Impreza STI by Bistri (Ecutek remap str.7)
Hudo hudo, tale Afterburner je res zelo kvaliteten izdelek.
Ko sva se zadnjič menila glede Scoobyworlda, sem imel res probleme z njimi. Nikakor nisem mogel naročit, pa sem jih 1 mesec žical (kljub temu da sem pri njih že kupoval).
Upam da boš imel ti več sreče z njimi, vsekakor pa poročaj, ker me res zanima.
Ko sva se zadnjič menila glede Scoobyworlda, sem imel res probleme z njimi. Nikakor nisem mogel naročit, pa sem jih 1 mesec žical (kljub temu da sem pri njih že kupoval).
Upam da boš imel ti več sreče z njimi, vsekakor pa poročaj, ker me res zanima.
EJ257, FB25
Heh, tudi jaz sem imel to srečo.NoFEAR napisal/-a:Jst sm mel kr srečo, sm lih naletel na en group buy na enem tujem forumu in sm se prklopu zravn, tko da sm dobil zadeve cca. 25% ceneje.
Fino. Mi je kar mal žal, ker ga nisem tudi jaz takrat vzel s silencerjem. Nisem planiral dodatnih predelav.NoFEAR napisal/-a:Ne, jst sm ga takrat naročil z silencerjem, nism hotu da je preglesen, k mam DP brez katalizatorja... Mi je pa zvok zdej ravno pravi...
EJ257, FB25
@NoFEAR
Res je gre se samo za cev, nič posebnega, se bom pa znebil enega vmesnega lonca z nadležnimi prekati ki dušijo zvok, to je namen, pa morda še kakšen gram zgubim na račun inoxa
No sej ubistvu še ne vem če bo Afterburner, slikco sem dal simbolično, namreč ravno se pripravlja en group buy iz USA, in če me bo iz tam ista zadeva prišla ceneje ali za isto ceno...
Najbolj me skrbi da ne bo dovolj glasno in da bo potrebna še menjava zadnjega lonca
Res je gre se samo za cev, nič posebnega, se bom pa znebil enega vmesnega lonca z nadležnimi prekati ki dušijo zvok, to je namen, pa morda še kakšen gram zgubim na račun inoxa
No sej ubistvu še ne vem če bo Afterburner, slikco sem dal simbolično, namreč ravno se pripravlja en group buy iz USA, in če me bo iz tam ista zadeva prišla ceneje ali za isto ceno...
Najbolj me skrbi da ne bo dovolj glasno in da bo potrebna še menjava zadnjega lonca
Haha, nič ne bo predelav zaenkrat (razen za zvok) pa tudi če bi imel dodatne konje, dvomim da bi te bilo potrebno čakat
, Loco pa jih naj kar ima vsaj 100 več..ker pač drugače ne bo srečen, če bojo šli STI ji vštric
Dokler se da z temle podriftat je to vse ok, če pa preveč v posedaš v natunanih mickah, potem pa imaš lahko problem z premalo konji ja...namreč nikoli jih ni dovolj..ampak prvo je treba obstoječe obvladat v nulo, potem pa naprej
Dokler se da z temle podriftat je to vse ok, če pa preveč v posedaš v natunanih mickah, potem pa imaš lahko problem z premalo konji ja...namreč nikoli jih ni dovolj..ampak prvo je treba obstoječe obvladat v nulo, potem pa naprej
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov