Ko zletiš s ceste...

Vse kar ne paše v ostale teme...
Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 16. Oktober 2006, 13:15

A sploh ima kdo tukaj gor manj od 80KM? Razen tore seveda!
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 16. Oktober 2006, 13:26

A ves kaj Doberman, se moja Niva, ki je imela 80 oslov not je sla 160 :lol:

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 16. Oktober 2006, 13:41

Doberman napisal/-a:
P.S.: Sprašujem se, kako to, da imajo v teh dveh dneh največ (kao na podlagi izkušenj) nasvetov ravno tisti, ki imajo avte, ki ne presežejo končne hitrosti več kot 130 km/h in 80 KM!?!
dobr, če mislš da sem od najhujših zverin sam kadetta voz (PS moj ma 50PS...in gre tud 140 :-P )...pol se motiš :lol:

kar nekaj avto sm že probal, med njimi tudi Opel Speedsterja (ki velja za minimalistično Brutalko)T5R,astra OPC,C AMG, corvette ZR1....itd

pa ti lohk samo to rečem, vsi ostali avti razen 4×4 turbačev od subaruja...niso tako zajebani za vozt!!!

PS...nisem noben dirkač, ne obvaldam kaj pretirano vozit avto, sam pa približno vem kako in kaj se kaj obnša!!! In če mi daš zdele 4×4 turbača, ga parkiram pod toplar in na zimo ven prulečem

PS2...mogoče mi AWD avti tud zaradi tega ne ležijo preveč, ker (sploh impreza k rine čez spredn konc k vosu) niso tako enostavno driftabilni kot RWD...
le zakaj so za film otokiyo drift vse 4×4 predelal na RWD?

PS3 pa ne mi rečt da si pol z RWD avtom v driftom ful počasen...na mobikrogu sm z 15 lets straro kanto od bmw-ja E30 325 24V, v ovinkih raznoraznimi avti, ki so na čas vozili, jim jezt v drifu skakal v rit...med njimi je bila tudi MDM-ova impreza...ok pa pustmo pol ravnino...

PS4...sej k sm bil jezt majhen in mlad sm tud sam tišu, samo določene zadeve te pa streznijo....zato se pa zdej po cesti samo še lepo z dilzom in tempomat po omejitvah vozim!!

PS5...jest sm se tud za majo mal trešu :? ...sam še zdej mi ni jasn zagva?

mogoče ker je bila poledica

ah sej brez veze zgublat besede...jezt itak nimam pojma

želim vam velik srečnih km, in čim manj obiskov pri mehaniku

LP Tadej
Zadnjič spremenil TORA! TORA! TORA!, dne 16. Oktober 2006, 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 16. Oktober 2006, 14:12

Od kdaj impreza rine čez spredn konc? A si jo že kdaj vozu? Men se ne zdi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 16. Oktober 2006, 14:32

:roll: men je 4wd-jca odneslo celega ven, ne samo spredn konc :roll:

no za Impro pa ne vem, k mi je brat ne da za pelat :-P :?

pa a ni za driftanje itak najboljsi zadnji pogon, ker mu rito najbolje odnasa? :D

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 16. Oktober 2006, 14:37

Sam ne se skregat....to ne pelje nikamor. Če kdo to ve, vem jst :D

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 16. Oktober 2006, 14:47

:shock: kdo se pa krega?

:shock: :shock: s kom se pa ti kregas?

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 16. Oktober 2006, 14:52

Ne kregam se, sam takele debate znajo hitro preidet v to. Recimo, da imam še žive spomine na debate na a.com ;-) :D

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 16. Oktober 2006, 14:53

Če gre verjeti testom, so skoraj vse generacije Imprez podkrmarjene... bojda je zadnja malo manj (aktiven centr. diff). Lastnih izkušenj pa nimam...
Je pa pri Legiju podobno, če mal pretiravaš...
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 16. Oktober 2006, 15:18

nebivedu napisal/-a:Od kdaj impreza rine čez spredn konc? A si jo že kdaj vozu? Men se ne zdi.
pa dobr ...če ne druzga ti v vseh avto testih piše da je podvržena podkrmarjenju (kar je že tud gorazd lepo napisu) probu sm eno....in moja trditev čist velja in sm bil še kopilot v legiju turbo....k je blo pa isto!!!

res da sm jo probu na asfaltu! mogoče je na travniku drugače, sam tm sem se pa z đipom vozu :-)

poleg tega maš na netu en kup filmčku k vidš da če hočeš en drift narest z STI-jko morš tako nagravžno zamolzt avto da ni za nikamor....

Sicr ne me upoštevat ker sem zabit kreten, in še zdaj mislim da R na prestavni ročici pomeni Racing :lol:

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 16. Oktober 2006, 15:24

to je verjetno odvisno koliko pogona gre na sprednja kolesa in koliko na zadnja ane in domnevam, da je odvisno tudi od tega, kako je avto postelan :roll:

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 16. Oktober 2006, 15:25

jah.. za it pošrek ga je treba kar orenk cukat... volan namreč :54423

PS: Tora - itak "R" za rally... a ni tko? :shock: :?
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
Doberman
Uporabnik foruma
Prispevki: 104
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: Doberman » 16. Oktober 2006, 15:44

Evo, da končam svoje pisanje v tem prispevku... Mislim, da je osnovni nesporazum, zaradi katerega sem bil deležen obilja vzgojno-cinično-pubertetniških nasvetov Tore!, v tem, da slednji misli, da sem se z objavo izpovedi po nesreči hvalil - kao kakšen mačo, k' ga je natišu u ovink.

Fora je v tem, da je bil tale post mišljen izključno kot opozorilo drugim (sploh pa tistim, ki nameravajo kupiti STi), kako hitro se lahko naredi sranje, če za trenutek nisi pozoren... zato sem takoj priznal, da sem zajebal in da očitno avta ne obvladam dovolj.

Mehiška nadaljevanka ni bila načrtovana... Torevi! posti v smislu "sicr ne me upoštevat ker sem zabit kreten", "jezt itak nimam pojma" pa kažejo na nekakšno duševno neravnovesje (negativno mišljenje o lastni podobi), ki je verjetno posledica neizpolnjenih (seksualnih?) želja, dejstva, da ga nobena ženska ne mara ali travmatične izkušnje v otroštvu... Samo predvidevam...

Uporabniški avatar
bojc T
Član Subaru kluba
Prispevki: 1462
Kraj: Nožice

Odgovor Avtor: bojc T » 16. Oktober 2006, 16:17

Ja za nosek avta pa sigurno drži da rine vn-NA FERTIK
sploh kakšne krajše ovinke še posebej 180°
ŽAL
Lp

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 16. Oktober 2006, 16:19

ja....bo pa treba kej na podvozju narest, ane
The only treasure my car came with was rust...

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov