Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Kamorkoli v tujino greš, vidiš da njihove ceste obnavljajo in flikajo, pri nas pa raje čez mostove naredijo zaporo in se voziš potem izmenično, ceste pa zaflikajo samo toliko da jih kdo ne toži zaradi prevelikih lukenj. V končni fazi je pa nekje 70% naših cest uničenih.irCAR81 napisal/-a:Pretiravat pa spet ni treba.
Samo v LJ tega ne boš toliko videl, ko greš pa malo izven večjih mest, pa vidiš da je orenk porazno stanje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Počakajva da se kdo, ki se ne vozi samo po LJ javi z informacijo iz prve roke.nebivedu napisal/-a:Kamorkoli v tujino greš, vidiš da njihove ceste obnavljajo in flikajo, pri nas pa raje čez mostove naredijo zaporo in se voziš potem izmenično, ceste pa zaflikajo samo toliko da jih kdo ne toži zaradi prevelikih lukenj. V končni fazi je pa nekje 70% naših cest uničenih.irCAR81 napisal/-a:Pretiravat pa spet ni treba.
Samo v LJ tega ne boš toliko videl, ko greš pa malo izven večjih mest, pa vidiš da je orenk porazno stanje.
Do takrat lahko zgolj ugibava.
Sem se sedaj nekaj dni vozil po slabših cestah v tujini, pa so tiste slabše v tujini zelo primerljive z našimi "dobrimi".
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Katero tablico za cca 200€? Uporaba večinoma za srfanje, branje raznih pdfjev, pregled fotk. Želja po čimboljši ločljivosti in vidljivosti ekrana. Gps obvezen. Je za to ceno sploh možno?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kaj ima kdo za posodit dvigalo za motor? Fino pa je, da je iz obale.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Jaz uporabljam ASUS MemoPad HD 7. Predvsem mi je všeč, ker ima vzdržljivo baterijo - navigacija brez problema na njej laufa cel dan, od jutra do večera, pri tem da je v ozadju vedno vsaj še ena aplikacija. Pred dobrim letom in pol sem zanjo plačal nekih 150€. Za moje potrebe super zadeva. :.supSajmon napisal/-a:Katero tablico za cca 200€? Uporaba večinoma za srfanje, branje raznih pdfjev, pregled fotk. Želja po čimboljši ločljivosti in vidljivosti ekrana. Gps obvezen. Je za to ceno sploh možno?
sam imam pa ASUS VivoTab Note 8. Zdrži nekih 8 ur gledanja risank (sprobano v živo med vožnjo iz ljubljane na korčulo).
Ne vem pa če ima GPS.
Ne vem pa če ima GPS.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Nevem, če je dobro 8 ur risanke gledat...

Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Js imam ASUS Transformer book T100, tablica z odstranljivo tipkovnico (dockom) in z Windows 8.1, sicer nima GPS, ampak za gledat filme med vožnjo, za gledat service manual v avtu ali pa za skenirati kode z OBD kablom je odlična.
Po tovarniških podatkih baterija zdrži 11h, kar pa še nisem sprobal, saj je nikoli nisem še rabil toliko časa, ampak za tisko kar sem jo rabil je bilo vedno dovolj baterije.
Če želiš GPS lahko rešiš to tako, da na telefon namestiš aplikacijo GPS2Bluetooth in tako prek bluetootha prenašaš GPS podatke na tablico.
http://steffen.gulpe.de/gps2bluetooth/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja tablica ima 32GB flash pomnilnika v samem "zaslonu" v tipkovnici pa ima 500GB disk.
Ima en USB 3.0 port na tipkovnici in en micro-B konektor (kot v pametnih telefonih), ki je polnilni konektor (vleče 3A) in podpira tudi OTG adapter, tako da se ga z tem adapterjem pretvori v navaden USB 2.0 port.
Te tablice dobiš za 200€ na bolhi in mislim usaj zame je odlična, saj je majhen prenosnik, na katerem lahko delaš vse kar delaš na velikem računalniku.
Po tovarniških podatkih baterija zdrži 11h, kar pa še nisem sprobal, saj je nikoli nisem še rabil toliko časa, ampak za tisko kar sem jo rabil je bilo vedno dovolj baterije.
Če želiš GPS lahko rešiš to tako, da na telefon namestiš aplikacijo GPS2Bluetooth in tako prek bluetootha prenašaš GPS podatke na tablico.
http://steffen.gulpe.de/gps2bluetooth/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja tablica ima 32GB flash pomnilnika v samem "zaslonu" v tipkovnici pa ima 500GB disk.
Ima en USB 3.0 port na tipkovnici in en micro-B konektor (kot v pametnih telefonih), ki je polnilni konektor (vleče 3A) in podpira tudi OTG adapter, tako da se ga z tem adapterjem pretvori v navaden USB 2.0 port.
Te tablice dobiš za 200€ na bolhi in mislim usaj zame je odlična, saj je majhen prenosnik, na katerem lahko delaš vse kar delaš na velikem računalniku.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ni slike...Thomas22 napisal/-a:Kateremu Subaruju pripada tale armatura?
https://lh3.googleusercontent.com/xHyyp ... 32-h918-no
V bistvu kr nobenih Thomasovih (novejših) slik ne kaže, vsaj meni.danci1973 napisal/-a:Ni slike...Thomas22 napisal/-a:Kateremu Subaruju pripada tale armatura?
https://lh3.googleusercontent.com/xHyyp ... 32-h918-no
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost