potrebujem pomoč ali nasvet
-
blažsilversti
- Novinec
- Prispevki: 16
- Kraj: Ljubljana
potrebujem pomoč
med vožnjo po avtocesti sem se peljal normalno in v trenutku sm začutil da avto zgublja na moči in ko si stopil na Gas, ni se nič zgodilo, tko da se je avto začel ustavljati in sem se ustavil in je počasi ugasnil, kaj bi bil lahko vzrok? avto je vžgal sam je po parih sekundah se spet ugasnil!! pomoč prosim ali nasvet!! lp
-
blažsilversti
- Novinec
potrebujem pomoč ali nasvet
sem lastnik Subaruja Impreze compact 2.0 turbo,
med vožnjo po avtocesti sem se peljal normalno in v trenutku sm začutil da avto zgublja na moči in sem začel zmanjševati hitrost, dotaknil sem se gasa, ni se nič zgodilo, tko da se je avto začel ustavljati in sem se ustavil in je počasi ugasnil, kaj bi bil lahko vzrok? avto je vžgal sam je po parih sekundah se spet ugasnil! lučka se mi ni nobena prižgala, 140 km pret tem sem tankal, je mogoče z bencinom kaj bilo? vsak nasvet mi bo dobrodošel!
med vožnjo po avtocesti sem se peljal normalno in v trenutku sm začutil da avto zgublja na moči in sem začel zmanjševati hitrost, dotaknil sem se gasa, ni se nič zgodilo, tko da se je avto začel ustavljati in sem se ustavil in je počasi ugasnil, kaj bi bil lahko vzrok? avto je vžgal sam je po parih sekundah se spet ugasnil! lučka se mi ni nobena prižgala, 140 km pret tem sem tankal, je mogoče z bencinom kaj bilo? vsak nasvet mi bo dobrodošel!
-
blažsilversti
- Novinec
hvala
sem dal na kriterij pod Imprezo, se bom naučil kako opravljati tukaj!! 
-
blažsilversti
- Novinec
-
blažsilversti
- Novinec
sliši se, kot da bi šla bencin pumpa, lahko pa da si slab bencin tankal in je sistem požrl kako smet. Glede na to, da si avto kupil pred kratkim (?), je lahko pred tem dolgo stal s starim bencinom v tanku. v tem primeru je bencin izgubil svojo "moč" in zato ne dela. Hkrati pa zalije motor, sveče...
Če sam nisi vešč, servis.
Če sam nisi vešč, servis.
sapere aude
-
blažsilversti
- Novinec
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost