolj frisno sliko... led lampe se vidijo pod reg.

Ampak mao pa taki lepi avto! :lol:
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 27. April 2011, 08:26

Barvna kombinacija je tok huda ej :cool:

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 27. April 2011, 14:52

a to je barvano, al je nalepka čez cel bok?

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 27. April 2011, 15:30

msenjur napisal/-a:a to je barvano, al je nalepka čez cel bok?
Srebrna metalik folija.. sem jaz tudi raziskoval ko sem sel avto gledat.. hehe V glavnem ko sem avto kupil sem nasel racun 1600€ tak da mislim da bi prejsnji lastnik ze lahko skoraj dal to spricat..

Kaj se pa barvne kombinacije tice pa je bila to enkratna ideja ker je avto drugace hm, metalic temno siv in ne izgleda nic kaj posebnega brez te folije. Dobro da je bivsi lastnik gledal Fast and furious 4 in kopiral. :D
- Homer J Simpson

Thomas22
road pirate

Odgovor Avtor: Thomas22 » 27. April 2011, 16:52

klemz napisal/-a:Barvna kombinacija je tok huda ej :cool:
Men pa žal ni všeč.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 27. April 2011, 17:06

Nic hudega. ;-) Vazno da je meni... :D
- Homer J Simpson

Thomas22
road pirate

Odgovor Avtor: Thomas22 » 27. April 2011, 21:19

Res je, to je bistvo.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov