Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Hvala vsem, zdaj pa iskanje, csla jeba kako zoprne iakalnike imajo...

Nisi povedal, a za nakup al za najem.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ideja je nakup enih starih jajc.

- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Če kdo nabavlja na strongflex.eu, lahko vpiše kupon subaru5, za 5% popusta, za več nisem našel 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Hehe, očitno vsi puše pri njih kupujejo, ker drugje jih ni za dobit.
Forester (2004-06) in Outback (2004-06)
Bom kar tole temo okupiral, ker mi je od vseh nekako za to objavo najbolj primerna.
Kot sem že v predstavitvi napisal, počasi prihaja čas, ko bodo moja stara kola zrela za menjavo. Nekako sem imel v igri Foresterja, čeprav se vedno bolj v ožjo izbiro vriva tudi Outback.
Zanima me, če je v bližnji prihodnosti načrtovano kakšno srečanje, kjer bosta oba v naslovu omenjena predstavnika prisotna, lastnika pa bi bila toliko prijazna, da bi se lahko zapeljal en kratek krogec po parkingu. (Vem...avta, babe pa noža se ne posoja. No...babo pa nož še mogoče, avta pa ne.) oziroma če je v okolici Celja kakšen tako prijazen lastnik, da bi bil za akcijo. Seveda plačam v pivovsvki protivrednosti (da se ne bi slčajno kdo obregnil ob to, in imel to za kakšno delo na črno).
Mal moram sprobat kak se kaj sedi not, kak je preglednost ... Pač na sploh v katerem od teh se počutim kot doma na fotelu v dnevni, kjer točno vem kje je daljinec, flaša z vodo pa ročka od kamina, da mi ni ne prevroče ne prehladno.
Kot sem že v predstavitvi napisal, počasi prihaja čas, ko bodo moja stara kola zrela za menjavo. Nekako sem imel v igri Foresterja, čeprav se vedno bolj v ožjo izbiro vriva tudi Outback.
Zanima me, če je v bližnji prihodnosti načrtovano kakšno srečanje, kjer bosta oba v naslovu omenjena predstavnika prisotna, lastnika pa bi bila toliko prijazna, da bi se lahko zapeljal en kratek krogec po parkingu. (Vem...avta, babe pa noža se ne posoja. No...babo pa nož še mogoče, avta pa ne.) oziroma če je v okolici Celja kakšen tako prijazen lastnik, da bi bil za akcijo. Seveda plačam v pivovsvki protivrednosti (da se ne bi slčajno kdo obregnil ob to, in imel to za kakšno delo na črno).
Mal moram sprobat kak se kaj sedi not, kak je preglednost ... Pač na sploh v katerem od teh se počutim kot doma na fotelu v dnevni, kjer točno vem kje je daljinec, flaša z vodo pa ročka od kamina, da mi ni ne prevroče ne prehladno.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Re: Forester (2004-06) in Outback (2004-06)
A res prov vodo piješ doma?
Mam legija 2006, če ti višina ne igra vloge in če boš zahajal kaj v gorenjske konce, smučat mogoče :P ti ga dam z veseljem za en krog
samo da te zvabimo med pripadnike outbacka in legacya haha

Mam legija 2006, če ti višina ne igra vloge in če boš zahajal kaj v gorenjske konce, smučat mogoče :P ti ga dam z veseljem za en krog
Če bi bil vedež, nebi bil revež 
Ja kaj pa misliš. Mi gremo v oštarijo na pir. 
Ja sej notr je legi pa outback tak enak. Razn tega, da če te mal v križu matra, se lažje iz outbacka spraviš ven.
Smučam ne, ko bom pa kej lazu po tistih koncih, se pa javim. Ja sej bolj kot gledam pa bolj kot gruntam, bolj me proti outbacku vleče. Sicer mudi se mi nikamor ne, tak da mam čas lepo mal trg raziskat. Pa se z glavo odločt.
Ja sej notr je legi pa outback tak enak. Razn tega, da če te mal v križu matra, se lažje iz outbacka spraviš ven.
Smučam ne, ko bom pa kej lazu po tistih koncih, se pa javim. Ja sej bolj kot gledam pa bolj kot gruntam, bolj me proti outbacku vleče. Sicer mudi se mi nikamor ne, tak da mam čas lepo mal trg raziskat. Pa se z glavo odločt.
Gabrca kontaktiraj mogoce ima kaj zate 
Foresterja je v neki drugi temi napisal da ima enega, če ne celo dva (vem da je pisal za tri)
Sam pa mislim da vozi outbacka tudi? A ni nekaj na tem?
Sam pa mislim da vozi outbacka tudi? A ni nekaj na tem?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če prideš do Ljubljane boš lahko 2 3 sprobal 
H6 je šel od doma 
Tale mi je pa všeč! Post mislim.
Zdravo,
Zanima me če ima kdo izkušnje z obnovo alu platišč pri Koritniku v Grosuplju.
http://koritnik.si/
Zanima me če ima kdo izkušnje z obnovo alu platišč pri Koritniku v Grosuplju.
http://koritnik.si/
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
A ni s Trzina (Depala vas).. Sam nimam direktnih izkušenj, ampak bojda je en največjih mojstrov za prašno barvanje platišč.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost