PS: če kdo ve, kako v eno celico (recimo g2) zberem podatke (vrednosti) iz celic b2, c2 in d2... naj mi pove
Excel problem
V bistvu ne bi rad sešteval... le prenašal vrednosti celic b2, c2 in d2 v celico G2; zapis v G2 naj bi bil tipa "2xA 0xB 1xC"; stolpci b c in d imajo vrednost "A, B, C" (tip kape...)
ODGOVOR:
Tomas22:
Če te prav zastopim, bi rad zapis iz treh celic združil v eno - to po moje ne gre. Ne razumem zakaj bi rad tak zapis?
ODGOVOR:
Tomas22:
Če te prav zastopim, bi rad zapis iz treh celic združil v eno - to po moje ne gre. Ne razumem zakaj bi rad tak zapis?
Zadnjič spremenil gorazd0, dne 03. September 2006, 23:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Upam da sm te prav zastopu
__|___________________________________
1|
2|
3|
4|
5| naročnik | A tip | B tip | C tip | Skupaj
6| POLDE | 1 | 0 | 1 | 2
G14
Zgleda pa tkole: POLDE je naročil/a: 1 x A Tip, 0 x B Tip, 1 x C Tip, Skupaj naročil: 2
Lp, Miha
__|___________________________________
1|
2|
3|
4|
5| naročnik | A tip | B tip | C tip | Skupaj
6| POLDE | 1 | 0 | 1 | 2
G14
Koda: Izberi vse
=CONCATENATE(A6;" je naročil/a: ";B6;" x A Tip, ";C6;" x B Tip, ";D6;" x C Tip, Skupaj naročil: ";E6;)Lp, Miha
| Subaru Legacy | '91 | 2.2 | 4WD |
Excel je zakon
jz mam za celo firmo napisan "program" v excelu .. in ne rabm nubenih programov ala birokrat in podobno ..
Če boste še kej rabl .. veste kje me najdete
subi92: Kava zame odpade še za nadaljna 2mesca, ker sm se preselil k punci in njenim staršem, ter intenzivno delamo v novi bajti, da se do zime vselimo.
Sorry za pol off topic
Lp
Če boste še kej rabl .. veste kje me najdete
subi92: Kava zame odpade še za nadaljna 2mesca, ker sm se preselil k punci in njenim staršem, ter intenzivno delamo v novi bajti, da se do zime vselimo.
Sorry za pol off topic
Lp
| Subaru Legacy | '91 | 2.2 | 4WD |
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost