Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
A sem prav enkrat na forumu prebral, da se legacy 1. generacije, turbo, ne da uvozit, ker je euro 1. to drži? ali se ga da kako uvozit?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Po novem se da use uvozt, sam dmvja plačaš precej.
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Tastov Fori globinsko očiščen in preobut v prave čeveljčke
http://shrani.si/f/v/119/4OKzeGfs/2/dsc0215.jpg
http://shrani.si/f/3M/Ew/N1H1pMI/1/dsc0210.jpg
http://shrani.si/f/v/119/4OKzeGfs/2/dsc0215.jpg
http://shrani.si/f/3M/Ew/N1H1pMI/1/dsc0210.jpg
Tole ni zimska guma.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Jaz z njimi nisem imel nobenega problema vozit pozimi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Kar pa še ne pomeni, da je to zimska guma... In torej moraš v avtu imeti verige, da izpolnjuješ zakonske zahteve po zimski opremi.nebivedu napisal/-a:Jaz z njimi nisem imel nobenega problema vozit pozimi.
In še huje - če se z njimi kje zagozdiš in oviraš promet (malo verjetno, pa vendar), se lahko zgodi, da boš 500€ zamenjal za 5 točk.
Ne rabiš voziti s sabo verig, ker ima oznako M+S in ima slikco gore s snežinko. Poanta je samo v tem, da je bil uvoznik len in jo je deklariral kot letno gumo v sloveniji. V tujini je to celoletna guma z dodatkom - testirana v najtežjih zimskih pogojih in je test prestala. Zato je tudi dobila slikco gore s snežinko.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz sem s temi gumami pozimi imel zanič izkušnje.
Da ne bom predolg, ne glede na to da imajo naši stroji po večini 4x4 pogon, jaz ne bi stavil vsega denarja na celoletne pnevmatike.
Pnevmatike se razlikujejo tudi po temu za kateri del sveta so narejene. Zame je še vedno prava zimska guma za pozimi.
Da ne bom predolg, ne glede na to da imajo naši stroji po večini 4x4 pogon, jaz ne bi stavil vsega denarja na celoletne pnevmatike.
Pnevmatike se razlikujejo tudi po temu za kateri del sveta so narejene. Zame je še vedno prava zimska guma za pozimi.
Kje ti vidiš snežinko?nebivedu napisal/-a:Ne rabiš voziti s sabo verig, ker ima oznako M+S in ima slikco gore s snežinko. Poanta je samo v tem, da je bil uvoznik len in jo je deklariral kot letno gumo v sloveniji. V tujini je to celoletna guma z dodatkom - testirana v najtežjih zimskih pogojih in je test prestala. Zato je tudi dobila slikco gore s snežinko.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Tud mene ni prepričala
a ne pomen Ats all teren plus sneg ?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
G012 AT/S - All Terrain + Silica. Guma ima nekje 15% več silice kot normalne gume. Moj komplet mislim da ima karli še na feltnah, pa sem z njimi naredil 72k kilometrov in 2 zimi prevozil, pa ni bilo nobenih problemov.
Tanove G015 se pa še veliko bolje obnašajo v snegu.
Tanove G015 se pa še veliko bolje obnašajo v snegu.
Enako je pri Toyo OC, vse so all-season (M/T, R/T, C/T, A/T).
Nič ne rečem nikakor ni slaba guma vendar pa jaz je nočem po snegu imeti na avtu.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost