niva 13 Praviš, kamor ne spadaš... OK, če jst prou štekam namen tega foruma je, da združuje ljubitelje znamke subaru. Ti nisi ljubiteljica te znamke? Ali misliš, da si mogoče premalo pa zato sklepaš, da ne sodiš zraven? Veš, v življenju je tako, da lahko dobro funkcioniramo le s peščico ljudi, tem ponavadi pravimo prijatelji. Če imaš vsaj enega, je to neprecenljivo. vse ostalo pa je spoznavanje, druženje, tudi prerekanje, nestrinjanje itn. Za večino tudi sama vem, da nimam ne vem kake podpore, ljubezni in podobno....samo se ne mislim odpovedati pa tistim parim, s katerimi se zelo dobro razumem in delim smeh in veselje, na račun vseh ostalih gargamelov. Zdi se mi pa prav, da nas je čim več, da delujemo tudi če smo različni, ker se mi zdi, da mogoče privatiziranje nekaterih članov na tem forumu daje vtis zaprtega kroga, še posebej postu v stilu; včeri smo pa dobr zrihtal...ne pove se pa o čem se govori...to ne sodi na forum, ki želi povečati (če to sploh je želja!) nabor uporabnikov. Najbolj me je presenetilo dejstvo, koliko "skrivnostnih" članov je prišlo na srečanje pa so hitro zapustili prizorišče.... razumljivo je, da je težko kar pridet v družbo, ki na trenutke deluje samozadostna, mogoče celo malo preveč...
Ne bom se kregala na Subija92, čeprav je včasih težko slišati tisto kar pove. Drži forum pokonci, le malo taktike mu manjka, ampak nič ne de...
Jst predlagam,da se zdej po telenovelskem scenariju zbudiš iz kome (začetek druge sezone s preobratom

) in sodeluješ še naprej (da ne bo NoFear žalosten, k je ostal brez dela

)