diferenciali......
Kar se izleta s ceste tice: JebiGA, se zgodi...
Ko zletiš s ceste...
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
glej, če nazorno prebereš že moj prvi post...ti točno piše do kje dalje je mišljeno za širšo populacijo!! očitno si spregledal....Sam veš, da te jezt nikjer nisem osebno napadel in užalil, že to da si mi pred nos vrgel mojga pod 80 konjskega kadettka, in da z takim avtom nimam kaj pameti solit, je zame to osebno ponižanje....a sm ti jezt kdaj reku da maš za en klinc avto, pa da si neumen...?....avto ni mera za določanje osebe!!!Doberman napisal/-a:Evo, da končam svoje pisanje v tem prispevku... Mislim, da je osnovni nesporazum, zaradi katerega sem bil deležen obilja vzgojno-cinično-pubertetniških nasvetov Tore!, v tem, da slednji misli, da sem se z objavo izpovedi po nesreči hvalil - kao kakšen mačo, k' ga je natišu u ovink.
Fora je v tem, da je bil tale post mišljen izključno kot opozorilo drugim (sploh pa tistim, ki nameravajo kupiti STi), kako hitro se lahko naredi sranje, če za trenutek nisi pozoren... zato sem takoj priznal, da sem zajebal in da očitno avta ne obvladam dovolj.
Mehiška nadaljevanka ni bila načrtovana... Torevi! posti v smislu "sicr ne me upoštevat ker sem zabit kreten", "jezt itak nimam pojma" pa kažejo na nekakšno duševno neravnovesje (negativno mišljenje o lastni podobi), ki je verjetno posledica neizpolnjenih (seksualnih?) želja, dejstva, da ga nobena ženska ne mara ali travmatične izkušnje v otroštvu... Samo predvidevam...
Men si ti izredno dober človek, za vse kar si dobrega naredil za motorsport ekipo, poleg tega si zelo zaščitniški (vsaj na moje izjave na Majo)...itd...kar zelo spoštujem
in izjavo:
totalno podpiram!!!, vendar da se te priprave odvijajo na poligonih, dirkališčih.....in če že hočeš kaj dobrega storiti, pol se znemte, in k bo zakupljen mobi krog se gre dol in se fura....Doberman napisal/-a: ker se bo Maja drugo leto preizkusila v tekmovalnem (avto) športu, je povsem logično, da ji ponudim nabiranje dirkaških izkušenj tudi v mojem avtomobilu. Včasih vozniške, včasih sovozniške..
kar se pa tiče ugotovitev mojih bolezni pa svaka ti čast.....15 let hodim dohtarejm pa nben mi ni znal povedat kaj je z mano narobe, ti si pa sedaj povedal vse!!
he he, naslednjič k se vidmo dubiš za pjačo
LP
ok clovek se celo zivljenje uci, zato sem vedno pripravljena se kaj novega naucit in mi prosim razlozi, zakaj ti je moja pripomba tolk neumna?cheno napisal/-a:ja....bo pa treba kej na podvozju narest, ane
po tvojem imajo rally avtomobili samo eno tovarnisko nastavitev in that's it al kaj?
priznam nisem ne strojnik, ne mehanik in se mogoce ne znam pravilno izrazit, me pa te stvari zanimajo, en priblizno se mi nekaj celo sanja in vcasih si ene stvari razlagam po svoje
lahko se pa sicer naredim fuuuul pametno in copy paste s kje drugje pametujem tle kolk vem
pismo cim hocem kako resno stvar debatirat, je ze narobe in kao kompliciram
ja halo kaj se moram omejit na peskovnik debilne debate in pisat vice?
a zato, ker sem zenska ali je kak drug problem?
ja da fak......to ni letelo na nobenega, samo pripomnil sem, da bo treba kej glede podvozja narest, da se ne bomo samo pritoževali.
Če bi bil moj post namenejn tebi bi te quotal!!
pod podvozje pa štejem, vse kar je pod ritjo ko sediš v avtu - da na hitro povzamem!
Pa prosim folk brez čustvenih izpadov, lepo vas prosim, glede na to da je ratala tema off-topic(nč novga), če vas zanima, odprite novo temo!
Če bi bil moj post namenejn tebi bi te quotal!!
pod podvozje pa štejem, vse kar je pod ritjo ko sediš v avtu - da na hitro povzamem!
Pa prosim folk brez čustvenih izpadov, lepo vas prosim, glede na to da je ratala tema off-topic(nč novga), če vas zanima, odprite novo temo!
The only treasure my car came with was rust...
Tora, vozim terenca brez sredinskega diferenciala. Avto ima stalni zadnji pogon in pretvornik moči za dodaten vklop 4x4 pogona. Ko je priklopljen še prednji pogon imam stalni 50:50 pogon. Avto v vsakem ovinku sili naravnost če so slabe gume. Če daš gor kramparce, gre tja kamor zaviješ, ker te grabijo po podlagi.
Impreza sti ima odvisno od nastavitev 60:40 pa do 40:60, nekatere tudi 90:10 pa do 10:90. S tem, se pa da že veliko narest, sploh z malo več konjenice, kar pa jo STI zagotovo ima.
Impreza sti ima odvisno od nastavitev 60:40 pa do 40:60, nekatere tudi 90:10 pa do 10:90. S tem, se pa da že veliko narest, sploh z malo več konjenice, kar pa jo STI zagotovo ima.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jst sm lih u filingu, pa bom tole zaklenu.... http://www.smeski.com/razni/glasba/689.gif
Doberman, kar je blo je blo; Impreza je cela in kar je najbolj pomembno - vidva tud...
Vsi ostali se mejte pa radi še naprej... http://www.smeski.com/razni/ljubezen/wan.gif
Doberman, kar je blo je blo; Impreza je cela in kar je najbolj pomembno - vidva tud...
Vsi ostali se mejte pa radi še naprej... http://www.smeski.com/razni/ljubezen/wan.gif
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov