Avtomobil za "moško dušo" :)

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
george impreza
Uporabnik foruma
Prispevki: 156

Re: Avtomobil za "moško dušo" :)

Odgovor Avtor: george impreza » 11. Marec 2014, 08:17

ko tole hondo prižgeš, dvomim da ti gredo kocine pokonci

Saso
Uporabnik foruma
Prispevki: 122
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: Saso » 11. Marec 2014, 15:19

Boxer napisal/-a: Samo,da mene je to "nakladanje" v karieri pripeljalo tako daleč ,da sem pri rosnih 30-ih že skoraj v penziji in delam samo še toliko kolikor mi paše :D Kar pa ni tako slabo ane :twisted:
Boxer napisal/-a:(Izuzamem Nissan GT-R-ja. Tolk se pa žal ne morem stegnit :lol: )
Mogoče bi glede na kontradiktornost zgornjih dveh trditev s penzijo še malo počakal?

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4117
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 11. Marec 2014, 15:29

Očitno si je možakar postavil nižje cilje :)

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Marec 2014, 15:55

@georgeimpreza, sej serijsko ni noben avto ne vem kaj glede zvoka. Ko jih pa malo preurediš je pa druga pesem. Se pa strinjam ,da je subarujevo brbotanje noro lep zvok. Honde se mi zdi ,da lep zvok dobijo šele nad 5krpm :-D

@saso, bi spet rad zaklenil tole temo? :D Dej bodi dec na mestu pa pojdi v uno AUDI S3 vs STI. Tole temo bi pa še obdržal malo zaradi morebitnih informacij ki bi mi prav prišle. Pravtako rad slišim veliko mnenj in pogledov na tovrstne avtomobile ki bi mi morda pomagale pri nakupu.
GT-R je zame fascinanten avtomobil ki pa je žal predrag. Oziroma se za njega ne morem stegnit ker imam še druge stvari v življenju kot samo avtomobili. Upam,da je bil odgovor zadovoljiv. :thup Pa res te prosim če mi ne odgovarjaš nazaj na tale post v teji temi ampak mi pošlji PM če te še kaj zanima, si bom rade volje vzel čas za pogovor. :-)

Temo sem odprl v dobri veri, in bi poprosil moderatorje ,da je ne zaklepate še enkrat zaradi posameznikov ki več kot očitno in načrtno drezajo v tri krasne. Vsi ostali čisto normalno debatiramo z predlogi, mnenji itd...

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 11. Marec 2014, 16:04

Forumaši si med seboj pomagamo in sem zato samo "normalno" izrazil svoj predlog kako bi lahko prišel do svojega objekta poželenja.
Ne me zaradi dobronamernosti sedaj prosim izključiti iz svojega kroga prijateljev.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Marec 2014, 16:12

Saso napisal/-a:Forumaši si med seboj pomagamo in sem zato samo "normalno" izrazil svoj predlog kako bi lahko prišel do svojega objekta poželenja.
Ne me zaradi dobronamernosti sedaj prosim izključiti iz svojega kroga prijateljev.
Zaenkrat ni cilj GT-R. Sedaj pa poslušam pozorno poslušam kakšen avtomobil bi mi ti svetoval in zakaj. V okviru do max 35keur, raje manj in upoštevajoč kriterije ki sem jih opisal na prejšnji strani. Beseda je tvoja...

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 11. Marec 2014, 16:23

Glavni kriterij, da naj bo Japonc, že močno zoži polje nasvetov.

Jaz bi se med vsemi (japonskimi) možnostmi spet odločil za STI. Mi nudi blazno velik zadovoljstva ob mojih izletih. Meji na zasvojenost.
Pa ostale kriterje tud kar dobr izpolnjuje.
Cena servisa je zlo sprejemljiva če poznaš vse možnosti, ki se ponujajo, kvaliteta servisa je top, rezervne dele dobiš po zelo dobri ceni, če jih kupuješ v Angliji.
In za 35k boš dobil zelo mlado Imprezo, ki bo dolgo dobro delala. Razen počene dihtunge glave motorja, ki jo že v naprej kupiš z avtom tam do letnika 2010.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Marec 2014, 16:35

Saso napisal/-a:Glavni kriterij, da naj bo Japonc, že močno zoži polje nasvetov.

Jaz bi se med vsemi (japonskimi) možnostmi spet odločil za STI. Mi nudi blazno velik zadovoljstva ob mojih izletih. Meji na zasvojenost.
Pa ostale kriterje tud kar dobr izpolnjuje.
Cena servisa je zlo sprejemljiva če poznaš vse možnosti, ki se ponujajo, kvaliteta servisa je top, rezervne dele dobiš po zelo dobri ceni, če jih kupuješ v Angliji.
In za 35k boš dobil zelo mlado Imprezo, ki bo dolgo dobro delala. Razen počene dihtunge glave motorja, ki jo že v naprej kupiš z avtom tam do letnika 2010.
Vidiš,da ni težko nekaj pametnega napisat :-pivo Kar se tiče impreze če bi se slučajno odločil za njo bi morala biti ta oblika ki se je prodajala se mi zdi da do 08? :eh Ali pa še starejšo. Tanove mi nekako ne potegnejo, pa ne vem zakaj...
Ampak žal nisem pripravljen plačat za imprezo STI letnika 05/06 14keur. Torej kaj japonskega še ostane recimo?

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 11. Marec 2014, 16:41

Boxer napisal/-a: Vidiš,da ni težko nekaj pametnega napisat :-pivo ?
Veliko mi pomeni , da si ravno ti opazil mojo kapaciteto.

Za ostale Japonce ti žal ne morem svetovati, ker ne bi imel nobenga od njih, tako tak moj nasvet ne bi bil resnicoljuben.

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 11. Marec 2014, 16:52

V primeru,da sedaj kupiš STIko za 14-18k bo čez recimo 5 let vredna več kt potencialna 2015 civic type R :shock:
Stara jajca lahko vzameš kot investicijo......je pa res,da si morš vzet čas za morebitno prodajo :.sup

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Marec 2014, 17:09

beliblisk napisal/-a:V primeru,da sedaj kupiš STIko za 14-18k bo čez recimo 5 let vredna več kt potencialna 2015 civic type R :shock:
Stara jajca lahko vzameš kot investicijo......je pa res,da si morš vzet čas za morebitno prodajo :.sup
O vrednosti posameznih avomobilih je težko razpravljat saj če pogledaš so 20let stari VTI-ji še kar po 2-3jurje. :lol: Pa še te lažje prodaš kot STI-ja ali EVO-ta. :cr Jaz pač na prodajo gledam takole, če se vozilo ne proda v 2-3mesecih max, je nekaj narobe ali z ceno ali z vozilom. Recesija gor ali dol. Ja razumem tudi ,da tak avto rabi zelo specifičnega kupca ampak vseeno. Mogoče jaz to gledam drugače ker sem v prodaji/nabavi celo življenje. :? Ravnotako igra ogromno vlogo če lastnik prodaja po sistemu ako ide vredu če ne ga bom pa naprej vozil. V teh časih je izguba vrednosti rabljenega vozila zelo zelo širok pojem.
Z dolžnim spoštovanjem do vseh forumašev ki trenutno prodajate svoja vozila. :-pivo

@saso, ni problem :-) . Tudi če nimaš izkušenj z drugimi japonci lahko poveš če si nebi recimo lastnil STI-ja kaj bi v tvojem primeru vzel upoštevajoč moje kriterije. :thup

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 11. Marec 2014, 17:47

Ce zamizim in sklonim glavo v pricakovanju udarcev moram prznat, da je tud men pred dvema dnevoma tale bodoci Civic u oci padu.

Ali pa Lexus IS300 (F Sport) omenim bolj kot možnost kot pa alternativo. Ceprov bi ti nudu oba svetova ki jih zelis.
Poziranje km in zabavo.

kiki
Uporabnik foruma
Prispevki: 387
Kraj: kranj

Odgovor Avtor: kiki » 11. Marec 2014, 18:33

mal je mim, ampak avto za mojo dušo je tut spaček, sicer francoz, ampak mi prav tako vsakič ko ga nakrivim skozi ovinke pritegne nasmešek na usta, kot mi je gt-jka, ampak v tem je čar avta za dušu :-P
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 11. Marec 2014, 19:21

da še jest svoje povem...

če ni sti, potem bi definitivno gledal lexusa, potem 350z... potem se pa že neha od japoncev. Mogoče Brz...

je pa lexus zame tud nekako "poseben" in avto z dušo.

če pa gremo še malo na drugo celino, mi pa rs4 še vedno zbudi poželenje, in če bi recimo jest kupoval kaj za ta denar, bi bil sigurno rs4 pred bajto.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Marec 2014, 20:12

Lexus odpade. Pa kje bom iskal mojstra mehanika za lexuse v SLO..? :lol: To je še večja ratiteta kot subaru pomoje :?

-Pri servisu mi je všeč ker za Subaruja bi imel scooby.si ki je po mnenju mnogih res mojster. Sicer ne vem kako je z cenami pri njemu ampak ok, imam dober support.
-Potem imam 3 serviserje ki so doktorji za Honde. K njim hodijo stranke tudi iz sosednjih držav. Torej dober support tudi za Hondo.
-Za Nissana pozna kolega tudi majstra ki že veliko let šraufa več ali manj samo Nissane.
-Za Evo-ta pravtako ni problema.
itd...

Ni samo,da vozilo kupiš ampak v mojem primeru moram jaz imet tudi mehanika ki mu lahko zaupam, je pošten in ugoden. Nimamo vsi delavnic, garaž pa orodja :D

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost