Motoristi
-
subidu
Ne me spet kregat, sam za motoriste prometni znaki, sploh omejitve hitrosti enostavno ne veljajo. Tam kjer mi peljemo 15-25 km hitreje kot je omejitev, gredo oni 50% hitreje, ce ne vec. Recimo, niti en ne gre 50 skozi naselje, najmanj 100...ce pa ze vidis tako redkost na motorju, da dejansko gre po omejitvah, je pa v 99% z nemsko tablco.
Enostavno kot da ne bi razumeli, da so omejitve zato, ker so to obmocja ali nepreglednosti ali nevarnega odseka ali skoncentrirane prometne dejavnosti itd in ne za to, da oni ne bi hitr vozil. Potem jim pa ne znese...
Subidu - nič te ne bomo kregali, pač splošno znano je da se je z motorjem težko peljati pod 100, je pa vsekakor samomor, da se pelješ čez vas sploh moj kraj Šmarca več kot 50 - dost nepreglednih ovinkov... Umrli je bil moj prijatelj in od Bojča en kolen žlahte in ga mi je ful škoda - da ne govorim da je vozil fant njegove sestrične
Če bi se motoristi vozili tam kjer 50 - 50 ali 60 do tega zagotovo ne bi prišlo - nevem kolik bo še potrebno da bodo prišli k sebi
Če bi se motoristi vozili tam kjer 50 - 50 ali 60 do tega zagotovo ne bi prišlo - nevem kolik bo še potrebno da bodo prišli k sebi
Ko se bodo tega kar so se nemci, tudi naši motoristi naučili, bo tut manj mrtvih na cestah, do takrat pa previdno, da jih mi ne nabašemo.subidu napisal/-a: Recimo, niti en ne gre 50 skozi naselje, najmanj 100...ce pa ze vidis tako redkost na motorju, da dejansko gre po omejitvah, je pa v 99% z nemsko tablco...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Aljoša je bil res fant, ki se je človeku kar zasidral v srce. Pa je umrl skoraj da pred svojim domom. ZAKAJ se to dogaja???
Neprilagojena hitrost je res ubijalska, a kaj ko jo je z motorjem še toliko teže nadzirati...
Če že motoristi ne pazijo dovolj na nas z avtomobili, bodimo vsaj mi nekoliko bolj previdni...
Neprilagojena hitrost je res ubijalska, a kaj ko jo je z motorjem še toliko teže nadzirati...
Če že motoristi ne pazijo dovolj na nas z avtomobili, bodimo vsaj mi nekoliko bolj previdni...
I may not be PERFECT, but I am ALWAYS ME!!!
Tud mene je zmedlo... naslovnica Šmarca... aljoša, pa grašič... itak nisem pozorno prebral naslovnice.... sem zaklel in vzel sodelavcu cajtng...
med drugim sem danes dopoldan zvedel, da so sošolca in prijatelja iz otroških let našli utopljenega v jezeru....
tko da je tale ponedeljek bolj u k****...
med drugim sem danes dopoldan zvedel, da so sošolca in prijatelja iz otroških let našli utopljenega v jezeru....
tko da je tale ponedeljek bolj u k****...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost