Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Jes uporabljam brisače iz eurospina, 2 ogromni roli v paketu, pa ni problemov z muckami. Stelex pa najraje original, drugače se mi precej bolj rosijo šipe, kadar je vlažno.
Ja men je oče že od začetka priporočal ta papir, ki je trši in ne 'razpade' tako hitro (ne rabiš ravno za vsako šipo nov kos), se ga pa ne dobi več povsod, ker to ni navadna bela mehka kuhinjska brisača. Seveda pa je treba dat tudi nekaj od svoje roke, če ne v vsakem primeru ne bo ničFusion napisal/-a:rdeča ne pušča muckov? a risi se tudi ne poznajo po steklu?Legacy_46 napisal/-a:Stelex, pa seveda taprav papir, trši rdeč v roli
od belih imam ponavadi vse kosmato pa drgnt je treba kot butl.
Sem razmišljal o takem pripomočku za vetrobransko steklo. Ostala niso tak problem.
http://www.banggood.com/Car-Windshield- ... 72431.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ivec.si/katalog/MDkuMDIuMDE= ... 1x_12.html
Mikrofiber cune......pol jih pa lepo v stroj daš oprat pa je :.sup
Stelex + microfibrebeliblisk napisal/-a:Mikrofiber cune......pol jih pa lepo v stroj daš oprat pa je :.sup
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mal preganjanja dolgčasa in spomin na legendo 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
to si sprintaš črte, pa potem samo barvaš al kako imaš tehniko?
Tehnika 'paper na ekran'Fusion napisal/-a:to si sprintaš črte, pa potem samo barvaš al kako imaš tehniko?
Ne, saj v živo precej lepše izgleda
A mi zna kdo povedat komu nej dam lamelo sklopke obdelat da bo zdrzala navor nad 400nm? Uceri sm menjal vztrajnik pa komplet sklopko ampak pri "kick downu" zdrsne.
Em lahko bi kupu boljšo sklopko ?
Včasih vem,da je Sinter delu kao neke "karbonske" lamele iz izrabljenih.
Problem je v tem, da je bla lamela nakonc in sem mislu, da je to to.
Ja mal jo probi "zakurt" (da se mal ulaufa) in če ne bo nč bolš boš kupu eno dobro lamelo pa je (sej cene samih lamel niso tolk hude).
Dizli imajo vseeno kar dosti Nm,mal čipan ma zih tolk kt OEM STIka,sklopka pa dvomim da ima 240mm.
Dizli imajo vseeno kar dosti Nm,mal čipan ma zih tolk kt OEM STIka,sklopka pa dvomim da ima 240mm.
Ja avto je čipan, prva mapa je bla ok, je še stara sklopka držala, druga mapa je pa mal huda že za stock setup. Zaenkrat so rekl nej počakam če se bo unesla, drgač pa drugo lamelo poiskat 
Tole karbonsko sranje ni za v avto,sem ravno pred parimi tedni enega Outback-a razdrl in je karbonska lamela ubila poleg sebe še potisno ploščo ter vztrajnikbeliblisk napisal/-a:Em lahko bi kupu boljšo sklopko ?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost