subarujevci

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
air_man
Uporabnik foruma
Prispevki: 69

subarujevci

Odgovor Avtor: air_man » 21. April 2007, 09:43

Malo neumestno, pa vseeno.

Včeraj je moj kolega s nisan terano ostal brez goriva (nafte) in obstal na kamniški obvoznici...

Tolk časa ga je matral in verglal, da je potegnil čist vse smeti iz naftnega tanka in popolnoma izpraznil akumulator :lol:

Ampak nima veze ;-) Od 2300 pa do 0030, sva ga na imela na kablih in nagovarjala za užig, no ja po dveh urah se je pa le pregovoril popustil in zalaufal tko kot je treba... (seveda sva prej tudi tankala)

Najhujš je to, da sva to počela sredi kamniške obvoznice (praktično na cesti- avto dobri dve toni in pa delno parkiran v jarek :)) (150m od omv črpalke)

Gre pa zato, da je brez zmanjšane hitrosti peljalo min vsaj 200 avtomobilov in nihče ni niti stopil iz gasa,

Edini, ki je ustavil, in verjetno tudi bil pripravljen pomagati, je bil pa temno rdeč legacy karavan, mislim da faza 1.

Tko, da če je lastnik tega avta tule na forumu, se najlepše zahvaljujem za dober namen
;-)

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 22. April 2007, 01:08

Fant od fare ni kaj :D
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 22. April 2007, 07:16

Mislim, da bi se lahko kaj uglasu tle gor :D
Pa fajn, da ste zrihtal

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 22. April 2007, 08:12

Mislim, da sem se takrat tudi sam peljal mimo (s hokeja). Pa nisem nič opazil za cesto. Tam je treba bolj paziti na divjad :D ima kar nekaj znancev hude izkušnje ...

Kar zadeva lastnika tistega Legija - če je bil mlajši poba in avto turbo, potem bi lahko bil moj sosed, čeprav skoraj dvomim, da tako pozno ponoči hodi naokrog (ima mlado družino).

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 22. April 2007, 11:29

res lepa gesta, ste pa imeli sreco

odkrito priznam, da v casih Nive sem pogosto ustavila in skusala pomagat, pa tudi koga zvlekla iz grabna, vendar odkar so me parkrat napiz..... (alko dela svoje), se nekako ne upam vec, sploh pa ponoci :?

sem pa tudi sama ze obstala na cesti pri belem dnevu z eno od mojih Niv, na obvoznici blizu izvoza Brdo
zajla za obratomer se mi je navila okoli kardana, orodje sem pa imela v svoji drugi Nivi (Murphy pac)
klicala sem AMZS, cakala dve uri :!:, na sreco mi je na pomoc priskocil mozakar, ki me je ze prej videl, ko je sel v nasprotno smer in se vracal
seveda je takoj za njim prisel AMZS in izstavil racun za nic dela :?

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost