Zdravo vsem!
Ker imamo v kratkem za it na morje (nenapovedan 14dni dopust) moramo najt na brzino apartma. Pa bom kar tuki prbil tale post.
Vrsto let smo hodili v Prižbo na Korčuli, zdaj pa nas mika zamenjat okolje. Kar me matra je le to, da je Prižba za moje pojme špica in zdaj težko najdem kaj podobnega - apartmaji 15metrov od morja, betonirana skalnata obala(vsak apartma ima 3*3m privat podesta), morje kristalno čisto, voda globoka od 3m naprej - torej se lahko zabrišeš notr kjerkoli - ljudje prijazni, gužva zmerna.
Ker nočemo iti nekam na blef bomo zelo veseli kakega dobrega nasveta, ker vem da vas veliko počitnikuje v dalmaciji. Če torej veste za kak fejst apartma in imate še kontakt - že vnaprej hvala!!!
P.S.
Dam za kišto "tam dol" če se vidmo.
---edit
sem ti popravil naslov (na Jadranju -> na Jadranu).
LP G:
Iščem apartma na Jadranu
Iščem apartma na Jadranu
Wherever you go, there you are!
Poznam hiške za najet na Hvaru, 10 km V od mesta Hvar naselje Zavala, nasproti mesta Hvar so Pakleni otoki oddajajo apartmaje pri marini Palmižana, na Mljetu uvala Prožura (S obala na sredini, mer spominja na Bohinj
) in Govedjari na Zah.delu v nacionalnem parku, bolj robinzonski so Kornati, npr.uvala Šilo in ob prehodu Velika proversa pri otočku Katina - dobiš čoln s tomos 4, trgovina pa pripluje mimo skoraj vsak dan.
Najboljš, da pogooglaš direkt na hrvaške agencije al pa na adriatica.net
lp
Najboljš, da pogooglaš direkt na hrvaške agencije al pa na adriatica.net
lp
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
Izven sezone s kolegi večkrat skočiva semle.
Predrago vsaj za 30 evrov. Jaz oddajam apartma na krku za 6 oseb po 50 evrov na dan. Točno določeno parkirišče za ogrado (noben gor ne parkira in dobiš daljinca za odpirat ograjo, da sploh do parkplaca prideš), klima (gretje in hlajenje), velka terasa z žarom, 100m od vhoda je morje, 50m od vhoda je restavracija, 150m naprej je druga restavracija, trgovina je 250m stran. En barček imaš 500m naprej sredi vode - sediš tako da noge namakaš v morje voda pa je primerna za majhne otroke - hodiš 1km in je voda malo čez pas, prvih 200m je voda visoka do 30cm.vrecha napisal/-a:Izven sezone s kolegi večkrat skočiva semle.
Ampak mam pa že za celo leto vse oddano. Tut pozimi dol hodijo ljudje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja, to je tut men všeč, sam jst recimo v apartmaje nerad hodim - se mi zdi, da če hočem bit med štirimi stenami, da sem lahko to tudi doma, me cenej pride.vrecha napisal/-a:Izven sezone je cena precej fleksibilna.
In nama se zdi to, da je apartma na samem, dodatna vrednost. Tukaj v radiju 1.5 km ni nobene druge stavbe, pa tudi dlje so zgolj majhne vasice. Pa stene so blizu.
Na dopust greva ponavad s šotorom in bolj po takih placih, da se ustaviš ko vidiš dober plac, postaviš šotor (quechua - 2 minuti al pa še manj pa je postavljen) in drug dan zjutraj naprej.
Edino kamor bi šel med 4 stene je robinzonski turizem, kjer pa resnično v celem zalivu ni nobene bajte več in je prva bajta kakih 5km offroada stran. To majo pa na Pašmanu in Ugljanu, pa še drago ni. Cena za 7 dni je od 450 evrov do 700 (700 je tam, ko te morajo s čolnom pripeljat do bajte, ampak smo ugotovil, da se s terencem tudi da priti).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost