(24ur.com)
Naš četrtkov piknik plac kaže po neurjih bolj klavrno podobo...
Drgač je pa fotru in matki v MB sesulo avto, menda je padala kot jajce debela toča... Tud sestrin avto je fasal, sam ne tolk....
majster...palčko privarit sistem so uporabljal 20 let nazaj, zdej majo že carspoter....k se sama anoda privari in potem z utežjo kot pri palčki nazaj rukneflat4 napisal/-a:Dost jih popravlja od toče zbit avto. Imaš firme, k se samo s tem ukvarjajo. Najlažja varianta in tudi najlepše nakoncu izvedena je, ko ti na luknjo privari palčko, na katero natakne potezno utež, ter vse skup ven potegne. Seveda je treba potem še pobarvati zadevo. Zadeva je dobra, ker skoraj da ne uporabljajo kita pri popravilu. Druge so z vakumi in podobno, sam pa nisem prepričan o učinkovitosti.
Jaz npr. ne morem vozit s spuščenim senčnikom, ker mi popolnoma zakrije pogled naprej.gorazd0 napisal/-a:nevem, kako lahko potem voziš npr. s spuščenim senčnikom.Mene pa moti na levi zgornji strani, sploh če si prvi v koloni pred semaforjem, ker se ti ravno vinjeta tam nastavlja.
Tudi vinjeto sem nalimal na 'predvideno mesto', pa me (malce) moti. So pa 'pametni' strici pogruntali, da so ga pihnili in so spremenili odlok, tako da lahko vinjeto po novem zalimaš tudi kam drugam.nalimite vinjeto tja kamor piše (še narisan je),... pa basta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov