Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Kaj ta naša Evropa še vedno ne ve kje je Slovenija!
Že nekaj pošiljk sem spremljal in vedno nekaj zajebbbbbbejo. Itak vse delajo računalniki in kaj ne razumejo Slovenija, SI, SVN, Slowenia, Slovenia,...
Že nekaj pošiljk sem spremljal in vedno nekaj zajebbbbbbejo. Itak vse delajo računalniki in kaj ne razumejo Slovenija, SI, SVN, Slowenia, Slovenia,...
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Z tvojim cinizmom predstavljaš tipičnega slovenceljna.Legacy_46 napisal/-a:Probaj pa poročajBoxer napisal/-a:V glavnem fantje ,da ne boste rekl ,da sm piz*a sem včeraj dobil ene par informacij...Ne vem čist točno ampak se splača vložit v kakšno delnico Novartisa.Probaj s čim 'manjšim', saj če par jurčkov zgubiš ne bo krize ob tvojem finančnem položaju
Ma sej ni bil hint v smislu ,da bodo čez en teden vredne 50% večBackW00d napisal/-a:Hec hec. Sem čist navaden IT-jevc....
Delnice so mi zadnja skrb. Me niti ne ganejo in sploh nevem kaj govorim. In se sploh ne hecam. Če si dobil tako informacijo, je že nekaj na tem.
BTW, itak Novartis skos raste. Nekega hudega propada ne bo doživel. Zdravstvo tko mazi hude D'narje...
Tako da na izgubi nebi smel bit....Če maš keš na lagerju ga prestaviš, pa počakaš mal če si dobu hint da nekaj bo....
Uhh, da ne govorimo kaj tipičnega s svojim pisanjem predstavljaš ti, heheBoxer napisal/-a:Z tvojim cinizmom predstavljaš tipičnega slovenceljna.Legacy_46 napisal/-a:Probaj pa poročajBoxer napisal/-a:V glavnem fantje ,da ne boste rekl ,da sm piz*a sem včeraj dobil ene par informacij...Ne vem čist točno ampak se splača vložit v kakšno delnico Novartisa.Probaj s čim 'manjšim', saj če par jurčkov zgubiš ne bo krize ob tvojem finančnem položaju
PS: Važn da avto dobr pele
Čakam na DHL paket, pa me dvigne iz kauča brutalen zvok. Mulo nabija med bloki/hišami Porscheja GT3. Je pripeljal Gospodično!
@legacy_46, nobene zamere ni ampak se postavljaš vedno na stran množice,da te le ta nebi izobčila če boš slučajno razmišljal z svojo glavo ali pa odreagiral kako drugače.
Vsekakor pa z svojim pisanjem sporočam,da ne pašem v prostor ozkogledih ljudi ki vedo samo tisto kar jim v življenju servirajo pred nos ter jim povedo,da tako morejo stvari bit.
Upam,da boš razumel napisano.
PS.: Omenil bi ti tudi,da se nisva dolgo poznala pa ko si me rabil ti nisem hrbta obrnil kljub temu,da se tukaj obnašaš do mene tako kot pač se. Lahko ti še par stvari povem ki me srbijo ampak v živo ker se drugih ne tiče. Sicer me pa sploh ne tangira preveč ali čudijo take stvari od ljudi v teli državi. We are who we are, right?
Vsekakor pa z svojim pisanjem sporočam,da ne pašem v prostor ozkogledih ljudi ki vedo samo tisto kar jim v življenju servirajo pred nos ter jim povedo,da tako morejo stvari bit.
Upam,da boš razumel napisano.
PS.: Omenil bi ti tudi,da se nisva dolgo poznala pa ko si me rabil ti nisem hrbta obrnil kljub temu,da se tukaj obnašaš do mene tako kot pač se. Lahko ti še par stvari povem ki me srbijo ampak v živo ker se drugih ne tiče. Sicer me pa sploh ne tangira preveč ali čudijo take stvari od ljudi v teli državi. We are who we are, right?
Pri nas je tudi en tak. Mojih let, pred leti je mokco v rezervoarjih tovornjakov vozilTedyBi napisal/-a:Čakam na DHL paket, pa me dvigne iz kauča brutalen zvok. Mulo nabija med bloki/hišami Porscheja GT3. Je pripeljal Gospodično!
Don't allow your mind tell your heart what to do.
:iuh :iuh :iuhBoxer napisal/-a: PS.: Omenil bi ti tudi,da se nisva dolgo poznala pa ko si me rabil ti nisem hrbta obrnil kljub temu,da se tukaj obnašaš do mene tako kot pač se. Lahko ti še par stvari povem ki me srbijo ampak v živo ker se drugih ne tiče. Sicer me pa sploh ne tangira preveč ali čudijo take stvari od ljudi v teli državi. We are who we are, right?
Mi lahko kdo pomaga, a se splača prjavt na policijo, da so mi ukradl smernike z vozila, glede na to da niso zavarovana svetlobna telesa?
Klemz - koker imam jaz iskušnje z njimi, se ne sekirajo kaj dost, če bi ti ukradli vozilo, kaj šele ene žmigovce. 
Forester diesel
Prašat ni greh, je pa ku*ac k stvar ni tok pocen, original z 18% rabatom 24€/par.
Kaj lahko prosim!
Sem tolko čakal na paket od DHLa, ga končno pripelje Pošta Slovenije in še poškodovana vsebina! Koga moram sedaj kregat/terjat, DHL ali PS?
Sem tolko čakal na paket od DHLa, ga končno pripelje Pošta Slovenije in še poškodovana vsebina! Koga moram sedaj kregat/terjat, DHL ali PS?
Čaki mal? Kako ti je Pošta Slovenije prpelala paket če si DHL plaču? Prtožš se na tisto firmo k ti je dostavla. Drgač pa čes prek ebaya se na prodajalca obrn.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Dhl ma pogodbo s pošto slovenije
k nam, k živimo v rovtah dhl ne pride
Za prevoz je pa odgovoren dhl najbrž... Tako da njih za jajca.
Za prevoz je pa odgovoren dhl najbrž... Tako da njih za jajca.
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Samo kot zanimivost. Meni v Avstriji tudi DHL pakete poštar prnese... je pa res, da marsikdo Celovec enaci z rovtamKristijan napisal/-a:Dhl ma pogodbo s pošto slovenijek nam, k živimo v rovtah dhl ne pride
![]()
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost