Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Kul, tnx za info. Bova v kontaktu subi 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ve kdo mogoce za ksnga sposobnga licarja,ki nima dolge cakalne vrste (vecinoma so salabajzerji al imajo pa mesecno cakalno dobo:P?
Hvala
Hvala
Kaj je zate sposobn?
Da pobarva Evota k je bil že nov slab pobarvan 
Hehe. Ne Mica je ok sam je pa sledila salabajzerija pri drugih projektih.
Dobr licar je tist, ki nardi tako kot je bilo zmenjeno in ne seka ovinkov do cilja::P
Dobr licar je tist, ki nardi tako kot je bilo zmenjeno in ne seka ovinkov do cilja::P
Včeraj popoldne blizu Iga na eni lokalni cesti mi pelje nasproti faceliftan forester prve generacije. Naenkrat mu, kot že večkrat videno na kakšnih rally posnetkih, na lepem odpre havbo in butne na vetrobransko šipo. Nič kaj prijetno za videt, čeprav komično. 
Toj rea sranje. Zbijes haubo, sipo, ce pa se trznes prevec gres pa v maline. Nekak sm se navadu pr starih avtih spucat mhanizem pa na novo namazat, da se res lepo vrne nazaj na svojo pozicijo in da zagrab tko k je treba.
Hm, če sam mehanizem spusti ima še neke vrste rezervo, k se pokrov zatakne. Men je mehanizem že spustil, ampak je rezerva opravila svoje, mislim, da je bilo na AC pri cca 130. Očitno sem imel še ve sreče, kot sem mislil, da jo imam...
A bi bil kdo za, da nardimo eno temo s fotkami nasih avtov?
Vsak prilepi eno ali dve sliki avta, da bomo tisti, ki se ne poznamo vseh, lazje nasli koga smo srecali. Da so te slike zbrane na enem mestu in ni treba potem iskat po celem forumu pa klikat strani, da najdem, ce je kdo od nasih slucajno bil.
Vsak prilepi eno ali dve sliki avta, da bomo tisti, ki se ne poznamo vseh, lazje nasli koga smo srecali. Da so te slike zbrane na enem mestu in ni treba potem iskat po celem forumu pa klikat strani, da najdem, ce je kdo od nasih slucajno bil.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Tudi meni, pri nekih 30 preveč po regionalki
Kot je klemz rekel. v malček gre lahko šipa, havba, panti, blatniki pa še kaj če maš srečo....da ne govorim da zaradi slepote priletiš v kako prepreko ali da greš v maline. Ni to hec!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Men jo je enkrat odprlo na ac pri cca 120, na golfu 2, sem samo ustavu na odstavnem pa zaprl, nič škode na srečo, je pa smotan filing, k se ti kr na enkrat stemni 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jaz sem za, ni slaba idejazokster napisal/-a: ↑23. Junij 2018, 22:18A bi bil kdo za, da nardimo eno temo s fotkami nasih avtov?
Ce bo se kdo za, pol se sam blazev zegen admina pocakamo in lahko gremo v akcijo.SubieSlo napisal/-a: ↑25. Junij 2018, 17:22Jaz sem za, ni slaba idejazokster napisal/-a: ↑23. Junij 2018, 22:18A bi bil kdo za, da nardimo eno temo s fotkami nasih avtov?
Vsak prilepi eno ali dve sliki avta, da bomo tisti, ki se ne poznamo vseh, lazje nasli koga smo srecali. Da so te slike zbrane na enem mestu in ni treba potem iskat po celem forumu pa klikat strani, da najdem, ce je kdo od nasih slucajno bil.![]()
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Zakaj čakat, odprite temo pa limajte slike.
Sem vam odprl temo, pa limajte:
https://www.subaru-slo.net/forum/viewto ... 30&t=10988
Sem vam odprl temo, pa limajte:
https://www.subaru-slo.net/forum/viewto ... 30&t=10988
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kaj pravte no tole rotacijo, da se tudi rezervna guma "enakomerno" obrablja?
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost