Ko zletiš s ceste...
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
dobr, če mislš da sem od najhujših zverin sam kadetta voz (PS moj ma 50PS...in gre tud 140Doberman napisal/-a:
P.S.: Sprašujem se, kako to, da imajo v teh dveh dneh največ (kao na podlagi izkušenj) nasvetov ravno tisti, ki imajo avte, ki ne presežejo končne hitrosti več kot 130 km/h in 80 KM!?!
kar nekaj avto sm že probal, med njimi tudi Opel Speedsterja (ki velja za minimalistično Brutalko)T5R,astra OPC,C AMG, corvette ZR1....itd
pa ti lohk samo to rečem, vsi ostali avti razen 4×4 turbačev od subaruja...niso tako zajebani za vozt!!!
PS...nisem noben dirkač, ne obvaldam kaj pretirano vozit avto, sam pa približno vem kako in kaj se kaj obnša!!! In če mi daš zdele 4×4 turbača, ga parkiram pod toplar in na zimo ven prulečem
PS2...mogoče mi AWD avti tud zaradi tega ne ležijo preveč, ker (sploh impreza k rine čez spredn konc k vosu) niso tako enostavno driftabilni kot RWD...
le zakaj so za film otokiyo drift vse 4×4 predelal na RWD?
PS3 pa ne mi rečt da si pol z RWD avtom v driftom ful počasen...na mobikrogu sm z 15 lets straro kanto od bmw-ja E30 325 24V, v ovinkih raznoraznimi avti, ki so na čas vozili, jim jezt v drifu skakal v rit...med njimi je bila tudi MDM-ova impreza...ok pa pustmo pol ravnino...
PS4...sej k sm bil jezt majhen in mlad sm tud sam tišu, samo določene zadeve te pa streznijo....zato se pa zdej po cesti samo še lepo z dilzom in tempomat po omejitvah vozim!!
PS5...jest sm se tud za majo mal trešu
mogoče ker je bila poledica
ah sej brez veze zgublat besede...jezt itak nimam pojma
želim vam velik srečnih km, in čim manj obiskov pri mehaniku
LP Tadej
Zadnjič spremenil TORA! TORA! TORA!, dne 16. Oktober 2006, 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
subidu
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
pa dobr ...če ne druzga ti v vseh avto testih piše da je podvržena podkrmarjenju (kar je že tud gorazd lepo napisu) probu sm eno....in moja trditev čist velja in sm bil še kopilot v legiju turbo....k je blo pa isto!!!nebivedu napisal/-a:Od kdaj impreza rine čez spredn konc? A si jo že kdaj vozu? Men se ne zdi.
res da sm jo probu na asfaltu! mogoče je na travniku drugače, sam tm sem se pa z đipom vozu
poleg tega maš na netu en kup filmčku k vidš da če hočeš en drift narest z STI-jko morš tako nagravžno zamolzt avto da ni za nikamor....
Sicr ne me upoštevat ker sem zabit kreten, in še zdaj mislim da R na prestavni ročici pomeni Racing
Evo, da končam svoje pisanje v tem prispevku... Mislim, da je osnovni nesporazum, zaradi katerega sem bil deležen obilja vzgojno-cinično-pubertetniških nasvetov Tore!, v tem, da slednji misli, da sem se z objavo izpovedi po nesreči hvalil - kao kakšen mačo, k' ga je natišu u ovink.
Fora je v tem, da je bil tale post mišljen izključno kot opozorilo drugim (sploh pa tistim, ki nameravajo kupiti STi), kako hitro se lahko naredi sranje, če za trenutek nisi pozoren... zato sem takoj priznal, da sem zajebal in da očitno avta ne obvladam dovolj.
Mehiška nadaljevanka ni bila načrtovana... Torevi! posti v smislu "sicr ne me upoštevat ker sem zabit kreten", "jezt itak nimam pojma" pa kažejo na nekakšno duševno neravnovesje (negativno mišljenje o lastni podobi), ki je verjetno posledica neizpolnjenih (seksualnih?) želja, dejstva, da ga nobena ženska ne mara ali travmatične izkušnje v otroštvu... Samo predvidevam...
Fora je v tem, da je bil tale post mišljen izključno kot opozorilo drugim (sploh pa tistim, ki nameravajo kupiti STi), kako hitro se lahko naredi sranje, če za trenutek nisi pozoren... zato sem takoj priznal, da sem zajebal in da očitno avta ne obvladam dovolj.
Mehiška nadaljevanka ni bila načrtovana... Torevi! posti v smislu "sicr ne me upoštevat ker sem zabit kreten", "jezt itak nimam pojma" pa kažejo na nekakšno duševno neravnovesje (negativno mišljenje o lastni podobi), ki je verjetno posledica neizpolnjenih (seksualnih?) želja, dejstva, da ga nobena ženska ne mara ali travmatične izkušnje v otroštvu... Samo predvidevam...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov