Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Je tukaj kakšen majster za dobro pritrdit spojler na avto? Al pa če kdo pozna kakega kleparja, ki bi to dobro naredil.. Danes sem se igral s kitom Jolly Fix, ampak to ni to, mislim da bo treba kar prišrafvat 
Za kaj bo pa danes Tina kriva?picinni napisal/-a:Tina je kriva, da sem naredu en krog okol hiše v samih gatah. Sneg do kolen in še čez.
Zanimiva izkušnja :mrgreen: .
p.s. Čestitke Tini!
Dons bo šu pa 2 kroga 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Tkole se zmenimo
.
Danes ne dalam nič, ker je samoumnevno da bo zlata,
pri slalomu ali veleslalomu je pa zadeva drugačna, zato bom delal angelčke v snegu :a , recimo 20 sekund za bron, 40 s za srebro ali 60 s za zlato
.
Skratka podobno knajpanju :mrgreen:. Priprave (psihofizične) že potekajo
.
Danes ne dalam nič, ker je samoumnevno da bo zlata,
pri slalomu ali veleslalomu je pa zadeva drugačna, zato bom delal angelčke v snegu :a , recimo 20 sekund za bron, 40 s za srebro ali 60 s za zlato
Skratka podobno knajpanju :mrgreen:. Priprave (psihofizične) že potekajo
Go Westy, go!
V prihodnjih dneh bom naročal offroad LED reflektorje za na avto. Se bi še kdo priključil nakupu?
Zaenkrat gledam tole luč:
http://www.banggood.com/24Cree-LED-12Fl ... 67019.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tukaj je pa ves izbor:
http://www.banggood.com/Wholesale-LED-S ... -1407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupujem pa v glavnem preko te strani, ker vrnejo denar takoj, če izdelek ni dober in ne ustreza temu, kar so napisali, pa ker je dostava dosti hitra, recimo UKV postajo sem celo dobil prej kot v enem tednu, če gledam delovne dni pa še manj (naročil v sredo zvečer, dobil naslednjo sredo zjutraj - 4 polne delovne dni).
Zaenkrat gledam tole luč:
http://www.banggood.com/24Cree-LED-12Fl ... 67019.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tukaj je pa ves izbor:
http://www.banggood.com/Wholesale-LED-S ... -1407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupujem pa v glavnem preko te strani, ker vrnejo denar takoj, če izdelek ni dober in ne ustreza temu, kar so napisali, pa ker je dostava dosti hitra, recimo UKV postajo sem celo dobil prej kot v enem tednu, če gledam delovne dni pa še manj (naročil v sredo zvečer, dobil naslednjo sredo zjutraj - 4 polne delovne dni).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zdejle ni čas za limanje. Lahko se pri meni oglasiš, če boš počakal na toplejše dni.Legacy_46 napisal/-a:Je tukaj kakšen majster za dobro pritrdit spojler na avto? Al pa če kdo pozna kakega kleparja, ki bi to dobro naredil.. Danes sem se igral s kitom Jolly Fix, ampak to ni to, mislim da bo treba kar prišrafvat
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Se mi je mal zdelo, ampak sem kar tišal, zato pa brez uspeha. Bomo počakali 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Glede na moje izkušnje, prišraufaj in prilepi, potem pa gas čez vas.Legacy_46 napisal/-a:Je tukaj kakšen majster za dobro pritrdit spojler na avto? Al pa če kdo pozna kakega kleparja, ki bi to dobro naredil.. Danes sem se igral s kitom Jolly Fix, ampak to ni to, mislim da bo treba kar prišrafvat
VSekakor pa naj bo toplo ko boš to počel, kot pravi Thomas!
:.sup
V glavnem fantje ,da ne boste rekl ,da sm piz*a sem včeraj dobil ene par informacij...Ne vem čist točno ampak se splača vložit v kakšno delnico Novartisa.
Jaz sem insider, in lahko povem da se ne splača
Zdej pa verjemte komur želite
Zdej pa verjemte komur želite
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Do tell more,...predvsem pa kakšen insajder si. Ker če si vratar v novartisu imaš mogoče drugačne informacije kot ljudje ki imajo po par milijonov delnic.
Nazadnje ko mi je nekdo nekaj odsvetoval sem popušil 20keur, zato sprašujem.
Hec hec. Sem čist navaden IT-jevc....
Delnice so mi zadnja skrb. Me niti ne ganejo in sploh nevem kaj govorim. In se sploh ne hecam. Če si dobil tako informacijo, je že nekaj na tem.
BTW, itak Novartis skos raste. Nekega hudega propada ne bo doživel. Zdravstvo tko mazi hude D'narje...
Tako da na izgubi nebi smel bit....Če maš keš na lagerju ga prestaviš, pa počakaš mal če si dobu hint da nekaj bo....
Delnice so mi zadnja skrb. Me niti ne ganejo in sploh nevem kaj govorim. In se sploh ne hecam. Če si dobil tako informacijo, je že nekaj na tem.
BTW, itak Novartis skos raste. Nekega hudega propada ne bo doživel. Zdravstvo tko mazi hude D'narje...
Tako da na izgubi nebi smel bit....Če maš keš na lagerju ga prestaviš, pa počakaš mal če si dobu hint da nekaj bo....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Probaj pa poročajBoxer napisal/-a:V glavnem fantje ,da ne boste rekl ,da sm piz*a sem včeraj dobil ene par informacij...Ne vem čist točno ampak se splača vložit v kakšno delnico Novartisa.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost