imprea 1.6 izgubila moc

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

imprea 1.6 izgubila moc

Odgovor Avtor: ijuvan » 01. Avgust 2016, 12:50

Nove tezave z imprezo...precej zanimive. Grem kar po vrsti, ker ne vem a so tezave povezane al ne....
Ze pred kaksnega pol leta je crknilo aftermarket daljinsko zaklepanje, tako,da sem ga odklopil. Kaksen mesec nazaj sem zvezal novega, spet kitajskega - iste zice skupaj zalotal, ker so imele isto "funkcijo". Sicer se je avto zdaj zaklepal na gumbu za odklep in obratno.
Cez kaksen teden se je akumulator izpraznil, ga dam filat. Sem ga pustil vec kot celo noc, pa se ni do konca napolnil....zgleda je ze kr bogi, je star ze kar nekaj let. Zaklepanje je vmes postalo muhasto in je nehalo delat, sem odklopil in priklopil - spet delalo nekaj casa, cez cas ponovi vajo...
Cez vikend je sel brat na morje, me klice da je akumulator prazen in so ga vzgali na kable, daljinsko tudi ne dela. Za vsak slucaj ga odklopi. Pravi tudi, da je prejsnji dan avto par sekund kurblal preden je vzgal. Vceraj pa hoce domov, vzge avto....ne delajo luci, zmigovci, stevec in lucke stevca. Radio dela. Vidi da je sla varovalka, zamenja, ponovi vajo....isto. Sem mu narocal naj vse porabnike ugasne in pocasi vklaplja....jo je vseeno neslo.
Ka te ces, se spravi domov, bo pac peljal v stilu audija. V postojni se ustavi za wc, pride nazaj, se hoce odpeljat - avto ne gre nikamor, nima moci. Nekak zacne laufat normalno.....za par kilometrov. Avto je pusto tam nekje na parkingu in sel domov s kolegom.
Ima kdo idejo kaj bi blo? Je blo tok stvari na kupo, da ne vem a je povezano al je slucaj :|
LP, Izidor
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4465
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Re: imprea 1.6 izgubila moc

Odgovor Avtor: danci1973 » 01. Avgust 2016, 13:32

Vse skupaj smrdi na kako slabo maso...

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 01. Avgust 2016, 13:47

Tudi sam sem najprej na to pomislil. Sem ze imel tezave s tem pri zavornih luceh in ventilatorju... Sicer se gre menda danes avto pogledat, kaj se da naredit... Sreca da je sel z njim brat do izole, ne pa jaz do braca :D
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2901
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 01. Avgust 2016, 15:28

Pomeri alternator, če fila...
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 02. Avgust 2016, 07:57

Poberi stran daljinsko zaklepanje in poskusi kako avto dela z novim akumulatorjem. Vprašaj brata, če ti je res vse povedal.
Poglej katera varovalka se skuri in zakaj.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 17. Avgust 2016, 22:51

Kaj se je zgodilo? Več stvari :mrgreen:
Moč je izgubila, ker je bil akumulator tako prazen, da si ni moral kaj pomagat. Varovalke pa je noslo zaradi stikala za rikverc luč :-3e

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov