Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 5

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 18. Februar 2010, 08:10

Sinoči sem bil brez besed. Ne morem verjeti kako je zmogla to narediti, osvojiti olimpijsko medaljo. Sploh, ko sem danes zjutraj prebral kakšne poškodbe ima.

PETRA ČESTITAM!!!!!

Upam, da se čimpreje in predvsem brez nadaljnih posledic okrevaš!
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. Februar 2010, 08:17

Se pridružujem čestitkam. Ma pa res smolo kar se poškodbe tiče. Upam da čim prej okreva.

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 18. Februar 2010, 08:29

pismo, mal berem siol sportal in komentarje spodaj... del našega naroda je res zahojen :roll:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 18. Februar 2010, 09:32

Eni so res primitivni,zahojeni bedaki... :x
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 18. Februar 2010, 10:21

Pred poškodbo so okol mene usi navijal,ko je pa padla je bla naenkat najslabša,sej sm vedu da bo tko,itd..konji zahojeni.Bravo Petra!

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 18. Februar 2010, 11:45

Iz pekla do nebes sem si rekel takoj po osvojeni diamantni medalji. Zadnje metre sem tulil in klečal pol metra pred TVjem... Spregledal spet pol minute po prečkanju cilja...

Zanimivo, enaka mesta so si punce razdelile tudi letos na Rogli

http://lh3.ggpht.com/_q3flRXPIyCE/Sy_MJ ... G_8538.jpg

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 18. Februar 2010, 11:48

Jeklena punca tale Majdička, res škoda pa da je sploh šla v tisto luknjo.

Drugač pa jebeš EJ18, EJ20,EJ22,EJ25... ;-) ;-)

Subarujev poiskus s F1

http://www.iwoc.co.uk/images/subaru/subaruflat12.jpg

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1132

Odgovor Avtor: Unikat » 18. Februar 2010, 12:01

Nekoč nekdaj sem še en video sestavil o tejle formulci. http://www.youtube.com/watch?v=yBSh9qecTHQ
Ne najdem pa nikjer nobenga videa dejansko v akciji. Da bi se dal slišat zvok te pošasti. :twisted:
Baje je bil motor pretežek, posledično rezultati slabi.
EJ257, FB25

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4127
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 18. Februar 2010, 12:19

Tudi konstrukcijsko za formulo naj ne bi bil primeren, ker more bit zaradi glav s strani višje nameščen kot linijski motorji.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 18. Februar 2010, 16:25

No tole je dober primer, ko si nekaj tako močno želiš, da ti na koncu uspe dobiti, pa če za vsako ceno, bravo Petra...kdor išče ta najde...

....in našel sem danes tudi sam :lol: Po 10 letih vožnje, so tudi mene danes dobili z telefonom v roki med vožnjo...v želji po tem, da se izognem kazni, sem dobrovoljno pokazal homologacijo, po uprašanju če vem, čemu so me ustavili veselo prikimal, :oops: in razložil, da je avto serijski, kar pa ni preprečilo izročitve kazni "prijazni" policistki, :shock: :-P :D kljub temu, da je bil njen zaključek, da so Subaruji športno nastrojeni... :D

Uporabniški avatar
kamnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 615
Kraj: GORJE
Kontakt:

Odgovor Avtor: kamnek » 18. Februar 2010, 18:46

no tako da veste

slovenci smo sami krivi da je petra sploh padla
no je kriv G. PONIKVAR

na začetku ugrevanja je drugo uvrščena (kowalcik) sla do njega in mu povedala da je uvinek zelo leden in nevaren
na kar se je on krohetal

tako da boste vedl da tuki mednaroden olimpijsk komite in organizator iger nista nič kriva
saj je naloga tehničnih delegatov da si ogledajo progo in ocenijo ali je varno nastopati

me zanima sedaj kako bo petra udarila po ponikvarju

Uporabniški avatar
CrazyDriver
Uporabnik foruma
Prispevki: 288
Kraj: Rovte

Odgovor Avtor: CrazyDriver » 18. Februar 2010, 19:11

ja seveda, verjetno to, da na zunanji (!) strani ovinka ni bilo ograje, tudi ni krivda organizatorja. pa tut za smrt gruzijca niso krivi organizatorji, saj niso oni tam zato, da preverjajo varnost proge...dejmo še na smukih ograje umaknt, sej bodo sami krivi če bodo padli na ledeni progi ter zgrmeli v drevo...

mislim, kiri komentarji :roll:

Petra LEGENDA!
Civic 93', Accord 03', Outback 12', vmes pa vseskozi Fori 99'

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 18. Februar 2010, 19:34

Se strinjam. Tele olimpijske so res ene najbolj šalabajzerskih vseh časov in upam, da se do konca vse srečno izteče.
Kamnek, ne razumem pa, da v lastno skledo pljuvaš. :shock: Tak komentar sodi kvečjemu na kakšno 24kur stran....

Uporabniški avatar
markoter
Uporabnik foruma
Prispevki: 645
Kraj: Radlje ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Avtor: markoter » 18. Februar 2010, 20:05

bravo Petra, je dokazala da se lahko marsikateri det primerja z njo.

čestitke

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 18. Februar 2010, 21:26

CrazyDriver napisal/-a:ja seveda, verjetno to, da na zunanji (!) strani ovinka ni bilo ograje, tudi ni krivda organizatorja. pa tut za smrt gruzijca niso krivi organizatorji, saj niso oni tam zato, da preverjajo varnost proge...dejmo še na smukih ograje umaknt, sej bodo sami krivi če bodo padli na ledeni progi ter zgrmeli v drevo...

mislim, kiri komentarji :roll:

Petra LEGENDA!
ob tej priliki bi pa kar pritrdil kamneku. Kot športnik sam vem, da je naloga delegata, da na tekmovanju preveri ustrezne varnostne in tekmovalne pogoje in je on tisti, ki more organizatorskemu timu naložiti navodila, kako in kaj zavarovati in poštimati.
Heh, smešno je edino to, da pri nas v atletiki delegat jamra če stojalo za krogle zlagati med serijami ne ustreza predpisom, pri smučarskih tekih, smuku in lugerjih pa dopustijo nezavarovane ovinke...
Konec koncev ima organizator najete le delavce, ki progo pripravijo... delegat pa naj bi bil strokovno usposobljen in prisoten na tekmi prav s tem namenom, da do takih nesrečnih pripetljajev ne bi prihajalo.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov