Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Jest imam isto en zvok od ventilatorja, sicer ni dost moteče, predvidevam pa da je nekaj od ventilacije.
Ja, možno je, da ta zvok povzroča motorček, ki premika eno od loput ventilacije(zobniček preskakuje zaradi zagozdene lopute). Meni je na Fiatu ob danem kontaktu ružilo podobno samo ful glasneje. Je blo treba vse razdret, menjat motorček in popravit loputo k je zapela za nek kabel.
A kasneje med nastavljanjem pihanja ventilacije je pa tišina?
ignorance is bliss
ja ventilacija dela normalno brez, kakšnih čudnih zvokov...ORLY napisal/-a: ↑18. April 2019, 20:53Ja, možno je, da ta zvok povzroča motorček, ki premika eno od loput ventilacije(zobniček preskakuje zaradi zagozdene lopute). Meni je na Fiatu ob danem kontaktu ružilo podobno samo ful glasneje. Je blo treba vse razdret, menjat motorček in popravit loputo k je zapela za nek kabel.
Pol bi pa res lahko kak rele ružil. Upam, da najdeš in rešiš zadevo.
ignorance is bliss
A ma kdo tukaj, po možnosti da je z obale, za posodit avtogen rezalnik za železo? V Izoli imam za razrezat par 100kg železa. S fleksarco ne gre, ker je tega mal preveč, pa še čudni koti so, da ne pridem zraven. Kolega bi mi sicer posodil plazmo, ampak nimam štroma na parceli (samo en bl švoh agregat). Vse skupaj lahko naložim na prikolico, rabil bi za en vikend... Seveda plačam najem. Hvala.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ima kdo kaksno steklo cca 80x100x1 viska?
https://www.lonerider-motorcycle.com/pr ... ray-on-mud
Evo, neki za tiste, ki ne upajo svojim SUVjem privosct blatne kopeli, pa vseen zelijo zgledat vsaj mal avanturisti.
Evo, neki za tiste, ki ne upajo svojim SUVjem privosct blatne kopeli, pa vseen zelijo zgledat vsaj mal avanturisti.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Sem dobil krivca za ta čudn zvok. Kar je bilo pri tebi na Fiatu, samo da tukaj ni preskakoval zobnik, ampak je motorček tako vibriral, ker se je na zobniku poškodovala tista zadeva, ki mu daje signal na kateri poziciji je.
Super, da si našel čričke
A je blo velik razdiranja okol armature?
ignorance is bliss
ma bolj spodnji sovoznikov del... me je pa en vijak hecal, ker je na takem nedostopnem mestu da joj
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo se je stresu v Bohinjski Bistrci z outbackom? Kdo poznan?
https://www.zurnal24.si/media/img/1e/2b ... 947f9.jpeg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Se je sam v FB skupini javil...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov