Tko, da zdj ga na žalost ne boš mogla čez 5 let od mene kupt, tko ko si enkrat rekla
Klepetalnica - kar ne sodi drugam
Avto je bil tipitop, kot nov, tko da ga je kupec tud takoj vzel. Bi blo lepo, če bi se tud z ostalimi Subaruji tko delal, pol ne bi bil problem s "starimi jajci" al kak je že enkrat en nov uporabnik reku...
Drgač ga pa neki časa ga ne bo pr hiši, da se denar od prodanega malo obogati...
Subaru, love it or leave it.
Včeri berem junijsko številko revije Avto Foto Market, pa not hvalijo, kak ma novi Mondeo fajni sistem za speljevanje v klancu in kak je to uporabno - sicer so nekje na malo napisali, da stvar ni nova, da so to tud že nekateri drugi avtomobili imeli pred njim. Nikjer ni niti z besedico napisano, da majo to Subaruji že vsaj od Leonca naprej...
Res, da so včasih pri kakšnem testu napisali, da ima Subaru to napravo, niso pa nikoli porabili 3/4 strani za obrazložitev in slikce
Aja, pa not je tud celostranski članek s sliko ameriškega modela Legacy-ja o novem Subarujevem dizlu...
Aja, pa not je tud celostranski članek s sliko ameriškega modela Legacy-ja o novem Subarujevem dizlu...
zinki-binky smo dostkrat mel v hecu, pa še bi se kaj našlo...niva13 napisal/-a:ne vem zakaj mi tvoj nick potegne na tinky-binky![]()
Flat4 omenja novo konjenico, ti pa si skrivnosten, da ni nic novega![]()
Sorry, ce ni za javnost, pa ker sem tolk firbcna
hja, če bi mel dnar, bi vam vsem kupu novga Legija, sam pol bi bil hudič, ko ne bi mel več nč pod rubriko "popravila" pisat
Ko bo padla kaka odločitev, bom sporočil
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov