Če so za naš trg namenjeni potem jih bodo prodajali glih ene pol leta, če bo po sreč...Sajmon napisal/-a:V Črnučah viden kamion s sedmimi gancnovimi subaruji. Legacy, xv in levorg.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Go Westy, go!
Pri subaruju se avtomobili naročajo in potem čakaš na avto, tako da bi rekel, da so tile že za prodajo, če so za naše prodajalce. Namreč naši "odlični" prodajalci subarujev nočejo imeti nobene zaloge.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
drugič pa več glej na cesto in ne v boost števčkeurbancebulj napisal/-a:Jaz sem jih samo 5 naštel.
Pred cca 15 minutami.
Je parkiral na koncu Nadgorice.
:.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Bom, hvala za opozorilo.

Interesira me tale telefon, mogoče kdo kaj več ve o teh LG-jih, prednosti-slabosti,...
https://mobitrgovina.com/izdelek/lg-k35 ... ue-akcija/
Je tu mogoče kak photoshop majster, potreboval bi eno manjšo uslugo
https://mobitrgovina.com/izdelek/lg-k35 ... ue-akcija/
Je tu mogoče kak photoshop majster, potreboval bi eno manjšo uslugo
Jst sm že kr neki časa na LGjih in nima pripomb. Trenutno imam par mesecev K10 in več kot zadošča za moje potrebe :.sup
Tnx
Tale HTC je čist zanič, mi je končno dopi*dilo 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
moja ima htc pa tut ni nevem kaj 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Jaz imam desire 310, glavna stvar ki mi gre na živce je kamera, najstarejši samsungi imajo boljše fotke.. Ker ta sploh nima samodejnega ostrenja, res slab foto, na lepi svetlobi lahko narediš 10 slik, pa vprašanje če bo kakšna dobra
Ker zmeraj, ko se mi zahoče naredit kakšno fotko, pa res nimam oz. ne nameravam nosit ogromnega fotoaparata s seboj.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Točno to 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
HTC-ji imajo tradicionalno čudne fotkiče v določenih modelih. Jes imam desetko, ki je ima kr spodobnega za spremembo.
Zaradi fotk sem imel nokio 1020 (41 miljonov pikslov fotkič in dost velik senzor), sedaj sem zaradi fotkiča (in ker mi je žena polomila steklo na 1020) šel na lumio 950 z 20 miljoni pikslov in še večjim senzorjem, kot ga je imel 1020. Pa so slike odlične.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
950XL sem imel na testu, fotoaparat je neverjetno dober za telefon, najbol so me presenetle nočne slike.
Moja ima 950XL, jaz pa 950. Razlika je samo v velikosti ekrana (5.7 vs 5.2) in v procesorjih. 950XL ima 8 jedrnika, 950 ima pa 6 jedrni procesor. Fotoaparat je pa isti. V glavnem slike so res dobre.
Uporablja kdo pandoro? Včasih sem imel za ip spremenit proxmate, zdaj pa ne dela več.... u bistvu še nism najdo addon-a, da pandora ne bi pogruntala, da nisem iz USA. Ma kdo idejo? :-)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost