sicer ne vem, kje se ostali vozite (ali pa letite) v sluzbo, ampak jaz se se vedno moram peljat v koloni za 2wdjci, po moznosti so se brez zimske opreme, tako, da ne pretiravat s takimi zeljaminebivedu napisal/-a:Meni tudi, še raje pa bi da se vsa tista bela gmota zapelje nad nami in nam spusti še kakšen meter ali več snega na ceste.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 5
Maš prav ampak vsaj jest jim dostikrat pokažem kaj je avto.niva13 napisal/-a: sicer ne vem, kje se ostali vozite (ali pa letite) v sluzbo, ampak jaz se se vedno moram peljat v koloni za 2wdjci, po moznosti so se brez zimske opreme, tako, da ne pretiravat s takimi zeljami
Zato vedno sčistim šipe, luči in znaka spredi in zadi
Da vedo kaj jih je doletelo
Morm se mal umirit, ker to dokazovanje je občasno kar nevarno je pa ena prednost da odkar smo družinica + adrenalin v službo in nazaj mi nekak ni do svinjanja zvečer po službi... razen občasno
Dream on.klemz napisal/-a:@niva, sej k bo preveč snega tko noben ne bo šou na cesto razn nas k mamo awd
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
A ti tudi?subi92 napisal/-a:Maš prav ampak vsaj jest jim dostikrat pokažem kaj je avto.niva13 napisal/-a: sicer ne vem, kje se ostali vozite (ali pa letite) v sluzbo, ampak jaz se se vedno moram peljat v koloni za 2wdjci, po moznosti so se brez zimske opreme, tako, da ne pretiravat s takimi zeljami
Zato vedno sčistim šipe, luči in znaka spredi in zadi![]()
![]()
Da vedo kaj jih je doletelo![]()
Morm se mal umirit, ker to dokazovanje je občasno kar nevarno je pa ena prednost da odkar smo družinica + adrenalin v službo in nazaj mi nekak ni do svinjanja zvečer po službi... razen občasno
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Jst bi jo tudi imel takoj. Bomo videli, kako bo šlo na LPP-ju s homologacijami, drugače pa rus ni napačen. ima 7 sedežev, placa ogromno, vzdržljiv je najbrž ravno toliko kot toyota, ali pa še bolj, po terenu pa tudi leze povsod (preverjeno).lupastro napisal/-a:nebivedu: moj glas dobi jota, sem jo že videl pri nas na cesti in je taka, da bi me takoj imela
Iz črnuč si hitreje če greš ob trzinski obvoznici v službo (po makadamu) skozi tomačevo in potem mimo blokov do BTC-ja. Pridem vsakodnevno vsaj 10 minut prej (sedaj ko je sneg) do službe, pa še zanimivop je k je vse zasneženo in 20cm snega na poti (občasno).niva13 napisal/-a:sicer ne vem, kje se ostali vozite (ali pa letite) v sluzbo, ampak jaz se se vedno moram peljat v koloni za 2wdjci, po moznosti so se brez zimske opreme, tako, da ne pretiravat s takimi zeljaminebivedu napisal/-a:Meni tudi, še raje pa bi da se vsa tista bela gmota zapelje nad nami in nam spusti še kakšen meter ali več snega na ceste.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne 11. Februar 2010, 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 426
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
No saj pot do trgovine je z RWD še bolj zanimiva.Tomy napisal/-a:Zato da ni treba parkirplaca kidat, zapeleš v prvi cel sneg![]()
Pa še zato ker je v zimskih razmerah tudi pot v trgovino in nazaj zelo zanimiva, vedno pridem namejan od ušesa do ušesa nazaj
Največji problem je z parkplaca prit, tam si želim LSD.
LP
R type
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Govori se, da se je "nek forumaš" opogumil, pa si privoščil Imprezo STI
http://forum.alfa-klub.com/images/smiles/eusa_clap.gif
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov