Subaru Impreza RS by impreza911
Re: Subaru Impreza RS by impreza911
Ma to je tko k honda z velikm raufnkom, pa do 50kmh 5x šalta jst ga pa s xantio butnem dol... Pointless. Ok usak ma svoj vesele, zenkrat še lahko svoj mnenje povem. 
Jaz se strinjam s tabo. Raje bi imel wrx sti brez vseh oznak, kot pa obratno.klemz napisal/-a:Ma to je tko k honda z velikm raufnkom, pa do 50kmh 5x šalta jst ga pa s xantio butnem dol... Pointless. Ok usak ma svoj vesele, zenkrat še lahko svoj mnenje povem.
Sport Billy torba, pa ven vzameš, kar ti trenutno bolj prav pride 
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
hehe prave face ste hehe glejte meni se to dopade da mam tak,te embleme,sem istega mnenja kot je strojnik rekel. v končni fazi tudi zaradi tega to izdelujejo te embleme.hvala bogu da ti xantijo dol šaltaš pa gas,oni tudi na hondi lahko dol v končni fazi šalta.ne vidim v čem je fora kot si omenil da glede auspuha na hondi,to zdaj pomeni da če maš malo konjev da pol nebi bilo vredu meti špotnega auspuha??hehe saj zato jih izdelujejo,da jih damo gor,te pa če maš 60konjev ali čez 200.ki pa piše da bi mogli imeti točno določeni avti samo športne auspuhe hehe
vidim da vas mantra za tele embleme,pa bom povedal zakaj so gor.ko sem avto kupil je 2.0 gx bil dol vzet in to na zelo grdi način.meni se ni to dopadlo ja je šel lak sabo dol.in sem se odločil da bom gor dal wrx,pol pa mi je na drugi strani zgledalo tak pusto pa sem se dal sti,pa v končni fazi se mi tudi tak dopade....
subi92-škoda ja,da so naredili takole,bolj bi mi bilo všeč če bi bilo to narejeno poleg tanka za bencin.že v večih sem videl v nem,čiji da ima tak narejeno.
gorazd0-rs je samo oprema,ostalo pa je tak navaden2.0 motor
vidim da vas mantra za tele embleme,pa bom povedal zakaj so gor.ko sem avto kupil je 2.0 gx bil dol vzet in to na zelo grdi način.meni se ni to dopadlo ja je šel lak sabo dol.in sem se odločil da bom gor dal wrx,pol pa mi je na drugi strani zgledalo tak pusto pa sem se dal sti,pa v končni fazi se mi tudi tak dopade....
subi92-škoda ja,da so naredili takole,bolj bi mi bilo všeč če bi bilo to narejeno poleg tanka za bencin.že v večih sem videl v nem,čiji da ima tak narejeno.
gorazd0-rs je samo oprema,ostalo pa je tak navaden2.0 motor
Subaru Impreza RS
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Jz mam tak narjenimpreza911 napisal/-a: subi92-škoda ja,da so naredili takole,bolj bi mi bilo všeč če bi bilo to narejeno poleg tanka za bencin.že v večih sem videl v nem,čiji da ima tak narejeno.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
?....pol se pa hondaši hvaljo da so stiko nabrisal :7nirCAR81 napisal/-a:Jaz se strinjam s tabo. Raje bi imel wrx sti brez vseh oznak, kot pa obratno.klemz napisal/-a:Ma to je tko k honda z velikm raufnkom, pa do 50kmh 5x šalta jst ga pa s xantio butnem dol... Pointless. Ok usak ma svoj vesele, zenkrat še lahko svoj mnenje povem.
Če ti ti bo pa kdo na parkingu ali kaj podobnega podrajsal zadnji bok, pa takrat prestaviš
, jest sm to prestavil iz odbijača v predel kjer se polni gorivo ko sem kupil in popravilo forija svoje čase 
- impreza911
- Član Subaru kluba
subi92- malenkost časa nazaj mi je začelo rjaveti okrog tega tanka za lpg.tak da bom mogel dati letos popraviti to rjo okoli tega tanka.vse si si sam naredil?se pravi lukno zadelal in pobarval?pa prenos na drugo stran oz predelal poleg tanka za gorivo? 
Subaru Impreza RS
Konektor polnjenja dobiš pri kakemu plinarju, bakreno cev do nje tudi, tiste reducirje in adapterje za na plinski tank pa pri kakemu, ki se s hidavljiko ukvarja. Meni je pritt d.o.o. prodal tiste potrebne reči za priklop.
Tisto rjo naj mojstr poreže stran in luknjo prekrije s pločevino in povari, kit+ ličanje seveda
Podobno sem si jest zamislil kot je na sliki
http://www.electricmotornews.com/wp-con ... 007_04.jpg
Tisto rjo naj mojstr poreže stran in luknjo prekrije s pločevino in povari, kit+ ličanje seveda
Podobno sem si jest zamislil kot je na sliki
http://www.electricmotornews.com/wp-con ... 007_04.jpg
Tale nastavek, ki je na vraticah je zelo pomemben. Brez njega se pistola za polnjenje plina ne zatakne.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- impreza911
- Član Subaru kluba
impreza je dobila novi katalizator in obe lambdi.če kdo išče oz zbira katalizatorje mi naj pise da starega prodam.....
posebej bi se pa zahvalil neo57 in ircar-ju,da sta si vzela čas za mojo imprezo,ter jo pregledala.hvala lepa obema
:.sup
posebej bi se pa zahvalil neo57 in ircar-ju,da sta si vzela čas za mojo imprezo,ter jo pregledala.hvala lepa obema
Subaru Impreza RS
Kakšni so znaki okvarjene lambde in ali je vedno potrebno menjati obe?
Najpogosteje se ti prižge CE lučka. Glede na kodo ugotoviš katera od sond je slaba.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Vaš Legacy ima samo eno lambdo sondo.FrEnKy napisal/-a:Kakšni so znaki okvarjene lambde in ali je vedno potrebno menjati obe?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Aha, ok. Glede na tale link, sem sklepal, da ima dve. Pod avto pa danes nisem nič gledal. Torej bi subaru ob okvarjeni lambdi načeloma moral pokazati napako. Ok, te za enkrat še ni...
Na domačem audiju smo imeli problem, da je avto v določenih obratih (mislim, da tam okrog 3000rpm) zelo rahlo tresel, računalnik pa ni zaznal nobene napake. Po menjavi lambde pa je bilo ok...
Na domačem audiju smo imeli problem, da je avto v določenih obratih (mislim, da tam okrog 3000rpm) zelo rahlo tresel, računalnik pa ni zaznal nobene napake. Po menjavi lambde pa je bilo ok...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov