EVO vs STI 08
Ne osebno gledat na to. Npr. neskončne kregarije folka po forumih. Moj ma pospesk 5.5, moj pa 5,49, itd., una varianta ma krog 1.00,01, druga pa 1.00,02, haha, pa smo boljši ,itd... Splošno znano dejstvo je, da so prave vojne med ljubitelji evotov in imprez na forumih, pa tud med drugimi znamkami, da se zastopmo, sam da ta dva modela izstopata - sta si najbolj podobna in nimata neposredne konkurence. Z lahkoto bi par domačih in pa tujih linkov prpopal, kjer so prepucavanja, pa verjem, da ne bi treba it daleč stran iskat. Ponavad, so pa najbolj glasni tisti, ki še sedel niso ne v enem in ne v dugem (se posipam s pepelom, tud sam sem doskrat pamet solil v kakšni temi, ko se je ta dva modela primerjal). In tile mulci so se mal zezal v to smer. By the way a lahko zrihtaš, kakšno testno z evotom, seveda bi bil kot sovoznik, ker ko bom spet v igri, bom verjetno zbiral med subiijem in micko, poudarek na verjetno in ko bom spet - tale recesija mi je dejansko mal štrene zmešala.irCAR81 napisal/-a:Ne vem no. Mam kolega z evo 8 in enga z evo 9... pa še ene 7 ljudi z imprezam... ne vidm podobnosti. Edin en tko zavija k tile.pito napisal/-a:In dejansko ni daleč od resnice.
Mislim da se bo dalo zment. Jaz sem ga že vozil (evo 8), sicer na rudniku, po mokrem ampak lahko rečem da se pelje lepo in da je mogoče še malenkost lažje driftat v rondoju kot pa z mojo gt-jko. Itak ni prave primerjave ker je ene 8 let razlike v letu izdelave.pito napisal/-a:By the way a lahko zrihtaš, kakšno testno z evotom, seveda bi bil kot sovoznik, ker ko bom spet v igri, bom verjetno zbiral med subiijem in micko, poudarek na verjetno in ko bom spet - tale recesija mi je dejansko mal štrene zmešala.
Se priporočam, ker sem že parkrat fehtu tko in drugač, pa zmeri zvisu. Sicer me driftanje ne zanima, ampak predvsem položaj za volanom in pa na splošno grip v ovinkih. Ta dva avta - STi in Evo, sta mi všeč, ker odpuščata ogromno napak, daily driverjem - običnim voznikom, kot sem sam. Driftanje je že za advance userje.
. Itak ni primerjave med gt in evo 8, ampak Sti sem že parkrat fural, in bil peljan z njo, tko da mal že poznam avto, evota pa ne. No če bo slučajn kej spust signal na zs.
Hvala!
Hvala!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov