Kaj je hitrejše and stuff

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
jayz
Uporabnik foruma
Prispevki: 466

Odgovor Avtor: jayz » 20. Avgust 2009, 11:01

da se še jaz malo umešam v debato :)

med vsem tem kar ste omenili je za nek cestni hard core "racing" najboljša izbira seveda Impreza GT, v rangu 7-12k€... sem tudi sam pred nakupom gledal integre, bmw 330ci... vendar to ni isto, manj racing užitkov pa še dražji so, ponujajo pa druge prednosti, ki mi niso bile relavantne...
pri meni je bila edina prava alternativa bmw e36 m3, samo je pa spet druga pesem, nizek avto, ki ga ne moreš zapelat čez vsako lukno, kaj šele po makedamu...

mazda 323 gtr je prava redkost sploh pri nas, potem je še vprašljiva dobavljivost delov, servisi... in lepi primerki še zdaleč niso poceni, pa še starejši avto je

rx7 odpade, mislim da so premalo zanesljive te wankel mašine in so stroški vzdrževanja višji

300zx mi je prevelika krava od avta, sej za po avtocesti je verjetno super, vendar mojemu stilu ne odgovarja, so pa še bolj stari kot naprimer impreza GT...

skratka za to kar nudi impreza je to best buy za ta keš, samo še m3 je opcija ostalo pa mislim da ne v tem cenovnem rangu... se pa pustim prepričat z objektivnimi in pametnimi alternativami ;) aja pa more bit RWD ali AWD, ker FWD=no fun :D

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 20. Avgust 2009, 15:42

OK, kako ste lahko spustili eno največjih legend???

http://farm2.static.flickr.com/1131/137 ... 11333e.jpg

Uporabniški avatar
DaviiD
Član Subaru kluba
Prispevki: 244

Odgovor Avtor: DaviiD » 20. Avgust 2009, 16:42

Sicer nisem aktiven v debati, ker se mi zdi zgresena, ampak kolikor razumem Lancia ne pride v postev zaradi cene....

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost