Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11

Odgovor Avtor: klemz » 21. Februar 2020, 06:50

103S guma je.

Uporabniški avatar
zokster
Uporabnik foruma
Prispevki: 598
Kraj: Šentjur

Odgovor Avtor: zokster » 21. Februar 2020, 07:20

klemz napisal/-a:
21. Februar 2020, 06:21
Se dobr da sm ti jo predstavu 😂
Si me zrajcu ja. Sam kaj ko so sam neke cudne dimenzije na voljo. ;P
It's a hybrid. It burns gas and oil!

aleks
Uporabnik foruma
Prispevki: 2547
Kraj: Ravno Brdo

Re: SUBARU WRX STI

Odgovor Avtor: aleks » 02. Marec 2020, 07:49

BackW00d napisal/-a:
28. Februar 2020, 17:33
Dnar se dobi, to ni problem, če je želja dost visoka, bo tudi denar (magar če greš s komadom pa vrečko na glavi v banko).
Vsak ki bi se dovolj močno odločil, bi se v pol leta lahko napotil na pot, ki bi mu omogočila nakup 50k€ vrednega avta...pa naj bo to golf ali zvezda.
zgleda da ne žvimo v isti realnosti. denar je vedno problem ... za 50K našparat jaz do upokojitve nimam nobene šanse več, potem pa sploh nič več. želje pri (večini) nas zanič plačah in dragih osnovnih zadevah (streha nad glavo, 15 let star avto, položnce, vsaj 3 5 zavarovanja - bajta, zdravje, avto, zavarovanje kredita za omenjeno streho nad glavo, dodatno pokojninsko ...) samo motijo osnovno preživetje. boh ne dej da ti kak zob umanjka, pride osebni stečaj ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5488
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 02. Marec 2020, 10:30

Očitno si dovolj zadovoljen s tem kar imaš, da nisi pripravljen narediti še kaj poleg, da bi mel do penzije 50k na strani....

K kuzla (zadosti) v rit skače folk kar naenkrat rata aktiven :D No nekateri grejo v takih trenutkih tudi precej navzodl, dokler niso na cesti, malokdaj je krivec kdo drug kot človek sam.

Marsikomu kdaj pade sekira v med, lahko tudi da je ni sam nosil medtem ko mu je padla v med, ampak so za to zaslužni drugi.
Ogromno pa je takih, ki se pretežen del življenja ubijajo, da naredijo nekaj več od povprečnega slovenceljna...potem pa se jim to enkrat nekje poplača v obliki zgornjih avtov ali čemurkoli drugemu. En del takih, ki se ubijajo pa nakoncu nimajo nič in umrejo. That's how the world works.
Jeremy Clarkson je reku: Life's a bitch and then you die.

Jaz imam okoli sebe kup takih ki cele dneve sedijo na riti in jamrajo (brez šihta - brez iskanja zaposlitve) in tudi en kup takih, ki delajo po 12 in več ur na dan, potem ko si kupijo nov avto/stanovanje/hišo/grejo na morje 4x na sezono pa jih (največkrat tisti prvo opisani) folk gleda češ "ziher je kradu, izkorišča to ono".
Jaz vsakemu privoščim, in dobro in slabo, če si to zasluži seveda. Če pa kje vidim da se komu dela krivica pa mi seveda ni ravno.
Treba je bit realen...pa kdaj poslušat kaj pravi komad od Parnega Valjaka...ali kak njemu podoben: https://www.youtube.com/watch?v=o74vZRTzBIg

Karkol več od tega je škoda debatirat, ker bomo padli v politiko in pljuvanje čez našo lepo banano.

Škoda toliko zasmetit temo o lepem avtu :thup Raje naj da lastnik avta še kako sliko.

BTW: Jaz vas poimensko ne poznam, in naštevam le moja opažanja sveta, če se kdo kje najde je to zgolj slučaj in nisem mislil tebe - bralca, ker te pač ne poznam...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

aleks
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: aleks » 02. Marec 2020, 11:00

BackW00d napisal/-a:
02. Marec 2020, 10:30
Očitno si dovolj zadovoljen s tem kar imaš, da nisi pripravljen narediti še kaj poleg, da bi mel do penzije 50k na strani....
prjatu, ko jaz pridem po 10 urah s šihta spet nazaj domov, verjem da postorim mogoče še kaj čist sam zase, da bi pa še en šiht delal, pa pri 53ih, (ko sem crnčil od 15 leta dalje v matkini firmi) več nimam energije ...

ti si poln kontradikcij. v eni sapi trdiš da dnar ni problem, v drugi že hitiš citirat zapitga angleškega ultrakonzervativca, ki pravi da je lajf krut. in če pač nimaš, nimaš. od česar pa seveda on nima izkušenj, ker v življenju ni delal enga dneva. sploh ne takih izkušenj, da bi lahko po televiziji deval kake izjave.

Uporabniški avatar
Grizliboy
Uporabnik foruma
Prispevki: 907
Kraj: Logatec
Kontakt:

Odgovor Avtor: Grizliboy » 02. Marec 2020, 14:44

aleks napisal/-a:
02. Marec 2020, 11:00
prjatu, ko jaz pridem po 10 urah s šihta spet nazaj domov, verjem da postorim mogoče še kaj čist sam zase, da bi pa še en šiht delal, pa pri 53ih, (ko sem crnčil od 15 leta dalje v matkini firmi) več nimam energije ...

ti si poln kontradikcij. v eni sapi trdiš da dnar ni problem, v drugi že hitiš citirat zapitga angleškega ultrakonzervativca, ki pravi da je lajf krut. in če pač nimaš, nimaš. od česar pa seveda on nima izkušenj, ker v življenju ni delal enga dneva. sploh ne takih izkušenj, da bi lahko po televiziji deval kake izjave.
:thup :thup :thup
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.

:top: Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. :twisted:

Uporabniški avatar
ORLY
Uporabnik foruma
Prispevki: 875

Odgovor Avtor: ORLY » 02. Marec 2020, 16:16

Če foušija bi gorela... Drgač je pa tole bolj za v temo PESKOVNIK...
Kako fotko še prosim, da mal zagori... 8-)
Skratka veliko veselja v vožnji.
ignorance is bliss

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5488
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 02. Marec 2020, 17:16

Nevem zakaj kontradikcij, očitno je da nismo na isti valovni :D

Ampak se bomo kdaj kje dobili ob šanku s kiklo na vidiku, da ne bomo klele smetili...Že v štartu ku sem prvi "pikajoč" post napisal sem ga dejansko hotu zbrisat, ker so to teme ki potegnejo v črno luknjo. Dejstvo je, če bi bil vedež nebi bil revež...to je tudi rek enega našega forumaša in drži. Prav tako ko moje besede v prejšnjem postu.

Če še ni jasno se umikam iz (pre)težke debate za v takle lep thread.

+1 za še kako sliko. Kake detajle ali akcijske posnetke :)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

aleks
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: aleks » 02. Marec 2020, 22:15

ORLY napisal/-a:
02. Marec 2020, 16:16
Če foušija bi gorela...
ne vem če isto beremo. nisem prebral, da bi bil kdo komu kako reč zavisten. ne damo si pa buč prodajat kako ni problem spraskat 50 jurjev. pa tud, če vidim da kaj hudega po cest pele, se tud jaz za tem obrnem ... ker se mi dopade za pogledat, ne ker bi to hotel doma met. mam že dost šmira na kupu.

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Odgovor Avtor: urbancebulj » 03. Marec 2020, 18:48

S povprečno slovensko plačo je težko sestavit hišo, do kruha spravit dva otroka, hodit na morje in še kak dodaten vikend izlet, se vozit z dobrim avtom, pa še 50k prišparat...
No ali pa jaz res ne znam z denarjem.
:innoc :mrgreen:

Za dobrim avtom pa se tudi sam vedno obrnem, mi paše kak stroj pogledat, pa naj bo Subaru ali katera druga znamka, važno da ropota.
:thup

aleks
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: aleks » 05. Marec 2020, 08:38

pri nas doma smo to rešli tako da smo omejili počitnice na vsake 4-5 let, nato skenslali dober avto in omenjenih 50K ... pa pridemo skoz.

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4462
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 06. Marec 2020, 10:37

urbancebulj napisal/-a:
03. Marec 2020, 18:48
No ali pa jaz res ne znam z denarjem.
:innoc :mrgreen:
urbancebulj napisal/-a:
06. Marec 2020, 10:08
Pri DNA naročil Imprezo GT l. 2000, čakam da pride, upam da ne bom razočaran, ker ko dodaš na 169€ še davek in poštnino je to 213€.
:vctry
Samo 235 takih igračk ne kupiš, pa si tam... ;)

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: urbancebulj » 06. Marec 2020, 12:27

Torej naj si človek ne privošči nič, da bom imel lahko 50k€?
Ne hvala, niti slučajno mi ni toliko do tega.
:thup

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 06. Marec 2020, 17:30

50k za 1:1 cipreso:D

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: urbancebulj » 06. Marec 2020, 19:14

Nisem rabil 50k€ za 1:1 cipreso.
:mrgreen:

No edin če bi hotel kupit 22b, potem pa bi moral šparat, al pa bajto prodat.
:mrgreen:
:innoc

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost