Doberman napisal/-a:da ji ponudim nabiranje dirkaških izkušenj tudi v mojem avtomobilu. Včasih vozniške, včasih sovozniške...
kaj to pomeni? Da jo treniraš tako da bo samo tebe strah ko voziš in ne oba?....ker more bit kopilot pač vedno zbran....ajej
sej ni kej, glede na črte si zajebu na celi dolžini....domače povedano...usral si se že na samem vhodu ovinka.....sej maš ročno pa 265KM pa 4×4....mal se je treba znajst
Ni kej, maji vsaka čast, da se je po takem izletu zelo hitro v red sparavila in naslednji dan še vse babe nažgala
Naj vam bo pa v lekcijo...teli STI-ji niso VTI igračke k jih zna vsak vaški dirkač vozt, pa ne me narobe zastopt (da ne znate vozt)...samo pred temi avti je treba imeti določen rešpekt (jezt ga vsekakor imam)...ker sm že mal probu kako se avto vede na limitu....in lohk samo to rečm...z razmišlanjem kako ga boš rešu si že zdavnaj prepozen!!!
treba je vedet kaj bo avto naredu že prej (zato da se ga pravilno nastavi), ne pa pol k je že vse prepozn!!....tko da potrebna je vaja....ampak NE NA SILO.....ampak POČAS....ni ga junaka k bi tak avto čez noč obvladu!!
poleg tega mi grejo pa takale rente "neizkušeni" voznikom meni zelo v nos!!...pa ne zato ker sem fouš, ampak zato ker določeni pajaci pred takim zadevam nimajo nobenga respekta, oz. tudi če ga imajo jih nekateri še dodatno hujskajo in pozabijo na vse....in potem je nepregledno tišanje, kar v najboljši situaciji pripelje do skorjšnega trka, ki pa večini ne da nič vedet , razen to da se jim na obrazu naredi rahli nasmešek " he he, sam bil blizu, sam sm ga dobr řešu" in še naprej z iztim tempom pelje....
Poleg tega, imamo pa v sloveniji vsaj eno pisto, katera je namenjena dirkanju oz. nabiranju prakse...in če se že kaj zalomi....vsaj ni jarkov, kandalabrov, smrek, nasproti vozečega prometa, ljudi na cesti!!!
Verjemte mi da govorim iz izkušenj...