Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
shrani.si
Lahko si narediš albume in notri namečeš, ob nalaganju slik pa jih lahko pomanjšuješ...
Lahko si narediš albume in notri namečeš, ob nalaganju slik pa jih lahko pomanjšuješ...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
A mogoče kdo ve, kje na Goriškem ali na Obali bi dobil mehko plastiko (urethane) v ploščah.
Rad bi si naredil "rally armor" zavesice, vendar so mi originali predragi.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Na shrani.si naloži, na koncu pa prikazuje prazno stranBackW00d napisal/-a:shrani.si
Jaz jih tule naročam, super cena, hitra dobava, dobra kvaliteta.Kamion napisal/-a:A mogoče kdo ve, kje na Goriškem ali na Obali bi dobil mehko plastiko (urethane) v ploščah.
Hvala za odgovore.
http://www.stolesraceshop.com/
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Mi zna kdo najt oriđinale "tavisoko" hupo (oz. da ma enak ton) za subaruja po neki normalni ceni? Na ebayu so po 40funtov+ 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Mislim da imam doma eno. Če boš kaj mimo skakal, se oglasi, pa ti jo podarim.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz jo pa sigurno imam, če jo ne dobi Nebivedu, se oglasi pri meni, tud jaz jo šenkam.
Koliko hup rabiš Ijuvan 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kasneje mi je uspeloLegacy_46 napisal/-a:Na shrani.si naloži, na koncu pa prikazuje prazno stranBackW00d napisal/-a:shrani.si
Shrani.si je meni trenutno super.
Sem pa imel prej boljše ponudnike, vendar so ratali plačljivi....tipičn slovenc, pa raje grem drugam, kot da bi komu kaj privoščil
Sem pa imel prej boljše ponudnike, vendar so ratali plačljivi....tipičn slovenc, pa raje grem drugam, kot da bi komu kaj privoščil
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jaz sem imel težavo, če sem dal še pomanjšati slike. Potem sem jih pa predhodno v IrfanView. Pač, verjetno ker je bilo 25 precej velikih fotk, pa da jih še pomanjšuje - in potem hitro mal z*ebe serverBackW00d napisal/-a:Shrani.si je meni trenutno super.
Včasih pred leti, se pa spomnim, da sem uporabljal tudi Slikomat.
Moj album je bil včasih tudi uporaben. A to še obstaja?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Je mogoče odkriti, če ti prisluškujejo pri pogovorih z mobitelom?
Imam službeni mobitel in zelo malo signala samo takrat, ko sem v službi. Včasih nikoli nisem imel tako slabega signala. Telefon je kar zmogljiv, zato tako vprašanje.
Imam službeni mobitel in zelo malo signala samo takrat, ko sem v službi. Včasih nikoli nisem imel tako slabega signala. Telefon je kar zmogljiv, zato tako vprašanje.
Prisluškuje, če se že, se na serverju v centrali, kjer snemajo kr direktno v zvočno datoteko, tako da nima to nobene povezave s signalom. Ti tega niti ne veš, da se prisluškuje, niti ne moreš na noben način ugotovit.
Madona, potem bom pa Telekom zamoril glede signala.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov