Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
carfax pol qurca ni vreden, je vseeno če vin vpišeš v googla in boš dobil več podatkov...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Glede štroma. Ko sem enkrat sam videl koliko toka teče pri nas v vsak trakt stavbe, po vsaki fazi, sem kal malce zamrznil, ker nisem mogel verjet cifram....
Imamo tri trakte, v vsakega tečejo po tri faze, in na vsaki fazi trošimo 500A štroma??!?!
Hmmmm, ok?
Nekje cca 1400 računalnikov + ekrani + luči, aklimati, hladilniki, itd itd...
Imamo tri trakte, v vsakega tečejo po tri faze, in na vsaki fazi trošimo 500A štroma??!?!
Hmmmm, ok?
Nekje cca 1400 računalnikov + ekrani + luči, aklimati, hladilniki, itd itd...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Nastavil tole, pa se še vedno sam od sebe prižiga.nebivedu napisal/-a:Desni gumb na start gumb, klik na device manager in izberi mrežno kartico in klikni na properties od te mrežne kartice. Taqm pod advanced boš potem našel nastavitve tvoje mrežne kartice.Thomas22 napisal/-a:Računalnik ima priklopljen internet preko ruterja. Nazadnje sem priklopil tudi zunanji disk.
Glede na to, da mi "U driverjih kartice dej wol oz wake on lan na disable." tole ne pove veliko, ker nisem računalničar, bi prosil za bolj obširno razlago.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Potem je najbrž v BIOSu nastavljena možnost Wake on Lan.
Poskusi najprej iztakniti omrežni kabel in poskusi ga izklopiti, če se potem ne prižge je res problem v mrežni kartici.
Če pa se problem ponavlja, počasi odklapljaj zunanje naprave (miš, tipkovnica, printer ipd) eno po eno in preizkusi če se kaj spremeni.
Poskusi najprej iztakniti omrežni kabel in poskusi ga izklopiti, če se potem ne prižge je res problem v mrežni kartici.
Če pa se problem ponavlja, počasi odklapljaj zunanje naprave (miš, tipkovnica, printer ipd) eno po eno in preizkusi če se kaj spremeni.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Mogoče še v nastavitvah enostavno za test onemogočiš mrežno kartico. Sicer ti net ne bo delal, a boš vsaj videl, če res mrežna kaj "proži".
Ker je nekdo vdrl v profil Subaru klub in ga tudi izbrisal oziroma mi onemogočil dostop do njega sem naredil nov profil z imenom Klub Ljubiteljev Vozil Subaru. Bodoči prijatelji dobrodošli na njem.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
To misliš na Facebook-u verjetnokarel napisal/-a:Ker je nekdo vdrl v profil Subaru klub in ga tudi izbrisal oziroma mi onemogočil dostop do njega sem naredil nov profil z imenom Klub Ljubiteljev Vozil Subaru. Bodoči prijatelji dobrodošli na njem.
Prijatel sprejet :.sup
.....folk ma res preveč časa....
.....folk ma res preveč časa....
Jaz na netu še vedno ne obstajam in nimam facebooka, tako da niti nisem opazil.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Seveda obstajaš, samo drugo ime uporabljaš. :-)
Nimam fb profila.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ali kdo uporablja varilno masko, ki se sama zatemni? Mislim kako profi zadevo, ne tiste Kitajske za 30€. Meni je prav ena taka ravno crknila.
Zanimajo me izkušnje...
Zanimajo me izkušnje...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Znanec jo uporablja, pa pravi, da je ne zamenja več. Ma pa merkurjevo... 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Midva pri MWT uporabljava več mask, od tega so dve avtomatski.
Ena je melace bolj fensi, potrebuje baterije, v rangu 300€ in jo moraš fizično prižgat, ko začneš delat, drugače je Flash!
Druga pa je oldschool na sončne celice, ko začneš varit zatemni. Pred tem jo ne rabiš prižigat...
Na obeh nastavljaš sensitivity in koliko je temna šipca (od 7-13) s tem da tista na baterijo temni hitreje kot tista brez baterij. Za moje pojme obe dosti hitro zatemnijo, in brez slepenja, je pa tista na baterijo mogoče res kanček hitrejša in bolj natančna in ne zatemnjuje "na suho", oziroma ne preneha temnit če narediš rahlo senco z roko/pištolo....
Dražja je seveda tudi malce lažja, in ima boljši mehanizem za spuščanje (trz z glavo in jo maš dol) (ne ščipa ušes
)
Cenovni rang tele druge ne vem, niti ne vem firm, moram pogledat, so pa obe iz trovine varesi/zavas....
Priporočam ful!
Thomas tko ve da so kul
Ena je melace bolj fensi, potrebuje baterije, v rangu 300€ in jo moraš fizično prižgat, ko začneš delat, drugače je Flash!
Druga pa je oldschool na sončne celice, ko začneš varit zatemni. Pred tem jo ne rabiš prižigat...
Na obeh nastavljaš sensitivity in koliko je temna šipca (od 7-13) s tem da tista na baterijo temni hitreje kot tista brez baterij. Za moje pojme obe dosti hitro zatemnijo, in brez slepenja, je pa tista na baterijo mogoče res kanček hitrejša in bolj natančna in ne zatemnjuje "na suho", oziroma ne preneha temnit če narediš rahlo senco z roko/pištolo....
Dražja je seveda tudi malce lažja, in ima boljši mehanizem za spuščanje (trz z glavo in jo maš dol) (ne ščipa ušes
Cenovni rang tele druge ne vem, niti ne vem firm, moram pogledat, so pa obe iz trovine varesi/zavas....
Priporočam ful!
Thomas tko ve da so kul
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost