karel napisal/-a: ↑28. Marec 2020, 20:59Se opravičujem ampak če komu kaj ne paše se lahko pritoži ostalim moderatorjem ali pa adminu.
Če je tole sranje eden po drugem konstruktivna debata potem res nevem kaj bo še sledilo.
Mi je pa zelo žal ampak na tem forumu takih debat ne bo,ker vem kaj se iz tega razvije na koncu.
Komu to ni všeč si bo pač moral drugje najti svoj prostor pod soncem.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi in živi![]()
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
H6 je šel od doma 
Pritožb ne sprejemam!
Trenutno so čudni časi, glede na stopnjevanje vladnih ukrepov, se kaj hitro lahko zgodi, da nam bo za nekaj časa ostalo samo še virtualno druženje, zato hormone na stran in ravnajte po pameti. Včasih je dobro pred objavo globoko vdihniti in še enkrat prebrati napisano.
Čuvajte sebe in svoje bližnje in ostanite zdravi!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ima kdo volan oblečen v 'alcantaro' - v celoti ali delno? Kako se to kaj obnese?
Ker je volan v mojem že čist gladek / obrabljen, gledam, da bi si nekaj takega omislil:
Ker je volan v mojem že čist gladek / obrabljen, gledam, da bi si nekaj takega omislil:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Jaz osebno bi si za daily avto raje usnjenega zamislil.
Kombinacija gladkega in preforiranega usnja, z recimo rdečimi šivi super izpade v, tako vizualno kot s strani uporabe.

Kombinacija gladkega in preforiranega usnja, z recimo rdečimi šivi super izpade v, tako vizualno kot s strani uporabe.
En majstor obnavlja usnjene volane in prestavne ročice v Nazarjih (Zadrečka cesta 9 Nazarje
3331 Nazarje - 070 204 791 ), tam v okolici našega Karla je to drugače.
https://www.facebook.com/obnovivolan.si/
Možakar kar precej lepo povrne nekdanji sijaj avtomobilskim pritiklinam.
3331 Nazarje - 070 204 791 ), tam v okolici našega Karla je to drugače.
https://www.facebook.com/obnovivolan.si/
Možakar kar precej lepo povrne nekdanji sijaj avtomobilskim pritiklinam.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Takega je mel prej, pa se ga je očitno naveličalurbancebulj napisal/-a: ↑31. Marec 2020, 15:48Jaz osebno bi si za daily avto raje usnjenega zamislil.
![]()
Jaz sem ga dal oblečt v Nazarje, pa sem zadovoljen. Fajn pride. gladko/ferforirano usnje, rdeči šivi in rdeč "race/drift marker" na sredini
Rahlo manj kot zelenec
(tam ga je tut Danci dal če se ne motim)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Drži, za prejšnjega Legacy-a sem kupil volan z gumbi za radio (orig. ga ni imel) in še pred vgradnjo je volan šel v Nazarje na obnovo. Z izdelkom sem bil zadovoljen in nimam nobenih pripomb - tudi, če kupim tega 'sploščenega' (takšen me pač malce mika), bom tudi sedanji volan slej ko prej dal obnovit k njemu.BackW00d napisal/-a: ↑31. Marec 2020, 17:18Takega je mel prej, pa se ga je očitno naveličalurbancebulj napisal/-a: ↑31. Marec 2020, 15:48Jaz osebno bi si za daily avto raje usnjenega zamislil.
![]()
![]()
Jaz sem ga dal oblečt v Nazarje, pa sem zadovoljen. Fajn pride. gladko/ferforirano usnje, rdeči šivi in rdeč "race/drift marker" na sredini![]()
Rahlo manj kot zelenec
(tam ga je tut Danci dal če se ne motim)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Bi to šlo skozi na tehničnem?
Z nekimi 50€ v prometni, bi pomoje šlo....seveda kje na vasi, ne sredi centra v ljubljani.
0:46 "It's a a Subaru Liberty ... it doesn't look much ... it isn't really much, to be honest ..."
to redko slišiš.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kaj na novejšem subaruju najprej crkne?
Renaultovo/nissanovo stikalo na zavornem pedalu. Zato je tudi vpoklic 2.3 milijone subarujev, da zamenjajo vsa ta nissanova (od kaškaja) stikala, ker crknejo tam po okoli 100k kilometrov prevoženih.
Renaultovo/nissanovo stikalo na zavornem pedalu. Zato je tudi vpoklic 2.3 milijone subarujev, da zamenjajo vsa ta nissanova (od kaškaja) stikala, ker crknejo tam po okoli 100k kilometrov prevoženih.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kjerkoli Renault prste prisloni, postane pogreb. Lej kaj so s Nissanom naredli. Iz solidnega japonca, nekega podpovprečnega križanca 
ignorance is bliss
Pozabljaš da Nissan narejen v evropi sploh ni Nissan ampak je kot si že ugotovil Renault...
Naša mati ima Micro, pa je 3/4 kosov direkt renovejvih iz kliotev in podobnega šrota.
Isto je z zvezdami klase A in B...to je nizkocenoven reno šrot.
Naša mati ima Micro, pa je 3/4 kosov direkt renovejvih iz kliotev in podobnega šrota.
Isto je z zvezdami klase A in B...to je nizkocenoven reno šrot.
Kaj drugega pa lahko pričakuješ od znamke, ki ima za znak dvigalko
Zadnji spodoben reno je bla katrca
Zadnji spodoben reno je bla katrca
ignorance is bliss
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Tut Twingo prve generacije ni švoh avto, sploh če ti udobje, lega na cesti, ali kakršnakoli dinamičnost niso pomembni
Udeleženec letošnjega rally Budapest Bamako:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov