še kej druzga;) bavarc je zakon:Dnebivedu napisal/-a:Japonc kot japonc, tehnika odlična, pleh zanič, na žalost je vsem japoncem pleh slaba stran.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
msenjur napisal/-a:sej sem napisal... brez veze nadaljevat...![]()
sej je samo moje razmišljanje...
pa sej ne govorim samo o passatu... Pač veliko jih misli da so carji če imajo nemške avte... Ker je bilo tako pred 15 leti. Sedaj pa ni več tako...
am..če je subaru tako dobr zakaj potem samo passate kradejo in podobno nemško po tvoje sranje.
no ja k je ravn "kar ne sodi drgam" tema
mamo bavarce pr bajt ze nekaj gen. in lahko recem da so:
-izredno dobre limuzine
-praviloma vzdrzljivi, v smislu da nc vitalnega ne crkne, medtem ko majo manjse izvenredne servise kt vsi ostali avti
-ne znajo narest 4 cilindrskega motorja(ne benz ne diesel) se vsak je bil extremno bedn(osebna opazka)
-definitivno NISO dirkalniki (ceprav nekateri ne dojamejo da 2T tezka krava neglede na konje ne more bit dirkalnik)
-in tud definitivno niso terenska vozila neglede na Xdrive ipd
in na vprasanje moje mame:
"zdele je pa moj ze mal star(528i E39 M tehnik vsa mozna oprema ledr + xenon), pa ga bom v prihodnjem letu najbrz zamenjala. A bi ga slucajn htel met namest subaruja?"
sem odgovoru:
"sicer sem ga pred subarujem res htel met in sem komi cakal da bos kej tazga rekla, sam odkar mam AWD mi oprema in luksuz na razdalje pac ne pomeni toliko, da bi menjal"
in po sekundi premisleka sm dodal:
"lahko mi ga pa das, da ga prodam in z izkupickom kupim outbacka(nekje 00 letnik) za ta denar(ponudbe ki jih dobiva na ulici so nekje okol 10k - res je lep in brez praske)"
no ni bla navdusena da bi prodal njeno kravico......bom kr na mojmu legiju ostal
(vsaj barve ni skoda k ga cez razno sumadino vlecem skozi)
mamo bavarce pr bajt ze nekaj gen. in lahko recem da so:
-izredno dobre limuzine
-praviloma vzdrzljivi, v smislu da nc vitalnega ne crkne, medtem ko majo manjse izvenredne servise kt vsi ostali avti
-ne znajo narest 4 cilindrskega motorja(ne benz ne diesel) se vsak je bil extremno bedn(osebna opazka)
-definitivno NISO dirkalniki (ceprav nekateri ne dojamejo da 2T tezka krava neglede na konje ne more bit dirkalnik)
-in tud definitivno niso terenska vozila neglede na Xdrive ipd
in na vprasanje moje mame:
"zdele je pa moj ze mal star(528i E39 M tehnik vsa mozna oprema ledr + xenon), pa ga bom v prihodnjem letu najbrz zamenjala. A bi ga slucajn htel met namest subaruja?"
sem odgovoru:
"sicer sem ga pred subarujem res htel met in sem komi cakal da bos kej tazga rekla, sam odkar mam AWD mi oprema in luksuz na razdalje pac ne pomeni toliko, da bi menjal"
in po sekundi premisleka sm dodal:
"lahko mi ga pa das, da ga prodam in z izkupickom kupim outbacka(nekje 00 letnik) za ta denar(ponudbe ki jih dobiva na ulici so nekje okol 10k - res je lep in brez praske)"
no ni bla navdusena da bi prodal njeno kravico......bom kr na mojmu legiju ostal
aja zdej si me označu še za nepoštengamsenjur napisal/-a:nisem reku da je samo subaru dober!
kradejo jih pa zato, ker jih je veliko, in se potrebuje veliko rezervnih delov, kateri so - po nemško - dragi, in se pač splača enga ukrast ga razstavit in prodat na trgu...
un k pa ma subaruja je pa itak tok pošten da ne kupuje na črnem trgu!![]()
bolš da ne nadaljujeva naprej ti maš japonce jst bavarce....
pa nikol nism mislu passata ampak audija in mercedesa!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost