Na WRX 03-04 je sigurno. Sem ga imel in odstranil, preden bi se sesul in šel v turbino.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
EJ257, FB25
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Wrx-e so ga imele, v up-pipu, da
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Mam dva up-pipe-a za mojo 03 WRX, enga brez in enga s katalizatorjem.
Reče se mu "pre-catalytic converter"....potem je pa še front pa rear catalytic converter...dušilo na dušilo čez dušilo
https://i.pinimg.com/originals/5e/a3/15 ... 799dbe.gif
Če kdo ne ve, odstranitev tega "pre-catalytic" šrota ti spusti spool turbine za nekih ~700 obratov, tako da se priporoča odstranitev, sploh ker brez avto še vedno naredi tehničnega 
Reče se mu "pre-catalytic converter"....potem je pa še front pa rear catalytic converter...dušilo na dušilo čez dušilo
Zadnjič spremenil BackW00d, dne 09. Junij 2020, 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Luka kolk si plačal za kubik hrastovih fosnov 7-10cm ?
Tole je švoj kubik materiala al ti je še kej ostalo, zgleda mi bolj močnih pol kubika
Men so take klopce čist fensi, pa če gledaš cene gasilskega kompleta ki je sicer mobilen, je takale klop lahko še dokaj podobne cene (razen če mam zmotne cene kubika takega hrasta v glavi). Pa navsezadnje če imaš komplet skos na istem mestu ni potrebe po mobilnosti.
Stvar zgleda za "sedi-5"

Tole je švoj kubik materiala al ti je še kej ostalo, zgleda mi bolj močnih pol kubika
Men so take klopce čist fensi, pa če gledaš cene gasilskega kompleta ki je sicer mobilen, je takale klop lahko še dokaj podobne cene (razen če mam zmotne cene kubika takega hrasta v glavi). Pa navsezadnje če imaš komplet skos na istem mestu ni potrebe po mobilnosti.
Stvar zgleda za "sedi-5"
Mi smo tist katalizator odstranil da nebi sčasoma kej v turbino potegnil. Tehnični je pa BP plini
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Miza je za stranko, tak da bi nas čudno gledli, če bi kar naenkrat na njihovem dvorišču blo parkiranih ene 15 Subarujev
Jaz sem za kubik hrasta plačeval vse od 390€ naprej. Seveda rezanga na različne debeline in suhga. Povprečno je realna cena za hrast rečmo 500€, odvisno od prodajalca, pa še kak davek zraven itd....BackW00d napisal/-a: ↑09. Junij 2020, 22:16Luka kolk si plačal za kubik hrastovih fosnov 7-10cm ?
Tole je švoj kubik materiala al ti je še kej ostalo, zgleda mi bolj močnih pol kubika![]()
Stvar zgleda za "sedi-5"![]()
![]()
![]()
Je pa seveda lahko hitro dražji, če gre za kake izven standardne debeline, in ti pač kdo dvigne ceno glede na to, kolk nujno ti to rabiš. Za ta hrast sem plačal 500€ po kubiku, šlo ga je pa v mizo cca 0,8 kubika. Se hitro nabere, noge 16x16cm, plošča 100x220x7cm, vsi prečniki, sedala, naslonjala. Pa to so točne mere, prej je blo seveda še vse večje.
Kolk pa pride gasilski komplet pa ne bi vedu, če me pa kaj jezi so pa to mize, ki se guncajo
Heeh kdo bi si mislu, upam da jst tega na foresterju nimam... Ali pac?BackW00d napisal/-a: ↑09. Junij 2020, 22:11Mam dva up-pipe-a za mojo 03 WRX, enga brez in enga s katalizatorjem.
Reče se mu "pre-catalytic converter"....potem je pa še front pa rear catalytic converter...dušilo na dušilo čez dušilohttps://i.pinimg.com/originals/5e/a3/15 ... 799dbe.gif Če kdo ne ve, odstranitev tega "pre-catalytic" šrota ti spusti spool turbine za nekih ~700 obratov, tako da se priporoča odstranitev, sploh ker brez avto še vedno naredi tehničnega
![]()
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Ja, seveda je to dvorezen meč, ker če pa kaj polomi v motorju pa ti ta katalizator lahko prestreže kak del bata in s tem reši turbo
Jp, jst mam napačne cene v glavilukaprelesnik napisal/-a: ↑09. Junij 2020, 23:58...Jaz sem za kubik hrasta plačeval vse od 390€ naprej. Seveda rezanga na različne debeline in suhga. Povprečno je realna cena za hrast rečmo 500€, odvisno od prodajalca...
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Bo v prihodnjih dneh kdo potoval iz Ajdovscine proti LJ, CE, MB?
Bi mel nekaj za prevzet.
Bi mel nekaj za prevzet.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Jst sm tud frej za aftercorono drajv.
Vixa hvala za ponudbo. Ampak tip gre 25ga na morje.
Tako da če je kdo slučajno iz tistga konca, da prevzame, pa pol naprej spravmo, to bi pa šlo.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Je samo meni avto.net z vsako prenovo bolj glup?
včasih si lahko oglase razporedil v kaskado in si jih videl na stran cca. 12, zdaj je pa tak razmik med njimi da na 14'' ekranu vidim samo 3, kaže pa samo letnik, prevoženi kilometri, vrsta goriva in menjalnik. Isuse
včasih si lahko oglase razporedil v kaskado in si jih videl na stran cca. 12, zdaj je pa tak razmik med njimi da na 14'' ekranu vidim samo 3, kaže pa samo letnik, prevoženi kilometri, vrsta goriva in menjalnik. Isuse
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost