Ja, sam prej nas čaka skoraj poletje za vikend.Žaan_Turbo napisal/-a:pa še po snegu že diši... ne seri:54423 :uzfuzf :uziouzi
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
V ponedeljek sem imel priložnost testirati trinajst avtomobilov na Vranskem.
Zanimiva izkušnja - več na blogu.
Pa še ena zanimivost - na Foriju imam povsem zlizane gume. In ko sem se zvečer (po mnogih silovitih zaviranjih, losovih testih in ostalih štosih pri avtomobilih z dobrimi gumami) spet usedel v svojega, bi kmalu odletel s ceste na prvi šikani
Sem nekaj časa vozil kot po jajcih :.sup
Pa še ena zanimivost - na Foriju imam povsem zlizane gume. In ko sem se zvečer (po mnogih silovitih zaviranjih, losovih testih in ostalih štosih pri avtomobilih z dobrimi gumami) spet usedel v svojega, bi kmalu odletel s ceste na prvi šikani
Sem nekaj časa vozil kot po jajcih :.sup
Lista vseh konceptnih avtov pri subaruju, če mogoče koga zanima.
http://www.conceptcar.ee/en/154-subaru.html
http://www.conceptcar.ee/en/154-subaru.html
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Za kakšne res škoda, da ni prišlo do proizvodnje, za nekatere pa še sreča... 
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
http://www.zurnal24.si/od-kubikov-drzav ... nek-170159" onclick="window.open(this.href);return false;
a lahko kdo to prosim bol objasne, ali je to na nova vozila ali na stara vozila ki jih imamo ze v lasti ??????
a lahko kdo to prosim bol objasne, ali je to na nova vozila ali na stara vozila ki jih imamo ze v lasti ??????
4doors for more whores
Letna registracija.....se pravi vsako leto.
To je cestnina, ki jo plačaš vsako leto ob registraciji.
Za neke normalne kubature ni neke panike, če maš pa kej z veliko kubaturo zna bit pa drago.
Za neke normalne kubature ni neke panike, če maš pa kej z veliko kubaturo zna bit pa drago.
še dobro da sm v najnižjem razredu - 6,5 EUR 
še boljš je to, da sem mel septembra registracijo in me tole čaka nasl. leto.
...ja, tiste nad 4 litre bo pa kar usekal po denarnici; k sreči ni še turbo faktorja zraven...
Sam dobr, če majo za 4 litre futrat, tud 307 EUR ne bo tak problem... verjetno bod pa cene krawc na a.net mal padle
še boljš je to, da sem mel septembra registracijo in me tole čaka nasl. leto.
...ja, tiste nad 4 litre bo pa kar usekal po denarnici; k sreči ni še turbo faktorja zraven...
Sam dobr, če majo za 4 litre futrat, tud 307 EUR ne bo tak problem... verjetno bod pa cene krawc na a.net mal padle
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Men osebno se zdi prav, da so naredili razrede še nad 2500. To je še iz časa fičov, kjer so se vsi vozil s 750 ccm, če si imel 1,6 si bil pa že mogotec. Treba je tudi malo višje pogledat in to ustrezno poračunat, kar se zneskov tiče pa nimamo kaj. Jaz že dalj časa pričakujem da bo nekaj podobnega tudi pri zavarovanjih ampak bolj v smislu 0-100 konjev, 5 eur na konja, 101-200 konjev 12 eur na konja, 201 do 300 konjev 28 eur na konja ipd.
ircar, kaj pa ce tega ne bi tkole pisal, da ne bi kdo res kaksne ideje dobil?
drugac pa ja, korak v pravi smeri. tiste stare klasifikacije so resno za cajtom. kar se pa turbo faktorja tice, potem kaj; ena turbina: kubaturax2, dve turbini: kubatura x3?
drugac pa ja, korak v pravi smeri. tiste stare klasifikacije so resno za cajtom. kar se pa turbo faktorja tice, potem kaj; ena turbina: kubaturax2, dve turbini: kubatura x3?
sapere aude
Tega po moje ne bomo vidl. Je le preveč dizelašov.
Zanimivo. Jest sem bil nad Lexusom nadušen. Res je da sem naredu eno kratko furo, vse opcije na sport+,ampak zvok, lega, takojšen navor, predvsem pa poraba - jami. Po vodljivosti pa kot da bi vozil manjši avto. Na testih ga full hvaljo. Edini - , da ESP ni popolnoma izklopljiv.gore napisal/-a:V ponedeljek sem imel priložnost testirati trinajst avtomobilov na Vranskem.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Saj načeloma je zadeva videti v redu. Ampak pri takšni konjenici je zanimivo, da za normalno vožnjo ni čutiti kakšne razlike proti ostalim. Menjalnik precej grobo prestavlja. Speljevanje v klanec na spolzki podlagi je bilo verjetno celo najslabše od testiranih. Ko sem se usedel zadaj sem (pri 185 cm) imel vrat ukrivljen - smešno v takem avtomobilu. Takoj za tem sem šel sedet v golfa zadaj in brez težav sedim pokonci. Motor je relativno glasen za ta razred. Tisti, ki imajo zadevo na daljšem testu, pa sporočajo, da hibrid ni ravno učinkovit. Načeloma sem od Lexusa takšnega razreda pričakoval več. Da pa se razumemo - avto je sicer vrhunski.pito napisal/-a:Zanimivo. Jest sem bil nad Lexusom nadušen. Res je da sem naredu eno kratko furo, vse opcije na sport+,ampak zvok, lega, takojšen navor, predvsem pa poraba - jami. Po vodljivosti pa kot da bi vozil manjši avto. Na testih ga full hvaljo. Edini - , da ESP ni popolnoma izklopljiv.gore napisal/-a:V ponedeljek sem imel priložnost testirati trinajst avtomobilov na Vranskem.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Slučajno sem opazil sliko na Žurnalu, pa dodajam v dokaz, kako utesnjen je Lexus. Aja - jaz sem na 25. sliki 
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
http://www.superakcija.com/index.php/vm ... k.tpl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2 sm kupu več pa vtičnc nimam.
2 sm kupu več pa vtičnc nimam.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov