Je kdo morda od njih že kupil kaj, naj bi delali tudi za vojsko. Sicer jaz ne rabim military vzorca samo vrhunsko kvaliteto.
http://ufpro.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Commander jaknaGunfighter is a lightweight outer layer that provides maximum protection against wind, light rain and dirt thanks to a combination of Helikon-Tex® Windblocker membrane and DuPont™ Teflon® coating. Made to be used by LE/Mil units as operational apparel. The external layer stops wind, water and dirt while still getting the body moisture out. At the same time light fleece lining provides extra warmth. Foldable hood, stored in collar, can be easily adjusted through drawstrings in chest pockets and offers demanded head comfort in wet and windy conditions. Pockets setup stores essential equipment while allowing easy access in various body positions. Reinforced elbows allow freedom of movement during weapon operations. Biceps Velcro panels for ID purposes. The Gunfighter is a versatile and comfortable jacket for active duty in cold and temperate climate
[/Commander jacket is a lightweight outer layer for operations in cold and temperate weather conditions. Three-layer Shark Skin with DuPont™ Teflon® coating provides protection against shower and wind while retaining proper breathability. Internal soft fleece and mesh lining provides skin comfort and additional warmth. Commander is a basic duty jacket with personalization options.
Firma helikon tex bolj malo prodaja, oni samo proizvajajo. Prodajajo pa potem ostale štacune, tako da boš moral pri nas probat, potem pa preko neta naročitBoxer napisal/-a:Aja pa tam zgleda ni cen, vsaj jaz jih ne najdem na tisti strani.
Absolutno, v vsakem primeru hočem tudi zadevo v živo vidit, sprobat, otipat, itd...Oziroma bi najraje šel kar v eno trgovino kjer imajo vse na zalogi,da lahko vse vidiš. Na spodnjem linku naj bi bila njihova trgovina v grazu:nebivedu napisal/-a:Firma helikon tex bolj malo prodaja, oni samo proizvajajo. Prodajajo pa potem ostale štacune, tako da boš moral pri nas probat, potem pa preko neta naročitBoxer napisal/-a:Aja pa tam zgleda ni cen, vsaj jaz jih ne najdem na tisti strani.
He he he, kitajski ponaredki in cenena roba, ki ni pol k***a vredna. Pozabi salomon, pozabi jack wolfskin in ostale jakne, ker so samo še j od jakne. Kopirajo drug drugega, delajo nekvalitetno in samo navijajo cene do onemoglosti.klemz napisal/-a:boxer -> klik
V sloveniji so cenejše kot na http://www.steinadler.com" onclick="window.open(this.href);return false;Boxer napisal/-a:Absolutno, v vsakem primeru hočem tudi zadevo v živo vidit, sprobat, otipat, itd...Oziroma bi najraje šel kar v eno trgovino kjer imajo vse na zalogi,da lahko vse vidiš. Na spodnjem linku naj bi bila njihova trgovina v grazu:nebivedu napisal/-a:Firma helikon tex bolj malo prodaja, oni samo proizvajajo. Prodajajo pa potem ostale štacune, tako da boš moral pri nas probat, potem pa preko neta naročitBoxer napisal/-a:Aja pa tam zgleda ni cen, vsaj jaz jih ne najdem na tisti strani.
http://www.steinadler.com/en/shop/category/clothing/30" onclick="window.open(this.href);return false;
Al pa tud če skočim direkt do njih na polsko.
Helikon-Tex Ltd
Zachodnia 9 Street, Błonie
55-330 Miękinia
POLAND
@klemz, ni to point googlat znam tudi sam. :-)
Iglu je pa res drag, vsaj kar se tiče oblačil. Sem mal gledal za pohodne hlače (potem drugod kupil, McKinley), pol pa gledaš cene karkoli za oblečt, te mine da bi še kdaj pogledal...nebivedu napisal/-a:Alpinistična oprema je orenk predraga. Jakna iz goretexa (samo goretex brez vsega ostalega) v živih barvah stane od 180 evrov navzgor. Popolnoma enaka jakna, samo da je flekasta (vojaški fleki) stane pa recimo 2x manj. Enako velja za hlače, samo da so te tudi do 10X cenejše.
Imam doma 100% goretex hlače, za katere sem dal za nove v army shopu 18 evrov, medtem ko so enake samo enobarvne in z našitkom firme v iglu šport trgovini nekaj čez 210 evrov. Enaki šivi, enako prelimani šivi, enak kroj, ista firma zadrge, samo barve so različne.
Stara slovenska vojaška oprema ni vredna imena oprema. Razen goretex jakne (ki smo jo imeli samo na Bohinjski Beli in v Kranju) in termovelurja od firme kroj (Jakna in hlače), je vse ostalo bolj ko ne slabo. Ampak teh stvari ne boš več dobil, ker so jih kmalu nehal delat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov