Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Domišlijo pa majo pr nas...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
taki so bili prvi simptomi pri meni, ko mi je počil blok...če avto dolgo časa laufa na mestu, gre temperatura gor? ker meni je šla samo v primeru, če sem avto priganjal...pa pokrovček od raztezne je bil malo črn, prav tako stene posode.NejcT napisal/-a:Zaenkrat še ne.strumf666 napisal/-a:Ni vidnih mehurjev v hladilni, ko vžgeš avto?
Imel sem problem že od Turčije naprej, ko mi je metalo vodo v raztezno posodo. Vmes zamenjal termostat,potem pa zamenjal vodno pumpo in očistil hladilnik 14 dni nazaj z flushem in visokotlačnim čistilcem. Po tistem je avto deloval v redu. Hec je v tem, da mi je včeraj po vožnji iz primorske po ac (vzpenjanje) spet nabilo vodo v raztezno posodo, na vrhu pa je bilo videti malo mrene mavričastih barv, za katero sumim, da je olje...
Sicer nobene pene, avto ne kadi belo, ne pregreva, v olju ni videti sledov hladilne tekočine. Bi rabil nekaj, da se 100% prepričam kaj bi lahko bilo.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
A je ze kdo probu gumo Vredestein sportrac 3? Na audiju sm meu zimake od te firme in so ble dobre.
Ne, vse je normalno. Segreva na mestu normalno, vozi normalno, vse je kot bi moglo, nič črnega nikjer. Tudi na daljše relacije (Lj-Kočevje na primer), pobralo ga je šele iz kraškega roba do postojne konstantno 100 km/h pa vzpenjanje. In če ga kje, ga vedno na avtocesti...
Zato bi rabil nekaj, da lahko potrdim ali ovržem sume okoli tega, preden gremo razdirat vse skupaj...
Zato bi rabil nekaj, da lahko potrdim ali ovržem sume okoli tega, preden gremo razdirat vse skupaj...
Sem imel, super guma za ta denar! Dobra v dežju, po suhem itak, pa še profil je lepklemz napisal/-a:A je ze kdo probu gumo Vredestein sportrac 3? Na audiju sm meu zimake od te firme in so ble dobre.
eno opozorilo!
ta vikend sem imel veliko problemov, ker folk ne loči med imprezami in so me obtožili, da sem na poti proti ljubelju iz avstrije, prehiteval v škarijce in zato zrinil iz ceste kar dva avtomobila...kličejo me iz policije, razložim ....ok...ker sem bil tisti vikend na ženevskem avtosalonu in vem, da se je punca vozila z avensisem sem lahko dokazal mojo nevpletenost....kasneje sem izvedel, da je bila registracija kl....in avto moder z zlatimi feltnami, kar ne ustreza moji imprezi; tip se je opravičil( moje osebne podatke mu je posredovala policija!!wtf?) ,ampak pišem pa to zato, ker sem danes na poti na woerthersee srečal tipa s to imprezo in je res norec!, ker je spet prehiteval na ovinku....zato se pazite te impreze, je 2005 model modra, z zlatimi feltnami in stranskimi nalepkami, ter registracijo kl...velikokrat avto stoji pred subarujem v celovcu, malo pred mcdonaldsom...dana je bila prijava na policijo v ferlachu, tako z moje strani in še vse ostalih od prejšnjega tedna, ampak se na kamerah ne vidi točno registracije in policist pravi, ta se ne spomni takega avta...tako da je neka kuhinja zraven...
ta vikend sem imel veliko problemov, ker folk ne loči med imprezami in so me obtožili, da sem na poti proti ljubelju iz avstrije, prehiteval v škarijce in zato zrinil iz ceste kar dva avtomobila...kličejo me iz policije, razložim ....ok...ker sem bil tisti vikend na ženevskem avtosalonu in vem, da se je punca vozila z avensisem sem lahko dokazal mojo nevpletenost....kasneje sem izvedel, da je bila registracija kl....in avto moder z zlatimi feltnami, kar ne ustreza moji imprezi; tip se je opravičil( moje osebne podatke mu je posredovala policija!!wtf?) ,ampak pišem pa to zato, ker sem danes na poti na woerthersee srečal tipa s to imprezo in je res norec!, ker je spet prehiteval na ovinku....zato se pazite te impreze, je 2005 model modra, z zlatimi feltnami in stranskimi nalepkami, ter registracijo kl...velikokrat avto stoji pred subarujem v celovcu, malo pred mcdonaldsom...dana je bila prijava na policijo v ferlachu, tako z moje strani in še vse ostalih od prejšnjega tedna, ampak se na kamerah ne vidi točno registracije in policist pravi, ta se ne spomni takega avta...tako da je neka kuhinja zraven...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Ga vidm dostkrat u ferlahu k gor delamo
Fajn se dere
Legacy 2.0 GL
Top Gear Africa povzročil povečanje povpraševanja po Imprezah
http://cars.uk.msn.com/news/top-gear-af ... ed-subarus" onclick="window.open(this.href);return false;
http://db2.stb.s-msn.com/i/A8/E852A059A ... B19206.jpg
http://db2.stb.s-msn.com/i/D6/FB4CAE2C6 ... BCB7E6.jpg
http://cars.uk.msn.com/news/top-gear-af ... ed-subarus" onclick="window.open(this.href);return false;
http://db2.stb.s-msn.com/i/A8/E852A059A ... B19206.jpg
http://db2.stb.s-msn.com/i/D6/FB4CAE2C6 ... BCB7E6.jpg
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Večina jih je šla pogledat, če res dobiš takšno WRX za 1.500 funtov -> ne dobiš 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Kako da ne [url]javascript:more_info(201303125737193,184,'CARS',5,201303125737193,714,630);[/url] ?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zrihtaj link.
ja samo v angliji te potem registracija in zavarovanje pride 3k€ 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Če si prepameten in prekmalu menjaš pnevmatike, imaš možnost lepega sprehoda domov ...
Enostavno je tako drselo, da nisem imel jajc spusta po klancu.
Malo sem se edino skrival, ko sem hodil peš in so se mimo vozila dekleta z 2WD
Enostavno je tako drselo, da nisem imel jajc spusta po klancu.
Malo sem se edino skrival, ko sem hodil peš in so se mimo vozila dekleta z 2WD
Jp, včasih je treba upoštevati glas narave ne zakona..
Pri nas se je prejšnji teden (po zakonski meji za zimske gume) zgodilo več izletov s ceste kot prej celo zimo.. 
Jst vedno puščam zimake do maja gor
Je pa drgač po Kranju fajn spousko na enih delih, ti tut awd kej velik ne nuca če greš sam naravnost...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov