Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Drugi pa polet gume po brezpotjih gonmo.
Tudi jaz to delam
No sicer WRX-a malce manj pusti ker je trša/nižja, vendar še vedno marsikam porinem
Prejšnji vikend sem pesek vozil v prtljažniku po takih brezpotjih in bregovih, heh, so domačini kar zijali, kaj se dogaja, ker tam se le še s traktorji vozijo in peš hodijo
Tudi zaradi tega imamo radi svoje subaruje...ker te res ni strah takole dol s ceste zapeljat na kak kolovoz/brezpotje/travnik/breg. Seveda avtu primerno.
Pozimi grejo pa vsi subaruji dobro, tudi od fotra Impreza 2007 1.5 motor gre dobro, le reduktor moraš potegnit, pa gre prov fletno napočez po snegu
Tudi zaradi tega imamo radi svoje subaruje...ker te res ni strah takole dol s ceste zapeljat na kak kolovoz/brezpotje/travnik/breg. Seveda avtu primerno.
Pozimi grejo pa vsi subaruji dobro, tudi od fotra Impreza 2007 1.5 motor gre dobro, le reduktor moraš potegnit, pa gre prov fletno napočez po snegu
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
BackW00d napisal/-a: ↑08. November 2017, 08:36Sej nevem, men so vsi cajti v letu kul s Subarujem. Polet mi je všeč k odprem šibedah, pa šajbe dam dol in mam vrata brez okvirja šipe![]()
Avto se drži k satan pa precej bolš zgleda z letnim radirkam, pa celo prvo drugo lahko nabiješ brez da hočejo vsa štiri v prazno sukat...
Pozim je pa zakon, ker lahko res skoraj povsod malce podriftaš, prideš povsod, ko se vsi mučijo z oprijemom, greš ti mimo brez brige. Itak komaj čakaš da pride sneg da greš mal bencina spustit ven iz tanka....
Mislim da je ravno prav da se vse to dokaj hitro menja, drugače bi bilo dolgčasProblem pa je, če je namesto snega potem samo brezvezna moča pa plundra. Ampak greš kam višje, kjer tudi ni toliko prometa in pešakov, pa še manj modrih
![]()
![]()
Pol se pa kr da![]()
Mogoče tisti, ki nimate toliko živahnih subarujev nimate toliko velike želje po poletnem razgretem asfaltu kot tisti z živahnejšimi...
Res pa je da tut sam že mal komaj čakam da zopet srečam kakega takega:
http://www.youtube.com/watch?v=cYhNPAscG3g
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Takih debat se sicer izogibam, ampak tukaj pa moram prašat ker si dal iztočnico, kakšen pa je taprav Subarujevc?
Tisti ki ima v alsti Subaruja, tisti ki so mu samo všeč pa si ga ne mora privoščit, tak ki ga ima-Subaruja samo za ob nedeljah...to me sedaj res zanima.
Ja z veseljem bi živel na Kanarcih kjer je vedno toplo, pa sem na rojstni kraj toliko navezan da mi ni do selitve, pač trpim nekaj mesecev na leto.
To name leti?
Ker pozbava se ne, tako da ne vem po čem sklepaš da sme troll...
Taprav subarujevc ima rad sneg, blato in makadam. Pa v parih mesecih pozimi ponavadi porabi več goriva kot ga potem v celem letu ob čakanju na naslednji sneg.urbancebulj napisal/-a: ↑09. November 2017, 16:30Takih debat se sicer izogibam, ampak tukaj pa moram prašat ker si dal iztočnico, kakšen pa je taprav Subarujevc?
Tisti ki ima v alsti Subaruja, tisti ki so mu samo všeč pa si ga ne mora privoščit, tak ki ga ima-Subaruja samo za ob nedeljah...to me sedaj res zanima.
Ja z veseljem bi živel na Kanarcih kjer je vedno toplo, pa sem na rojstni kraj toliko navezan da mi ni do selitve, pač trpim nekaj mesecev na leto.
Ni pa važno ali ima v lasti subaruja, al si ga ne more privoščit, al jih samo gleda. To so že detajli. Nepomembni.
Osebno bi pa jaz živel v kanadi, sibiriji ali pa na aljaski. Tam ko je večji del leta sneg in mrzlo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
To bi blo TOP, sam nam nebi kej dost pomagal ker tam tud internet lovi.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Mene so tudi enkrat obtozili trolanja in sem mislila da je zalitev a sem po googlanju prisla do:urbancebulj napisal/-a: ↑09. November 2017, 16:30To name leti?
Ker pozbava se ne, tako da ne vem po čem sklepaš da sme troll...
![]()
https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Trolanje
Tako da upam da je pri tebi tudi tako misljeno
in po moje je pravi Subarujevec tisti ki iskreno ljubi Subaruje, tu pa predvidevam da spadamo vsi prisotni ker nas drugace ne bi bilo tu
Luzerji pa so tisti ki ne sprejemajo pozitivne drugacnosti
rđavom kurcu i dlaka smeta
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Da bo jasno. Trol je za moje pojme nekdo, ki za zabavo malo draži z ravno nasprotnim mnenjem od splošno znanega in razumnega v določeni skupini. Subaruje se avtomatsko poveže s snegom, ergo...
Tud jest sm bil enkrat deležen (al pa večkrat) opazke, ja fak sm mislila (od sestre žena), da je en traktor vozu po asfaltiranem dvorišču. Se mi je pač zahotel po enmu razmočenmu travniku vozit in je bil avto predvsem pa podvozje nerazpoznavno zarad blata
pismo JE BLO LUŠTN
Takmu človeku ne morš razjasnit ZAKAJ in kako... ima pa vsak svoje veselje in želje KAJ ČMO. Valda ne greš drek s pižojem al renojem
K pol tud vn ne pridš 
pismo JE BLO LUŠTN
Takmu človeku ne morš razjasnit ZAKAJ in kako... ima pa vsak svoje veselje in želje KAJ ČMO. Valda ne greš drek s pižojem al renojem
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Če misliš, da je bilo napisano tebi, potem tudi prav. Tisti, kateremu je bilo pa napisano, pa že razume.
Na poste o luzerjih pa niti ne mislim odgovarjat.
Na poste o luzerjih pa niti ne mislim odgovarjat.
Meni osebno je bil quattro bolši po snegu S3 2001 l...po makadamu se mi pa zdi da lepše pelje subaru...bom videl še letošnjo zimo kako bo, ker bom imel cel čas v reduktorju xD
UPAM DA NE IZPADEM TROL
UPAM DA NE IZPADEM TROL
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov