Scooby doo - STI 2.5T
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Hudo dobr zgleda pa še reklamo si si naredu za dipanje bo zih kaka stranka več. 
lp imprezko
urbancebulj napisal/-a:Pred dipanjem si cel avto zmatiral?
Zgleda pa precej drugače, bom rekel.
ubistvu sm celega preletel z vodobrusnim papirjem da je pripravljen za ličarsko barvo, nekoč ko se bo barval
Ja sam sem, mam reg. firmo prov za dip, doktor dip doopicinni napisal/-a:Zanimiva odločitev. Si sam dipal?
ja pomojem za cel avto in taka modra barva da je super dobro prebarvan sigurno 1500eFusion napisal/-a:Hudo zgleda rumena:)
Zakaj si dipal, je kaj ceneje prišlo kot barvanje?
plasti dip z materialom in delo pride pa od 500e naprej odvisn od brave, odtenkov, svetleč efekt... in tako
na avto bom dodal pe high gloss efekt ki ima zaščito tut proti gorivu (pri tanku če nepaziš zna počasi bledet barva).
najprej pa moram rešit tisti problem ko poka izpod avta...se bom zapeljal do Sanija da vidm kaj bo on reku :-D :ztzutuz
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
:.supMPS napisal/-a:najprej pa moram rešit tisti problem ko poka izpod avta...se bom zapeljal do Sanija da vidm kaj bo on reku :-D :ztzutuz
men je tut super barva, kolk bi pa to prišlo za spačka, (citroen 2cv)
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
2galoni bi morale bit za dosti, z delov vred mal manj kot "ena vijolica" :-)kiki napisal/-a:men je tut super barva, kolk bi pa to prišlo za spačka, (citroen 2cv)
Ti maš rdečga?kiki napisal/-a:men je tut super barva, kolk bi pa to prišlo za spačka, (citroen 2cv)
ja unga s plavo zadnjo haubo in kvadratnimi lučmi
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
lepa je rumena...
plasti-dip... a feltne se splača s tem barvat?
seveda, ohranis org barvo, dovolj trpežna odprona, pozimi mas pa tut zascito da ne oksidira aluminij.msenjur napisal/-a:lepa je rumena...
pa vulkanizer ne olupi roba na mašini??
Ne, če dela prav. Jaz mam tudi dipane feltne, pa ni problema.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
hmm, tole mi ne zgleda, da so te veseli v gužvi:)
https://www.youtube.com/watch?v=OEpGf1MePGk" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=OEpGf1MePGk" onclick="window.open(this.href);return false;
pomojm jih bos prej zapel za kak robnik kot da bo vulkanizer poprasku 
Ta tukaj na filmčku čist preveč palamudi....
Tiste dodatke ki jih ima, so tako mišljeni za vsako feltno z večjimi colami in nizkoprofilno gumo.
Namazat jo more in gre.
Prijatelj je 3x ali 4x menjal gume (letne/zimske) na dipanih feltnah, in se ni nič nikoli poznalo od menjave.
Tu in tam mu je kakšen kamenček prebil in "odkrušil" del barve, in je potem tisto doštukal z čopičem, in na roke nanesel dip gori, da se ni naprej lupilo.
Isto lahko jaz rečem, imam masko podipano in se je le na enem koncu začela lupit, ker je očitno grd kamen priletel notri, ker je tudi plastika spodaj poškodovana sedaj. Drugače pa drži kot pribito.
Sam sem pobarval gumb na radiu, pa mi že sedaj drži 1 leto pa redno nekaj drkam po tistmu gumbu, z prsti in nohti ipd...
http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?f=2&t=28485" onclick="window.open(this.href);return false;
Tiste dodatke ki jih ima, so tako mišljeni za vsako feltno z večjimi colami in nizkoprofilno gumo.
Namazat jo more in gre.
Prijatelj je 3x ali 4x menjal gume (letne/zimske) na dipanih feltnah, in se ni nič nikoli poznalo od menjave.
Tu in tam mu je kakšen kamenček prebil in "odkrušil" del barve, in je potem tisto doštukal z čopičem, in na roke nanesel dip gori, da se ni naprej lupilo.
Isto lahko jaz rečem, imam masko podipano in se je le na enem koncu začela lupit, ker je očitno grd kamen priletel notri, ker je tudi plastika spodaj poškodovana sedaj. Drugače pa drži kot pribito.
Sam sem pobarval gumb na radiu, pa mi že sedaj drži 1 leto pa redno nekaj drkam po tistmu gumbu, z prsti in nohti ipd...
http://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?f=2&t=28485" onclick="window.open(this.href);return false;
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost