drugače pa muzika sux do podna...
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 6
Če je tazadn Firefox, je čisto možno. Menda še ni preveč stabilen.
A mi lahko kdo pove, zakaj sem se hebal več kot pol ure, da sem dobil dol samo eno kolo. Enostavno se je feltna zapekla ali ob boben ali ob nastavek za disk. Tokrat je res držal rek: vzami večje kladivo. Pomagala je v bistvu macola in 10-minutno nabijanje v feltno. Še dobro, da je jeklena.
A je treba s čim namazat, predno natakneš kolo?
A mi lahko kdo pove, zakaj sem se hebal več kot pol ure, da sem dobil dol samo eno kolo. Enostavno se je feltna zapekla ali ob boben ali ob nastavek za disk. Tokrat je res držal rek: vzami večje kladivo. Pomagala je v bistvu macola in 10-minutno nabijanje v feltno. Še dobro, da je jeklena.
poj si jo se dost hitr dobu jest sm eno mogu dat na "prešo"birdy napisal/-a:litijeva ali se bolje grafitna mast bi morala pomagat
se mi pa postavlja vprasanje ce mas original platisca, ker jest sm 1x uspel fiat lito feltno spravt na alfino pesto(sredinska luknja je pri alfi vecja), takrat sm tud en dan ponucal da sm dobu dol
po pa se bobn mal podrejat
Očisti z žičnato krtačo (če ni bilo čiščeno do sedaj je vejretno najbolje z bormašino) in nato stične površine premaži s tanko plastjo masti.Sajmon napisal/-a:Če je tazadn Firefox, je čisto možno. Menda še ni preveč stabilen.
A mi lahko kdo pove, zakaj sem se hebal več kot pol ure, da sem dobil dol samo eno kolo. Enostavno se je feltna zapekla ali ob boben ali ob nastavek za disk. Tokrat je res držal rek: vzami večje kladivo. Pomagala je v bistvu macola in 10-minutno nabijanje v feltno. Še dobro, da je jeklena.![]()
Tako delam na parih avtomobilih in tudi pri Legacyju 1991 s 380kkm grejo vse feltne dol še preden odvijem do konca vijake. Tudi po koncu zime
Kdor sam menja feltne doma bi moral to vsekakor upoštevati.
Čak a je zdej Rok brez avatarja, al pa je meu prej zlo podobnga kot nebivedu (morda premalo spanja), skratka mišljeno je bilo glede Rokove izjave
@gorazd- kdor maže ta vozi
Sajmon, v najhujšem možnem primeru ki sem mu bil priča je bila edina rešitev ALU platišče pustit na samo dveh popuščenih vijakih in spustitev avto nazaj na tla ter rukanje avta sem ter tja. V tem primeru pa pametni odneha
Ker je poletje blizu, s tem tut izleti v hribe, iščem neke solidne čevlce zase, cena tam do 150€, mal sm gledu Merrell pa Tevo, Salomon mi tut ni švah, ma kdo kakšne izkušnje? Do zdej sm gonu od Planike gojzerje, zdej so pa že primerljivi z T-34
. Čez zimo sm meu ene Merrell pohodne in se mi dopadejo samo premal so ojočani od strani za kake "resne" skalce. Ideje?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov