Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Do DCCD-ja nič. Jaz za po snegu in na track dayih dajem varovalko ven (ABS solenoid.. ta druga v drugi vrstici iz leve). Pri do 100 je super, pri višjih brzinah je pa mogoče če nisi 100% zbran vseeno bolje imet ABS.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Okej, hvala ti.
Gre ob naslednjem snegu v predalček 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Jaz edino ugasnem avto in vzamem kontakt ko jo dam ven ali notri. Mislim pa da ni nujno potrebno. Ko varovalke ni gorita lučka za ročno in lučka za ABS - da se ne boš ustrašil.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Sigurn bi se če mi neb povedu

Imaš varovalko, lahko si narediš tudi stikalo, da ne boš vsakič rabil varovalke ven vlečt. Pri GT-jki ABS nima vpliva na nič druzga in ga komot izklopiš, kadar ga ne rabiš; za igranje zna bit celo priporočljivo, da ga izklopiš, ker se mu v določenih okoliščinah zmeša in lahko ostaneš brez bremz, npr., če letiš z zadnjim koncem naprej iz ovinka.
Push the button 
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Na bright bi blo treba zvezat, bi bil prvič uporabn 
Pr men bright spreminja osvetljavo 4 v 1 stevčka iz dnevne v nočno oz. iz modre na rdečostrojnik005 napisal/-a:Na bright bi blo treba zvezat, bi bil prvič uporabn
...kto,da rabš eno raketno stikalo,pa "dont push it" napis:P
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
A ve kdo slučajno, če na 2006 Legacy 2.0R karavan (165 KS) pašejo 15" (jeklena) platišča?
D.
D.
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Zdi se mi dobr da tole objavim tukaj, da se malo razve kaj se dogaja pri nas ( pa da ne bo vsak kritiziral nekoga ki noče kaj napisati o avtu ki si ga je ogledal itd):Ne ne fantje, sploh ni problem v tem, da ne bi hotel povedat, ampak že samo zaradi tega, ker sem spraševal sem dobil grozilne sms-e...
Zato nisem nič več hotel pisati, sem napisal samo nasplošno, da avto ni takšen, kakršen se je prodajal.
Copy/paste iz drugih forumov:
Napisal uporabnik Šargi Kičo 1 d.o.o. :
Spoštovani
Prejeli smo obvestilo, da na spletni strani http:/www.dacia-team.mojforum.si, potekajo pogovori o naši avtohiši, zato je prav, da tudi sami sodelujemo, saj le tako bo prišla resnična zgodba res na dan. Iz besedila, ki je razvidno nekaj prispevkov višje, je možno razbrati javno poniževanje, žaljenje, obrekovanje ter navsezadnje, same slabe izkušnje iz vaših strani, bodisi kraje, nezakonita popravila vozil in še marsikaj bi se našlo. Obveščamo Vas, da se tema nemudoma izbriše, v nasprotnem primeru, bomo izbrali težjo in, nič kaj Vam prijazno pot, saj so objave neresnične. Po pregledovanju foruma smo ugotovili tudi splošne nepravilnosti, obilo žaljenja in podatkov, ki zelo dvomim, da bi bili resnični. Podatki so preverljivi. Prispevek se nanaša tudi na forume,www.avtomobilizem.com/forum, http:/forum.bmwslo.com, http://www.hondaclub.si/forum" onclick="window.open(this.href);return false;. Zato zahtevam, da se naštete forume tudi obvesti in nemudoma izbriše vsakršne žaljive prispevke, ki niso primerni in se nanašajo na Šargi Kičo 1 d.o.o.
Že vnaprej se lepo zahvaljujem.
Za vse informacije sem Vam na voljo na tel. številki 041/672 422 ali na e-poštnem naslovu fejzo1@volja.net.
Lep pozdrav,
Šargi Kićo 1 d.o.o
Mariborska cesta 107
3000 Celje
Napisal uporabnik S.P. (moderator) :
Mislim da ste zgrešili bistvo.To je forum,kjer vsak lahko poda izkušnje ter izrazi osebno mnenje in ne tržnca da se bomo pogajali.Bom pa temo posredoval nemudoma enemu izmed administratorjev in se bo odločil,če izbrisat ali ne.
Lp,moderator foruma.
Napisal uporabnik N2o Purge! (administrator) :
Po preverjanju e-naslova se je ugotovilo, da pripada omenjeni avtohiši Šargi Kičo d.o.o, saj je e-naslov omenjen tudi na spletnih straneh, kjer omenjena hiša prodaja avtomobile.
Spoštovani
- Ni v naši dolžnosti obveščat druge forume
- Podane izjave temeljijo na osebnem mnenju uporabnikov
- Lahko zahtevate izbris, a mislim, da tako dobro reklamo bi bilo škoda izbrisat.
- Izbrali boste težjo in nič kaj prijazno pot, ta prispevek bom vzel kot grožnjo, morebiti boste nadme in nad preostale uporabnike poslali vojsko ciganov, ali boste posegli po pravnih poteh, katere najbrž že do vsake podrobnosti poznate iz izkušenj, ki jih prebiram po vse več forumih?
Iz vašega prispevka sklepam, da je to le še ena potrditev govoric in resnica, ki se širi o vaši avtohiši.
S srčnim spoštovanjem, administrator
EJ22, EJ20G,EJ20
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Pa še nadaljevanje:
Od: Šargi Kičo 1 d.o.o.
Za: N2o Purge!
Objavljeno: 11 Mar 2009 14:24
Naslov sporočila: Poslušaj! Citiraj sporočilo
Sem lasnik Šargia,in vam povem da boš najebal ker neboš ti mel nas za cigane ker nismo ko Strojani!!!Vse kaj sem, prebral ti bo hudo žal ko bom zvedel kdo si. Boš pol še lahko raz, žalil koga bomo to mi videli ko bomo pozvedeli kdo se skriva za tvoji nickom.
________________________________________________________________________________
Mislim, da je pravilno, da vaše sporočilo prilepim v javnost in, Vam posredujem tudi javni odgovor. Seveda, pa sem Vas tudi popravil, da bo slovenjska manjšina razumela, o čem teče beseda.
Sem lasTnik Šargia in vam povem, da boste najebalI, ker neboste imeli nas za cigane, ker nismo koT Strojani!!!Vse kaj sem prebral, VAM bo hudo žal, ko bom izvedel, kdo ste. Boste potem še lahko užalili koga, bomo to mi videli, ko bomo pozIvedli, kdo se skriva za tvojiM oz. VAŠIM nickom.
Četrta alineja, ki sem jo napisal v prispevku prej, se po vseh domnevah uresničuje. Upam, da se zavedate težo Vaših besed, da bom vašo grožnjo prijavil policiji in, da boste morda in upam, končali kot Strojanovi, ki so Vam, zelo pri srcu, koliko je seveda razvidno iz sporočila.
V prihodnje, če bi želeli prilepiti prispevek, ga prilepite v javnost, saj na zasebne grožnje ne bom odgovarjal. Če pogledamo Vašo slovnico, pa prispevek ne sodi v ta del. Imamo poseben kotiček na dnu foruma, ki je namenjen funkcijsko nepismenim osebam in mislim, da bi vsi naslednji Vaši prispevki sodili v omenjeno sekcijo.
Da še dodam, beseda CIGAN, obstaja v SSKJ. Poglejte se v ogledalo, nato preberite definicijo cigana, nato sporočite, ali opazite podobnosti. Nato primerjajte Strojanove in Vas.
Z vsem spoštovanjem, Admin.
...
Napisal Administrator:
Kot že nekateri veste, se je med vikendom zgodila tragedija malce izven Celja, natančneje v kraju Škofja vas.
Kot je do sedaj znano, naj bi moderator foruma dacia-team utrpel telesne poškodbe, zato nekaj časa ne bo zmožen moderirati foruma, saj okreva v splošni bolnišnici v Celju.
Storilci naj bi mu sledili iz Celja in, ga v kraju Škofja vas ustavili, ga izvlekli iz vozila, ter ga pretepli z topim predmetom kateri še ni znan. Storilci naj bi bili romi oziroma, cigani, kar je zatrdila njegova sestra. V zadevi s forumom, smo bili priča grožnji eni izmed Celjskih avtohiš, katere lastnik je rom, zato opravičeno sumim, da je krivec na dlani. Jutri se bom zglasil v Celju in, ga sam povprašal o dogodku, prav tako sestro in upam, da bom lahko in znal kaj več povedat. V nasprotnem, pa bo moderator foruma sam napisal, kaj se je dejansko zgodilo. Upam tudi, da bo / ali je stekla prijava na policijo, nisem prepričan.
...
Nadaljevanje zgodbe-kopirano z Dacia foruma
Danes sem izvedel marsikaj zanimivega. Storilcev je bilo najmanj sedem, dva avtomobila, od teh sedmih vsaj štirje romi, oziroma cigani. Do začetnega incidenta je prišlo pred Celjskim klubom Escape, kjer sta si dva starejša cigana ogledovala njegov avtomobil. Ni povsem znano, a je bil v načrtu rop, ali kakšna zamera s strani omenjene avtohiše s prejšnjega prispevka. Zame obvelja slednje, kajti, po nekaj izrečenih grdih besedah sta se cigana odpravila v smer centra, od koder sta se vrnila s svojimi prijatelji. Pripeljali so se v vozilu Opel Astra starejšega modela, bele barve s CE registracijo, za tem pa še Novejši Mercedes temnejše barve, prav tako CE registracije. Eden izmed ciganov je slišal na ime EDIN, zato vljudno prosimo, če kdo pozna koga pod tem imenom, naj sporoči. Edin, naj bi izpod temnega plašča potegnil nož in grozil, zato se je podal v beg. Ampak v Škofji vasi pri Celju so mu zaprli pot, tako, da vožnje ni mogel nadaljevati. Edin, ga naj bi izvlekel iz vozila in ga pričel pretepat z "bokserjem" oziroma, nekakšnim železnim predmetom nameščenem na roko. Njegova sestra je dobila brco in udarec z "bokserjem" v prsa, medtem, ko je skušala cigana pomiriti. Policija ni bila obveščena, saj se bo stvar urejala drugače, zato pa vljudno prosim res vse, ki bi utegnili poznati cigana, črnih kratkih las, oblečenega tisti večer v temen plašč, nosil naj bi tudi zlato uro, vozi novejšega, temnega Mercedesa, star od 23 - 28 let, da sporoči meni, ali drugemu administratorju foruma N20 Purge!. Za vsako ostalo informacijo, ki se navezuje na dogodek, prosim, da tudi sporočite meni ali drugemu administratorju, lahko pa kar v temo.
Naš moderator bo predvidoma nazaj ob koncu tedna, do takrat pa Dejan, čimbolje okrevaj.
Od: Šargi Kičo 1 d.o.o.
Za: N2o Purge!
Objavljeno: 11 Mar 2009 14:24
Naslov sporočila: Poslušaj! Citiraj sporočilo
Sem lasnik Šargia,in vam povem da boš najebal ker neboš ti mel nas za cigane ker nismo ko Strojani!!!Vse kaj sem, prebral ti bo hudo žal ko bom zvedel kdo si. Boš pol še lahko raz, žalil koga bomo to mi videli ko bomo pozvedeli kdo se skriva za tvoji nickom.
________________________________________________________________________________
Mislim, da je pravilno, da vaše sporočilo prilepim v javnost in, Vam posredujem tudi javni odgovor. Seveda, pa sem Vas tudi popravil, da bo slovenjska manjšina razumela, o čem teče beseda.
Sem lasTnik Šargia in vam povem, da boste najebalI, ker neboste imeli nas za cigane, ker nismo koT Strojani!!!Vse kaj sem prebral, VAM bo hudo žal, ko bom izvedel, kdo ste. Boste potem še lahko užalili koga, bomo to mi videli, ko bomo pozIvedli, kdo se skriva za tvojiM oz. VAŠIM nickom.
Četrta alineja, ki sem jo napisal v prispevku prej, se po vseh domnevah uresničuje. Upam, da se zavedate težo Vaših besed, da bom vašo grožnjo prijavil policiji in, da boste morda in upam, končali kot Strojanovi, ki so Vam, zelo pri srcu, koliko je seveda razvidno iz sporočila.
V prihodnje, če bi želeli prilepiti prispevek, ga prilepite v javnost, saj na zasebne grožnje ne bom odgovarjal. Če pogledamo Vašo slovnico, pa prispevek ne sodi v ta del. Imamo poseben kotiček na dnu foruma, ki je namenjen funkcijsko nepismenim osebam in mislim, da bi vsi naslednji Vaši prispevki sodili v omenjeno sekcijo.
Da še dodam, beseda CIGAN, obstaja v SSKJ. Poglejte se v ogledalo, nato preberite definicijo cigana, nato sporočite, ali opazite podobnosti. Nato primerjajte Strojanove in Vas.
Z vsem spoštovanjem, Admin.
...
Napisal Administrator:
Kot že nekateri veste, se je med vikendom zgodila tragedija malce izven Celja, natančneje v kraju Škofja vas.
Kot je do sedaj znano, naj bi moderator foruma dacia-team utrpel telesne poškodbe, zato nekaj časa ne bo zmožen moderirati foruma, saj okreva v splošni bolnišnici v Celju.
Storilci naj bi mu sledili iz Celja in, ga v kraju Škofja vas ustavili, ga izvlekli iz vozila, ter ga pretepli z topim predmetom kateri še ni znan. Storilci naj bi bili romi oziroma, cigani, kar je zatrdila njegova sestra. V zadevi s forumom, smo bili priča grožnji eni izmed Celjskih avtohiš, katere lastnik je rom, zato opravičeno sumim, da je krivec na dlani. Jutri se bom zglasil v Celju in, ga sam povprašal o dogodku, prav tako sestro in upam, da bom lahko in znal kaj več povedat. V nasprotnem, pa bo moderator foruma sam napisal, kaj se je dejansko zgodilo. Upam tudi, da bo / ali je stekla prijava na policijo, nisem prepričan.
...
Nadaljevanje zgodbe-kopirano z Dacia foruma
Danes sem izvedel marsikaj zanimivega. Storilcev je bilo najmanj sedem, dva avtomobila, od teh sedmih vsaj štirje romi, oziroma cigani. Do začetnega incidenta je prišlo pred Celjskim klubom Escape, kjer sta si dva starejša cigana ogledovala njegov avtomobil. Ni povsem znano, a je bil v načrtu rop, ali kakšna zamera s strani omenjene avtohiše s prejšnjega prispevka. Zame obvelja slednje, kajti, po nekaj izrečenih grdih besedah sta se cigana odpravila v smer centra, od koder sta se vrnila s svojimi prijatelji. Pripeljali so se v vozilu Opel Astra starejšega modela, bele barve s CE registracijo, za tem pa še Novejši Mercedes temnejše barve, prav tako CE registracije. Eden izmed ciganov je slišal na ime EDIN, zato vljudno prosimo, če kdo pozna koga pod tem imenom, naj sporoči. Edin, naj bi izpod temnega plašča potegnil nož in grozil, zato se je podal v beg. Ampak v Škofji vasi pri Celju so mu zaprli pot, tako, da vožnje ni mogel nadaljevati. Edin, ga naj bi izvlekel iz vozila in ga pričel pretepat z "bokserjem" oziroma, nekakšnim železnim predmetom nameščenem na roko. Njegova sestra je dobila brco in udarec z "bokserjem" v prsa, medtem, ko je skušala cigana pomiriti. Policija ni bila obveščena, saj se bo stvar urejala drugače, zato pa vljudno prosim res vse, ki bi utegnili poznati cigana, črnih kratkih las, oblečenega tisti večer v temen plašč, nosil naj bi tudi zlato uro, vozi novejšega, temnega Mercedesa, star od 23 - 28 let, da sporoči meni, ali drugemu administratorju foruma N20 Purge!. Za vsako ostalo informacijo, ki se navezuje na dogodek, prosim, da tudi sporočite meni ali drugemu administratorju, lahko pa kar v temo.
Naš moderator bo predvidoma nazaj ob koncu tedna, do takrat pa Dejan, čimbolje okrevaj.
EJ22, EJ20G,EJ20
Tile modeli so bili vsaj toliko fair, da so si dali ime "Šargi Kićo 1 d.o.o." - ki že na daleč jasno sporoča, da to ni neka resna avtohiša. Zagotovo pa imajo zanimivo ponudbo za različne avanturiste in naivneže. Me zanima, kako se je zgodba razpletla. Minila so že tri leta. Ali kdo ve, kakšen je bil končni rezultat?
'05 Outback 2.5 AT LPG
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Jih poznam ja.... nvm zakaj bi nekdo sploh kupoval avto tam.
Ponavadi se človek uči iz lastnih napak...strojnik005 napisal/-a:Jih poznam ja.... nvm zakaj bi nekdo sploh kupoval avto tam.
Go Westy, go!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov