Kakor zgleda se glih ne mudi ker glede prvotnega roka (raceland) bol slabo zgleda. Lepo blo pa če bi za vikend že kako furo nardila.
Great Project : The "Stroj"
Zgleda kar ql, če kdo najde kakšn del ki ni čist pobarvan naj ve da nisem profesjonalc, pa tud pištola za barvat na vseh luknah spuša
moram pa rečt da sem se potrudu.
Kakor zgleda se glih ne mudi ker glede prvotnega roka (raceland) bol slabo zgleda. Lepo blo pa če bi za vikend že kako furo nardila.
Hilux 2.5 D4D
Evo ga!
Barvo smo mu oblekl, poštimal smo kar je blo še za poštimat.
Prpravlen za na stezo!
http://shrani.si/t/2s/DN/qJvV8Xz/dsc002881.jpg
Zdej sam še tiste pizdarije mankajo k dodajajo težo pa niso potrebne sam jih je pa fajn met. Kot naprimer Blatnki, varnostn pasovi, zaprt poden ( trenutno še kremenčkovi stajl), pa še kej se bo sprot najdlo
Slikce še sledijo pa opis občutka ob vožnji...
Barvo smo mu oblekl, poštimal smo kar je blo še za poštimat.
Prpravlen za na stezo!
http://shrani.si/t/2s/DN/qJvV8Xz/dsc002881.jpg
Zdej sam še tiste pizdarije mankajo k dodajajo težo pa niso potrebne sam jih je pa fajn met. Kot naprimer Blatnki, varnostn pasovi, zaprt poden ( trenutno še kremenčkovi stajl), pa še kej se bo sprot najdlo
Slikce še sledijo pa opis občutka ob vožnji...
Hilux 2.5 D4D
Čemu pa ne?
V teh časih ko cene bencina in nafte strmo naraščajo, bomo, če bo tako šlo naprej hmalu priče ropom cistern, pump itd
Ravno danes sem dal za dizla poln tank 93 eur (včasih je blo to okoli 60 eur) ter v subija poln tank 60 eur (nedolgo nazaj je bil poln tank 50 eur)
1
Se opravičujem za off topic!
Drugače pa pohvale ob izdelanem projektu
V teh časih ko cene bencina in nafte strmo naraščajo, bomo, če bo tako šlo naprej hmalu priče ropom cistern, pump itd
Ravno danes sem dal za dizla poln tank 93 eur (včasih je blo to okoli 60 eur) ter v subija poln tank 60 eur (nedolgo nazaj je bil poln tank 50 eur)
Se opravičujem za off topic!
Drugače pa pohvale ob izdelanem projektu
un j meu V8 sm zdi... we need more power! drgac pq cekerem nepase izgled naj svojga nardi pa nej "lepsga" sstau.
avto ni biu narjen za lepoto, to je narjan blu predvsem da bo letel pa da bo na prog brez konkurence... se bomo zmenl za en dan furaja na stez pa ce bo kdo hitrej krog naredu, oblubm da bom komplet izgled spremeniu.
avto ni biu narjen za lepoto, to je narjan blu predvsem da bo letel pa da bo na prog brez konkurence... se bomo zmenl za en dan furaja na stez pa ce bo kdo hitrej krog naredu, oblubm da bom komplet izgled spremeniu.
Hilux 2.5 D4D
Sej je kul izgled, sam uni ušpičeni konci spredi me pa res ne veselijo, da bi v kaj mojega prtegnu
Al mi noge odrežeš al pa avto prerežeš. Pomojem ne bi blo slabo kej bolj "okolici" prijaznega narest... 
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Igračka za odrasle
The STROJ - Goin` Crazy [Klikni me nežno]
Petarda! K-poW. Pa ena opasna lukna je v izpuhu tko da je backfire skos
Sam da poka
zdej sam še počakamo neki suhga vremena da se gume mal bolj primejo podna, pa da vidmo kako se kej 3. brzina zvrti proti 130/140
Uglavnm, veselja za 16 nakladalk
The STROJ - Goin` Crazy [Klikni me nežno]
Petarda! K-poW. Pa ena opasna lukna je v izpuhu tko da je backfire skos
Sam da poka
zdej sam še počakamo neki suhga vremena da se gume mal bolj primejo podna, pa da vidmo kako se kej 3. brzina zvrti proti 130/140
Uglavnm, veselja za 16 nakladalk
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Lep Pozdrav, po dolgem času....
Majstr FMX se je mal igračkal z STROJem in je mal uštimu volanski mehanizm , potem smo pa še z skupnimi močmi optiko nastavl "v nulo" tko da zdej STROJ nima več svojeglavga zavijanja, in zdej je zadeva ratala zanimiva
Seveda da smo mogl it nahitr probat v bližni kamnolom, kako zadeva gre....
Večina posnetka (razen prvi driveby) vozi en prjatu, k je ubistvu prvič sploh ornk peljal najino beštijo
Go easy on him!
Enough of chitchat!
The STROJ - Quarry
Seveda je kvaliteta spet na višku (mobitel itak
)
LP
Majstr FMX se je mal igračkal z STROJem in je mal uštimu volanski mehanizm , potem smo pa še z skupnimi močmi optiko nastavl "v nulo" tko da zdej STROJ nima več svojeglavga zavijanja, in zdej je zadeva ratala zanimiva
Seveda da smo mogl it nahitr probat v bližni kamnolom, kako zadeva gre....
Večina posnetka (razen prvi driveby) vozi en prjatu, k je ubistvu prvič sploh ornk peljal najino beštijo
Enough of chitchat!
The STROJ - Quarry
Seveda je kvaliteta spet na višku (mobitel itak
LP
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost