subaru pickup
subaru pickup
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: subaru pickup
Tega pri na s v Evropi najbrž ne bomo videli, kot tudi Ascenta nismo. Zgleda kot nek klon Toyotinih pickupov, sam havba spred je nekam kratka.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Sej je samo photoshop...
Ali je slika prava ali ni je vse eno. Tudi če pride na svet, ga v tej zahojeni Evropi NE BO, tako kot ni RENALUT ALASKAN in še kaj. V glavnem, da gre enem v žep promoviranje električnih vozil. Sam realnost je taka, da v eni ulici z 50 hišami se kupi 4 avti z 100% elektriko, počepne napajanje transformatorske postaje. Žal tako je in ta zahojena banana Evropa rešuje Svet. Kje so pa ostali Afrika, Azija, Južna Amerik itd. Nateg d.o.o..
Drugače je pa Subaru naredil pick upe kot sta modela BRAT in BAJA. Ne vem, če je kakšen v Evropi ali Sloveniji. Pred kratkim, je sodelavec dejal, da je videl dvovratnega Subaruja na Trojanah. Naj bi imel slovenske registrske oznake.
En BRAT se je pojavil v Sloveniji ja. A ni še na facebook grupi naši objavil sliko?
A to vete, da je subaru naredil BRAT-a in mu dal dva sedeža na zadnji del ven izven kabine, montirana tako da sta nazaj gledala. Da je avto imel 4 sedeže in ni bil deležen večjih dajatev zaradi zgolj dveh sedežev (kao luksus avto).
Top fora: https://www.guyswithrides.com/wp-conten ... brat-9.jpg
A to vete, da je subaru naredil BRAT-a in mu dal dva sedeža na zadnji del ven izven kabine, montirana tako da sta nazaj gledala. Da je avto imel 4 sedeže in ni bil deležen večjih dajatev zaradi zgolj dveh sedežev (kao luksus avto).
Top fora: https://www.guyswithrides.com/wp-conten ... brat-9.jpg
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jaz sem enkrat videl Baja s slovenskimi tablicami, pa potem nikol več.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ko smo se peljali na RD od Karlija, je mimo pribrusu en atek z Bajo, ter ga pognal v hrib... zelo lepo ga bilo videt 
Saj pomoje sem jaz tudi mislil Bajo in ne Brata...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost