Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
tiste snežinke na fiat forumu majo zato da strašijo uporabnike in jih subliminalno navajajo na ostale tipe prevozov, v smislu: '' waaaaa faaaakkkk ne noooo spet bo sneg, [histerično letanjeokolibajte in fiata] aaaaaaaaaaaa mami, neeeeee''
se iskreno oprašičujem ampak se enostavno nisem mogel zadržat

se iskreno oprašičujem ampak se enostavno nisem mogel zadržat
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
Sej obstaja fiat panda 4x4 ki se bojda odlično obnese v snegu.SubaruFreak napisal/-a:tiste snežinke na fiat forumu majo zato da strašijo uporabnike in jih subliminalno navajajo na ostale tipe prevozov, v smislu: '' waaaaa faaaakkkk ne noooo spet bo sneg, [histerično letanjeokolibajte in fiata] aaaaaaaaaaaa mami, neeeeee''
se iskreno oprašičujem ampak se enostavno nisem mogel zadržat![]()
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
Karel: mhm to je to...
irCar: sej na to sem ciljal, gorazda navlečt na Pando, ker Punto res ni wintertauglich,
lunin mrk je danes pa sem mal žleht

irCar: sej na to sem ciljal, gorazda navlečt na Pando, ker Punto res ni wintertauglich,
lunin mrk je danes pa sem mal žleht
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
No glede pande.... sm pred šolo prejšnje leto šu na pokluko. Je blo res leden. No uglavnm se vozm mau gor pa dol in me ustavta 2 z fiatam pando, pa prav.... ko hudiča sm pršu jest v en klanc k je biu leden, da sta onedva probala en 2x pa nikakor ni šlo. Jest sm pa z legacyam pršu gor ko da ni nč, pa sm mu gume sava s3, ki so za en kur** 
Legacy 2.0 GL
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov